Tilbage

Hvad kan jeg hjælpe med?

Her er en oversigt over de typiske udfordringer, mine klienter kommer til behandling for hos mig.

Listen er ikke udtømmende, så det kan sagtens være, at jeg kan hjælpe dig, selvom din udfordring ikke er på denne liste.

For eksempel kan det også være, at du blot ønsker støtte til din personlige udvikling og dit generelle velbefindende, eller at din intuition leder dig til mig.

Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte mig på e-mail kontakt@juliemariel.dk eller telefon 28748921.

Angst

Jeg behandler angst, typisk med en kombination af healing, der letter angsten og hypnose, der forløser årsagen bag angsten.

Blokeringer

Det er meget almindeligt, at vi mennesker oplever at have blokeringer i forhold til at gøre bestemte ting eller forstå bestemte ting. Blokeringer kan opleves som, at vi går i stå på vores spirituelle/personlige udviklingsvej eller bliver ved at løbe panden mod muren i livet. Det kan føles som om klappen går ned, og vi ikke kan komme videre. Den slags blokeringer kan afhjælpes med hypnose, SoulKey terapi eller personlig session med healing og klarsyn.

Fobier

Jeg behandler fobier med hypnoterapi, hvor vi finder ind til den underbevidste årsag bag fobien og forløser den.

Hypersensitivitet

Det er fint at være sensitiv, men det kan være en belastning at være hypersensitiv, da du nemt bliver overstimuleret, hvilket kan give træthed, hovedpine, en følelse af at være overvældet og elektrisk og trang til at isolere sig. Hypersensitivitet i nervesystemet kan dæmpes med healing, hvor jeg kanaliserer healing til de choktraumer, der måtte ligge bag hypersensitiviteten. Jeg supplerer forståelsen af sensitiviteten med klarsyn og vejledning fra dine guider, til hvad du kan gøre for at leve bedre med din sensitivitet.

Indre konflikter

Indre konflikter kan løses gennem to former for hypnose:

  1. Partsterapi (også kendt som gestalt-terapi), hvor de dele af dig, der er i konflikt med hinanden, under hypnose taler sammen og løser konflikten.
  2. SoulKey hypnose, hvor du ser på problemet fra sjælens perspektiv og har mulighed for at tale med dine åndelige vejledere.

Lavt energiniveau

Healing kan give et boost til dit energiniveau, så du får mere overskud i hverdagen. Jeg supplerer healingen med clairvoyant vejledning, hvor jeg beder dine guider om vejledning til hvad du selv kan gøre for at få mere energi i hverdagen.
Du kan desuden tage videokurset “Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker”

Livskriser

I en SoulKey session kan du se på dit liv fra sjælens perspektiv og dermed opnå dybere indsigt i den situation, du står i, og få ny inspiration til dine livsvalg.

Overvægt

Overvægt kan behandles med hypnoterapi, hvor vi finder årsagen til overvægten og forløser den. Der kan suppleres med healing, hvis det er relevant i forhold til den årsag vi finder.

Rygestop

Du kan få støtte til dit rygestop ved hjælp af hypnoterapi. Det er vigtigt, at du selv er indstillet på at gøre en indsats og har taget en beslutning om, at du VIL stoppe. Hypnosen kan tage toppen af din trang til at ryge, og bearbejde de underbeviste årsager til at du ryger lige nu. Hypnosen får din underbevidsthed til at samarbejde bedre med dit bevidste sind om beslutningen, men du skal selv fortsat benytte din viljestyrke indtil vanen er helt ude af systemet.

Selvværd

Hypnoterapi er et godt værktøj til at arbejde med selvværd, men vi kan komme omkring dette emne, uanset om du kommer til hypnoterapi, healing med klarsyn eller SoulKey Terapi. Selvværd viser sig ofte at være et underliggende tema bag de andre symptomer. Det tager vi kærlig hånd om, så du kan have det rigtig godt med dig selv.

Sorg

Jeg behandler sorg med healing og klarsyn, hvor sorgen og tyngden lettes og hjertet heales. Hvis sorgen skyldes at en af dine kære er gået bort, kan en SoulKey session også hjælpe, hvor du bl.a. får mulighed for selv at kommunikere med den afdøde.

Stress

Jeg behandler stress med healing og klarsyn, hvor stressen trækkes energetisk ud af dit nervesystem og jeg via klarsyn sætter ord på, hvad jeg ser i dit energisystem. Jeg beder dine guider om vejledning til, hvad du kan gøre for at være mindre stresset i hverdagen.

Søvnbesvær

Jeg behandler søvnbesvær og søvnløshed med hypnoterapi, hvor vi arbejder med den underbevidste årsag til problemet. Denne behandling kan med fordel kombineres med healing, hvor du får ekstra støtte til at forløse problemet. Du kan evt. selv benytte nogle urtetilskud eller bachs blomstermedicin i perioden, mens du arbejder med forløsning af årsagen.

Traumer

Emotionelle traumer kan behandles både med hypnoterapi, hvor traumerne forløses ved at man går tilbage til dem i en regressionshypnose, eller med choktraumehealing.

Tvivl

Er du i tvivl om hvilken retning, du skal i dit liv? Så kan vi undersøge energien og mulighederne igennem enten SoulKey Terapi eller Healing med klarsyn.

Uønskede vaner og mønstre

Uønskede vaner kan afhjælpes med hypnoterapi. Enten finder og forløser vi årsagen til det uønskede mønster gennem regressionsterapi, eller også bruger vi parts-terapi til at få dine delpersonligheder til at blive enige om et bedre mønster for dig.
Vi formulerer i fællesskab en række positive beskræftelser, som lægges ind i din underbevidsthed under hypnosen og erstatter de uønskede mønstre. Du lærer at lave selvhypnose, så du kan give dig selv bekræftelserne hver dag i 30 dage efterfølgende. På den måde bliver de til en fast del af din underbevidsthed.

Uhensigtsmæssige overbevisninger

Uhensigtsmæssige overbevisninger såsom “jeg er ikke god nok” eller “jeg tør ikke prøve nye ting” kan være begrænsende for vores liv. Der er utrolig meget udviklingspotentiale i at få forløst negative overbevisninger om os selv os livet og erstatte dem med positive overbevisninger.

Uhensigtsmæssige overbevisninger kan effektivt ændres gennem hypnoterapi eller SoulKey terapi. Ved hypnoterapi finder og forløser vi årsagen til det uønskede mønster gennem regressionsterapi, eller også bruger vi parts-terapi til at få dine delpersonligheder til at blive enige om et bedre mønster for dig. SoulKey terapi er relevant hvis årsagen til overbevisningen stammer tilbage fra et tidligere liv.

Efter sessionen får du en række positive beskræftelser med hjem på en lydfil, så du kan lytte til dem hver dag i 30 dage efterfølgende. På den måde bliver de til en fast del af din underbevidsthed.

Det er også muligt at supplere med healing, fx hjertehealing, for at lindre de skader overbevisningen har givet dig, og dermed gøre det lettere at komme videre med dine nye overbevisninger.

Thor Nielsen efter Soul Key: “Jeg vil anbefale en Soul Key til alle, der føler sig lidt afskåret fra universet og ønsker sig følelsen af forbundethed igen. (…) Det var rart og beroligende at se min sjæls familie igen. Det er dejligt at blive forbundet med dem på en så klar og blid måde.”

Disclaimer: Jeg er ikke læge, og jeg anbefaler, at man altid går til lægen, hvis man har alvorlige symptomer.