Tilbage

Breathwork

Med breathwork – også kendt som åndedrætsterapi – får du en dybdegående session, hvor jeg holder rum og healer dig, imens du følger min instruktion til at lave en cirkulær, dyb vejrtrækning.

Den store iltning åbner til en bevidsthedsændring, hvor følelser, traumer, tanker, energier, gamle oplevelser ect. kan komme til overfladen og blive følt, rummet, forløst og sluppet. At trække vejret så dybt giver en kropslig oplevelse som kan indebære snurren i kroppen, svimmelhed og evt. muskelkramper.

Du får rum til at blive i oplevelsen uden ord, imens det står på. Måske kommer der gråd, latter eller andre følelsesudbrud. Alle følelser får lov at være der og blive udtrykt. Bagefter kan du tale dine oplevelser igennem med mig, hvis du har brug for det.

En af de store fordele ved breathwork er, at der skabes en direkte adgang til følelserne, underbevidstheden og kroppen uden ord. Du behøver ikke forstå, hvorfor de forskellige reaktioner kommer, men blot lade dem udspille sig. Derfor er breathwork velegnet, hvis du synes, du “har snakket nok om det”, og gerne vil “gøre noget“, eller hvis du ikke rigtig ved, hvad problemet skyldes (fx ved depression eller psykosomatiske smerter), og ikke kan tale dig frem til det.

Under breathwork-sessionen holder jeg et healingsfelt, laver moderne shamanistisk healing og reiki, laver måske nogle blide tryk på kroppen, tager dig i hånden, hvis du har brug for det, eller bruger rasle, tromme eller anden lyd. Der er musik på i baggrunden.

Fordi jeg som udgangspunkt ikke taler længe med dig under selve breathworket, og du i den del af session selv er tilstede med dine oplevelser, er breathwork primært henvendt til klienter, der allerede har fået mindst en session af en anden type hos mig, eller som har prøvet breathwork andre steder først. På den måde har jeg mulighed for at vurdere, om breathwork er en passende terapiform til dig. Den kræver lidt mere stabilitet og evne til selv at være med og rumme sine følelser, end mine andre terapiformer. Til gengæld giver det et rigtig godt rum for forløsning. Ønsker du en breathwork session, selvom du har ikke har fået andre sessioner hos mig, eller prøvet breathwork før, kan du ringe til mig, så vi sammen kan finde ud af, om breathwork er det rette sted at starte for dig.

Du kan komme helt åben for at se, hvad der dukker op, eller du kan have et emne eller en intention for sessionen. Det skal være et enkelt fokus, og ikke en lang række spørgsmål, for du skal have plads til at slippe tankerne undervejs.

Intropris: 700 kr for 1,5 time til de første 10 klienter

Herefter: 1350 kr for 1,5 time

breathwork, åndedrætsterapi