Meditation

Moderne Fredsridder, Healingsmeditation med Saint Germain og Julie Mariel
Jeg synes meditationsforløbene er helt fantastiske, og det er utroligt hvordan du kombinerer dem med healing.
Man føler både det går dybt ind når man ‘falder væk’, så er det som om det synker helt ned i underbevidstheden.
men også når man bevidst fanger det hele, da der er en masse vise budskaber i den guiding du giver.
Under alle omstændigheder føler man sig på samme tid afslappet og fyldt med ny energi efter sessionerne.

Jeg lyttede endnu en gang til den sidste [Frihed & Glæde 2], og var så i stand til at høre det hele. Da det gik op for mig hvad jeg havde skrevet i sandet skulle jeg sådan græde, fordi jeg blev bevidst om hvad det er jeg bærer rundt på i mig. de transformerede budskaber gav bare så meget mening. Jeg føler at denne teknik er et praktisk redskab man kan bruge til en hver tid, for at bringe de tankemønstrer op som gemmer sig i os og styrer os.

Her er et eksempel
“nothing lasts forever” bliver til:
“the surface of life is ever transforming, it never stands still. The core however is permanent and unchangeable. Your essence is always safe.”

Tak for denne kæmpe værdi, Julie!

Deltager på Frihed & Glæde og Elsk dig selv

Nyt meditationsforløb med Saint Germain kanaliseret af Julie Mariel

Moderne Fredsridder

 

Ædelmodighed, nobelhed, ridderlighed, heltemod, ærværdighed, årvågenhed og ildhu.

Det er nogle ord vi ikke hører så meget i dagens Danmark. Man kvaliteterne, som ordene dækker over, er aktuelle som aldrig før. Det er de, fordi de kan hjælpe os med at foretage det nødvendige bevidsthedsspring, der kan flytte os fra disharmoni til harmoni, så vi kan skabe balance i livet både kollektivt og personligt.

Ordene kommer fra Saint Germain, der ønsker at tage os med på et transformerende forløb med healing og meditation, hvor formålet er at hjælpe os alle til at stå stærkere i os selv, vise vores lys og lægge vores individuelle bidrag til en fredeligere indre og ydre verden, på den måde, der er mest glædesfyldt for den enkelte. Dermed finder vi vores indre fredsridder frem, altså en moderne lysarbejder, der rummer de klassiske ridderkvaliteter i en fredelig form, der passer til den feminine tidsalder, vi lever i.

Forløbet består af en række healingsmeditationer, hvor healingen og meditationsarbejdet skaber større integration af sjælen i mennesket, og hvor Saint Germain fortæller om, hvordan vi alle kan udleve vores ridderkvaliteter i hverdagen.

Kanalisering fra Saint Germain om forløbet:

”Ædelmodighed var førhen forbeholdt de få privilegerede, der stod sig så godt i samfundet, at de havde midlerne til at friholde sig fra dagligdags slæb i stalde og marker og i stedet kunne hellige sig et hverv, der ansås for heltemodigt, fordi det indebar en vis risiko for at blive slået ihjel – men også, hvis alt gik vel, æren ved at blive slået til ridder.

Tider gik hvor mænd bestræbte sig på at være loyale, hellige sig et værdigt mål for beskyttelse eller besejring, og kæmpe herfor med styrke og list. Men nu i denne tid, er tiden moden til, at en ny form for ridderligt heltemod og feminin, rytmisk overensstemmelse kan opblomstre i en tid, hvor ærværdigheden ikke kræver sværd og lanse, men virkemidler i alsidige former og primært baseret på bevidsthedens klarhed. Gennem sindets gennemsigtighed kan det guddommelige, sjælelige aspekt skinne klart i mennesket og opvække det som et lysende fyrtårn i mørket, som en ledestjerne og hjælpe med at antænde en steppebrand af oplysning af menneskets fælles bevidsthed gennem årvågenhed og ildhu.

Vi (Saint Germain og det Guidede Felt) ønsker at tage jer med på en rejse, hvor I alle bevidstgøres endnu mere om jeres potentiale og udfoldelsesmuligheder som den feminine tidsalders lysbærere, fredsriddere, der ridder på forfronten af bølgen af en ny bevidsthedsform med fuld selverkendelse og dertilhørende skabelsesmuligheder og forståelse for konsekvens og intention.

Vel mødt! Vi glæder os!

– Saint Germain og de lysende hjælpere, der slår ring om kloden Jorden i denne tid”

TID OG STED

Meditationsrækken foregår hveranden onsdag aften kl. 19-20.30 i Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov, Aarhus.

Aftnerne indeholder healingsmeditation og delingsrunde.

Datoerne i forløbet er: 13. februar, 27. februar, 13. marts, 27. marts og 10. april.

Du kan se facebookbegivenheden her. Tilmeldingen er dog først gyldig, når du har indbetalt som beskrevet nedenfor.

Hvis du hellere vil tage meditationerne hjemme i dit eget tempo, kan du deltage via lydfiler og fjernhealing.

TILMELDING

  • Meld dig til ved at indbetale 495 kr for livedeltagelse og 395 for deltagelse via lydfiler til MobilePay nr. 15901 eller via bankoverførsel til Reg. nr. 9129 og kontonummer 0003970817. Herefter er du sikret plads. Du kan også tilmelde dig via webshoppen. Skriv ‘Fredsridder’ og din emailadresse i kommentarfeltet ved tilmelding på MobilePay eller ved bankoverførsel.
  • Prisen 495 kr dækker 5 ganges livemeditation med healing inkl. delingsrunde med clairvoyant perspektivring, te, vand og lydfiler.
  • Du kan også deltage via lydfiler for 395 kr. Du kan modtage fjernhealing på afholdelsestidspunkterne ved at have intentionen om at tage i mod healingen, og derudover får du lydfilerne tilsendt efter hver meditation, så du kan gennemføre meditationerne med healing hjemme, når du har tid.
  • Du tilmelder dig samlet for en meditationsrække på 5 aftner. Når først du har tilmeldt dig for en meditationsrække, er du sikret plads hver gang. Du modtager også lydfilen hver gang, uanset om du var med live eller ej. Du behøver ikke kunne komme med alle gange for at tilmelde dig med livedeltagelse.
  • Der er plads til max. 15 deltagere.
  • Har du spørgsmål, så ring til mig på 28 74 89 21 eller skriv til kontakt@juliemariel.dk

 

SMAGSPRØVER

Velkommen i meditationsgruppen 🙂

Kærligst Julie Mariel

Kyndelmissemeditation med healing fra Saint Germain

Meditér hjemme når det passer dig