Meditation

Meditationsjulekalenderen (1)

Meditationsjulekalenderen hjælper dig til at få en fast vane med at meditere. Hver dag i december fra 1.-24. december modtager du en meditation på video og lydfil, som du kan tage, når det passer dig. Meditationen er en guidet healingsmeditation, så du kan læne dig ind i energien og følge guidningen. Så når juletravlheden stiger, kan du gå længere ind i din fordybelse hver dag.

Du prøver i løbet af de 24 dage en række forskellige meditationer, så du efterfølgende kan fortsætte med de teknikker, der føles bedst for dig. Du kan downloade lydfilerne, og videoerne kan fortsat streames, så du kan bruge meditationerne igen og igen, og har så efterfølgende meditationer i forskellige længder på lager, så du fra dag til dag, kan vælge en meditation, der passer til den tid, du har til rådighed at meditere i.

God fornøjelse!

Jeg synes meditationsforløbene er helt fantastiske, og det er utroligt hvordan du kombinerer dem med healing.
Man føler både det går dybt ind når man ‘falder væk’, så er det som om det synker helt ned i underbevidstheden.
men også når man bevidst fanger det hele, da der er en masse vise budskaber i den guiding du giver.
Under alle omstændigheder føler man sig på samme tid afslappet og fyldt med ny energi efter sessionerne.

Jeg lyttede endnu en gang til den sidste [Frihed & Glæde 2], og var så i stand til at høre det hele. Da det gik op for mig hvad jeg havde skrevet i sandet skulle jeg sådan græde, fordi jeg blev bevidst om hvad det er jeg bærer rundt på i mig. de transformerede budskaber gav bare så meget mening. Jeg føler at denne teknik er et praktisk redskab man kan bruge til en hver tid, for at bringe de tankemønstrer op som gemmer sig i os og styrer os.

Her er et eksempel
“nothing lasts forever” bliver til:
“the surface of life is ever transforming, it never stands still. The core however is permanent and unchangeable. Your essence is always safe.”

Tak for denne kæmpe værdi, Julie!

Deltager på Frihed & Glæde og Elsk dig selv

Kyndelmissemeditation med healing fra Saint Germain

Meditationer på lydfiler