Om Julie Mariel

Jeg hedder Julie Mariel. Jeg er healer, Master Soul Key terapeut, hypnoterapeut og antropolog.

Siden jeg var barn, har jeg interesseret mig for den spirituelle verden, alternativ behandling, og i at finde ud af, hvad der skal til for at skabe et godt og lykkeligt liv. Da jeg som teenager læste Michael Newtons bøger om Livet Mellem Livene, ramte det noget i mig. Jeg syntes, at det var noget af det mest meningsfulde, som jeg var stødt på. Det førte til, at jeg i 2014 uddannede mig til Soul Key terapeut og siden til hypnotisør og hypnoterapeut. Derudover har jeg taget overbygningen på Soul Key, så jeg nu er Master Soul Key terapeut.

Jeg er uddannet antropolog, fordi jeg bl.a. var interesseret i at vide, hvad folk rundt omkring i verden anser som et godt og meningsfuldt liv. Jeg har med antropologien bl.a. studeret shamanisme og bevidsthedsudvidende ceremonier (Daime-ceremonier, hvor man drikker Daime-te, der er nogenlunde det samme som ayahuasca), som jeg har deltaget i ca. 25 af. Du kan læse mit speciale ”The Reality of Illusion and the Illusion of Reality” samt se filmen ”Fugl Under Vand” under fanen “Gratis materiale”, som jeg har lavet om et shamanistisk jævndøgnsritual.

Jeg elsker at rejse og har rejst og studeret en del i udlandet, bl.a. i Holland, Brasilien, Vietnam, Filippinerne og Bosnien, hvor jeg har været med til at udforske pyramiderne i Visoko. På mine rejser suger jeg inspiration og ny viden til mig, som udvider min forståelse af denne forunderlige verden.

Jeg er vild med at få ny viden, hvilket listen over mine healingsformer vidner om 🙂 Mit synspunkt er, at jo flere metoder jeg lærer, des bedre kan jeg hjælpe dig som klient. De kurser, jeg har taget inden for spiritualitet, selvudvikling og hypnose, er sammenlagt over 800 timer. Ud af disse er der ca. 300 timers healingsundervisning, 135 timers hypnoseundervisning, 180 timers undervisning hvor jeg har været medunderviser, og de resterende 220 timer er fordelt på andre kurser inden for selvudvikling og spiritualitet.

De healingsformer jeg bruger er:

 • Anti-stress Healing
 • Chakrabalancering
 • Chi-flow healing
 • Chok-traumehealing
 • Conscious Heart Activation
 • Consciousness Power Release
 • Deling af Sorg og Tyngde
 • Human Power Release
 • Intuitiv healing med min healersjæl og mit hjerte
 • Karmic Power Release
 • Kosmisk Intuitiv Healing
 • Life Force Enlightenment
 • Nulstilling af Celler
 • Omkodning (antændelse af latente anlæg)
 • Quan Yin Hjertehealing
 • Reiki (1 og 2)
 • Shamanistisk healing
 • Soul Body Fusion
 • Soul Power Release
 • + min egen naturlige healingsenergi fra Lyset

Desuden har jeg taget en række selvudviklingskurser og uddannelser, bl.a.

 • Den Indre Visdom, healeruddannelse v. Marianne Lane (modul 1)
 • Business Manifestations Uddannelsen v. Eliane Rose
 • Kursus i guide-kontakt v. Karina Bundgaard
 • Kursus i at holde felter v. Marianne Lane
 • Kursus i Shamanistiske Kompetencefelter v. Karina Bundgaard
 • Shamanistisk Healerkursus v. Karina Bundgaard
 • Shamanistisk Klarsynskursus v. Karina Bundgaard
 • Grundkursus i Metasundhed v. Lars Mygind (selvstudium)
 • Krystalrejserne v. Karina Bundgaard (meditationsrække med fokus på krystaller)
 • Galaktisk Bevidsthedstræning v. Merethe Bonnesen
 • En række workshops med Gregory Ashid Possmann
 • …Herudover har jeg siden august 2017 været i lære hos mit højere selv med støtte fra shaman Karina Bundgaard.

Jeg var desuden med som assistentunderviser på Sjælelysets Uddannelse i Clairvoyance, Mediumskab og Healing 2017-2018.

Jeg er meget taknemmelig og glad for, at det var Julie, som jeg var inde hos. Hun er meget dygtig og rigtig go til at føre mig ind i selve hypnosen og til at guide mig ind der, hvor jeg skulle ind. Og hun har en vidunderlig energi og medfølelse i, hvordan jeg havde det undervejs. Hun er et fantastisk dejligt og omsorgsfuldt menneske, og jeg tager gerne turen hen til hende igen.

Allan Lassen efter Soul Key

Mine behandlinger foregår i Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov.

Derudover tilbyder jeg fjernhealinger.

Obs: Der er trapper op til indgangen, så det er desværre ikke muligt at få en kørestol ind i lokalet (medmindre stolen er så let at den kan løftes).