Tilbage

Julie Mariel

Min baggrund

Jeg hedder Julie Mariel. Jeg er healer, hypnoterapeut, antropolog og udlært ny tids shaman. Desuden er jeg Master Soul Key terapeut og Soul Key instruktør.

Jeg tilbyder terapi, bevidsthedstræning, meditation, kurser og spirituelle rejser.

Siden jeg var barn, har jeg interesseret mig for den spirituelle verden, alternativ behandling, og i at finde ud af, hvad der skal til for at skabe et godt og lykkeligt liv. Jeg har altid været klarfølende og mærket hvordan andre mennesker har det, men ikke forstået hvad det var, før jeg blev lidt ældre. Da jeg som teenager læste Michael Newtons bøger om Livet Mellem Livene, ramte det noget i mig. Jeg syntes, at det var noget af det mest meningsfulde, som jeg var stødt på. Det førte til, at jeg i 2014 uddannede mig til Soul Key terapeut og siden til hypnotisør og hypnoterapeut i 2017 samt tog en ekstra masterclassuddannelse i hypnoterapi i 2019. Derudover har jeg taget overbygningen på Soul Key, så jeg nu er Master Soul Key terapeut og Soul Key instruktør, hvilket betyder, at du kan blive uddannet Soul Key terapeut hos mig.

Jeg er uddannet antropolog (cand.scient.anth.) fra Aarhus Universitet, fordi jeg bl.a. var interesseret i at vide, hvad folk rundt omkring i verden anser som et godt og meningsfuldt liv, og jeg var interesseret i, hvordan vi kan forstå andres verdensbilleder og sammen arbejde for en verden med større trivsel for alle.

Jeg har med antropologien bl.a. studeret shamanisme og bevidsthedsudvidende ceremonier (Daime-ceremonier, hvor man drikker Daime-te, der er nogenlunde det samme som ayahuasca). Jeg har i den forbindelse drukket Daime (≈ ayahuasca) 25 gange, og derigennem fået en del af min shamanistiske oplæring. Du kan læse mit speciale ”The Reality of Illusion and the Illusion of Reality” samt se filmen ”Fugl Under Vand”, som jeg har lavet om et shamanistisk jævndøgnsritual, under fanen “Gratis materiale”. Jeg holder løbende foredrag om mine erfaringer og studier af disse ceremonier.

Jeg elsker at rejse og har rejst, boet og studeret en del i udlandet, bl.a. i Holland, Brasilien, Vietnam, Filippinerne og Bosnien, hvor jeg har været med til at udforske de Bosniske pyramider. På mine rejser suger jeg inspiration og ny viden til mig, som udvider min forståelse af denne forunderlige verden. Denne rejseglæde kombineret med passionen for det spirituelle har inspireret til Portal Journeys, som er ture og rejser, jeg arrangerer i samarbejde med min søster, Rie Jespersen. Her besøger vi spændende energisteder i naturen og laver meditation, healing og andet energiarbejde. Bl.a. holder vi løbende rejser til de Bosniske Pyramider.

Jeg er vild med at få ny viden, hvilket listen over mine healingsformer vidner om ? Mit synspunkt er, at jo flere metoder jeg lærer, og des mere jeg træner mine teknikker og evner, des bedre kan jeg hjælpe dig og vejlede dig som klient. De kurser, jeg har taget inden for spiritualitet, selvudvikling og hypnose, er sammenlagt over 1.000 timer. Ud af disse er der ca. 335 timers healingsundervisning, 190 timers hypnoseundervisning, 180 timers undervisning hvor jeg har været medunderviser, og de resterende timer er fordelt på andre kurser inden for shamanisme, meditation, klarsyn, selvudvikling og spiritualitet.

Healingsformer

De healingsformer jeg bruger er:

Anti-stress Healing
Chakrabalancering
Chi-flow healing
Chok-traumehealing
Conscious Heart Activation
Consciousness Power Release
Deling af Sorg og Tyngde
Human Power Release
Intuitiv healing med min healersjæl og mit hjerte
Karmic Power Release
Kosmisk Intuitiv Healing
Life Force Enlightenment
Nulstilling af Celler
Omkodning (antændelse af latente anlæg)
Quan Yin Hjertehealing
Reiki (1 og 2)
Shamanistisk healing
Soul Body Fusion
Soul Power Release

Selvudvikling

Desuden har jeg taget en række selvudviklingskurser og uddannelser, bl.a.

Spiritual Master Uddannelsen v. Karina Bundgaard (2019-2020)
Den Indre Visdom, healeruddannelse v. Marianne Lane, modul 1 (2016)
Business Manifestations Uddannelsen v. Eliane Rose (2016)
Kursus i guide-kontakt v. Karina Bundgaard (2016 og 2017)
Kursus i at holde felter v. Marianne Lane (2016)
Kursus i Shamanistiske Kompetencefelter v. Karina Bundgaard (2018)
Kursus i Chi-flow healing v. Karina Bundgaard (2018)
Shamanistisk Klarsynskursus v. Karina Bundgaard (2018)
Grundkursus i Metasundhed v. Lars Mygind (selvstudium, 2015)
Krystalrejserne v. Karina Bundgaard (meditationsrække med fokus på krystaller) (2016)
Galaktisk Bevidsthedstræning v. Merethe Bonnesen (2016)
En række workshops med Gregory Ashid Possmann (2016-2019)
Certificering i personprofilanalyse med NEO Pi 3 hos psykolog Karen Gaardsmand (2018)

Jeg er udlært ny tids shaman gennem indre vejledning fra mit højere selv med ydre støtte og guidning fra ny tids shaman Karina Bundgaard i 2017-2019.

Jeg var desuden med som assistentunderviser på Sjælelysets Uddannelse i Clairvoyance, Mediumskab og Healing 2017-2018.

I 2023 har jeg undervist på Verdenstjeneruddannelsen på Den Gyldne Cirkel nær Frederiksværk, hvor jeg var med til at tilrettelægge uddannelsen inkl. pensum og undervisningsplan.

Nogle af mine certificeringer: