Tilbage

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Er der noget, jeg skal sørge for inden en session?

Inden en hypnose er det bedst at undgå kunstige stimulanser som alkohol, kaffe og energidrikke. Der er også en fordel at være veludhvilet.

En almindelig session med hypnoterapi varer 1,5 time første gang og omkring 1 time efterfølgende gange. En Soul key og Master Soul Key session varer 3 timer, så sørg for at have spist så tilpas, at du ikke bliver voldsomt sulten undervejs.

Healing virker bedst, hvis du undgår at drikke alkohol dagen før, på dagen for healingen og dagen efter. Efter en healing er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand.

Kan alle hypnotiseres?

Mange er usikre på, om de kan hypnotiseres, fordi de tror, at de skal præstere noget. Faktisk er hypnose en helt naturlig og velkendt tilstand, hvor vi er afslappede og fokuserede på samme tid. Det kan minde om at læse i en roman. Du ved, at du sidder fx i din sofa og læser, og samtidig er du tilstede med dit indre syn i historien. Derfor bliver mange overraskede over, hvor nemt og naturligt det er, at være i hypnose.

Nogle enkelte kan have sværere ved det. Det kan skyldes stort koncentrationsbesvær som effekt af fx svær ADHD eller hjerneskade. Indtag af stærk psykofarmaka kan gøre det sværere at åbne bevidstheden frit.
Kontakt mig, hvis du er i tvivl, om hypnose er en passende behandlingsform for dig. Skulle du mod forventning have svært ved at være i hypnose, kan vi altid ændre tilgangen undervejs, så du i stedet får behandling med healing og klarsyn. Det er dog yderst sjældent at det er nødvendigt, for de fleste oplever som sagt, at det er meget nemmere, end de tror.

Når du har booket en session hos mig, kan du lytte til en øvelydfil, der ligger her på hjemmesiden. Den varer ca. 30 min. og vi vænner dig til oplevelsen af hypnose, så det bliver nemmere for dig at gå ind i den hypnotiske trance, når du kommer til sessionen. Det er endnu nemmere at holde koncentrationen og få noget ud af det, når du kommer til mig, i forhold til øvelydfilen, fordi jeg tilpasser min guidning til din respons, når du er hos mig, og det at have dialog undervejs fastholder fokus.

Hvad er en hypnotisk trance?

Trancen er en afslappet tilstand i hjernen, som ligger imellem vågen bevidsthed og søvn. Hver gang du falder i søvn eller vågner, bevæger du dig igennem dette stadie, så det er faktisk slet ikke fremmed for dig! Under hypnosen kan du høre lydene fra rummet omkring dig, og du er i stand til at følge hypnotisørens instruktioner. Det er dig selv, der vælger at følge dem. Hypnotisøren har altså IKKE mulighed for at manipulere med dig. Du har stadig din frie vilje til at sige fra over for en instruktion, hvis du ikke ønsker at følge den.

Hvad er forskellen på hypnoterapi og almindelig psykoterapi?

Fordelen ved hypnose er, at den hypnotiske trance, giver adgang til underbevidsthedens skatkammer af oplysninger om dig. I den vågne tilstand er  der mange ting, som vi ikke er i stand til at huske. Under hypnosen kan underbevidstheden selv finde den situation frem, der er årsag til et problem, og du er i stand til at huske detaljer om begivenheden, som du troede, du havde glemt. Under hypnosen er du i stand til at komme frem til dybe erkendelser om dig selv, fordi dine forsvarsparader er væk.

Bevidstheden kan sammenlignes med et isbjerg: Den del, der er over vandet, er din vågne bevidsthed. Det er den del, du selv er bevidst om. Delen under vandet er underbevidstheden. Den er langt den største del, men du har ikke adgang til den, mens du er normalt vågen. Alligevel styrer den størstedelen af vores tanker, følelser og handlinger.

Hvad er en talisman?

Talismaner er genstande, der er forstærket med energi.

Jeg bruger rosakvarts og bjergkrystaller, som jeg lægger healingsenergi ind i, som er specielt tilpasset dig og dine behov. Når du går rundt med krystallen i lommen eller har den til at ligge i dit hjem, kan den give dig støtte og healing.

Talismanerne bestilles på forhånd, laves personligt til dig ved at jeg lægger healingsenergi i dem, og de afhentes i Behandlerhuset Rislundvej 12 i Risskov.

Hvad er Det Guidede Felt?

Det Guidede Felt er en gruppe af åndelige vejledere eller guider, som man kan kontakte gennem sin bevidsthed og få svar på sine spørgsmål.

Vi har alle sammen åndelige guider, det er bare forskelligt, hvor bevidst vi er om det. Jeg arbejder bevidst med guidekontakt og lader mig fx guide under mine behandlinger i forhold til, hvilken form for healing, der vil være mest gavnlig for klienten.

Hvad kan jeg få hjælp til hos dig?

Jeg tilbyder hjælp til en lang række udfordringer. Klassiske emner er problemer med at træffe en beslutning (fx om uddannelse, job, bolig, parforhold, børn osv.), søvnproblemer, nervøsitet og uro, lavt selvværd/selvtillid, fobier, hjertesorger, kriser og afhængigheder af fx rygning. Du kan se en oversigt over de problemer, mine klienter typisk kommer med her.

Du behøver heller ikke have et decideret problem for at komme til mig. Man kan også bare få healing, fordi det giver et energiboost og er behageligt og afslappende. Eller du kan få en session fordi du er nysgerrig på at lære dig selv og dit sjælsformål bedre at kende, og høre hvad dine guider ønsker at formidle til dig.

Hvad koster det?

Du kan se mine priser ved at klikke på dette link.

Hvilke former for hypnoterapi bruger du?

Jeg benytter som hovedregel regressions-terapi og gestalt-terapi eller parts-terapi, som det også kaldes.

Regressions-terapi er nok den form, de fleste forbinder med hypnose. Her går vi tilbage i tiden til den første gang et problem opstod, og så forløser vi traumet der, fx ved at trøste dit indre barn i situationen. Regressions-terapi kan fx bruges til at afhjælpe fobier eller til at finde ud af, hvor et problem stammer fra.

Gestalt-terapi eller parts-terapi bygger på det faktum, at vi alle har en række delpersonligheder eller gestalter, som udgør vores samlede person. Hvis du oplever en indre konflikt, kan parts-terapi bruges til at løse den. Fx kan det være, at du har svært ved at lade være med at spise kage, fordi en del af dig gerne vil have det, samtidig med at en anden del af dig gerne vil lade være. Så kan man i en parts-terapi få de to dele til at gå ind i en dialog og finde frem til et godt kompromis, hvor helheden bliver taget i betragtning. Ofte viser det sig, at den del af dig, der har skabt problemet, i virkeligheden varetager et behov, som du ikke var klar over, at du havde. Når man bliver klar over det, kan man imødekomme behovet på en mere hensigtsmæssig måde.

Udover disse former for hypnoterapi, tilbyder jeg også Soul Key hypnose, som er længere sessioner af 3 timers varighed, hvor du kan komme tilbage til tidligere liv og livet mellem livene. Læs mere om Soul Key hypnose her.

Sommetider bruger jeg også healing under hypnosen, for at hjælpe dig med at forløse de traumer eller blokeringer, vi arbejder på.

Hvilken slags healing bruger du?

Jeg kombinerer intuitivt en række forskellige healingsformer. De fleste former er de såkaldte “nye tids healinger”, som er sikrede, intelligente energier, der tilpasser sig din proces, så du kun får det, du er klar til og har brug for. Disse healinger er: Anti-stress healing, Chok-traume healing, Life Force Enlightenment, Nulstilling af celler, Lettelse af sorg og tyngde, Conscious Heart Activation, Quan Yin Hjertehealing, Kosmisk Intuitiv Healing, Human Power Release, Karmic Power Release og Soul Body Fusion. Desuden bruger jeg Reiki, får hjælp af engle og bruger min egen, naturlige healingsenergi, som jeg trækker ned via mit højere selv. Under Soul Key Hypnose indgår desuden Sitha-healing.

Hvordan foregår en SoulKey session?

Vi starter med en indledende og afklarende samtale, hvorefter du lægger dig tilbage i lænestolen. Jeg guider dig ind i den hypnotiske trance og videre ind i din indre verden. Her er vi i dialog, hvor jeg guider dig, og du fortæller, hvad du oplever. Ved hjælp af trancen får du adgang til selv at se, høre, mærke og vide ting, der normalt ikke er adgang til. Du er hele tiden bevidst om at du er i hypnose, og kan huske oplevelsen lige som almindelige minder efterfølgende. Du får noter og lydoptagelsen tilsendt efterfølgende.

Hvordan bestiller jeg en tid?

For spørgsmål eller booking af tid, kontakt Julie Mariel:

Telefon        +45 28 74 89 21

Email           kontakt@juliemariel.dk

Facebook    facebook.com/juliemariel.dk/

Eller du kan booke og betale din session direkte på hjemmesiden her og aftale en tid ved at kontakte mig via telefon, mail eller facebook.

Din session kan betales via bankoverførsel, Mobilepay, kontant eller i webshoppen. Betalingen kan foregår enten før eller efter sessionen.

Hvorfor skal jeg kontakte dig direkte for at få en tid? Kan jeg ikke bare booke tiden i webshoppen?

Jeg har valgt, at alle klienter skal have kontakt med mig på mail eller telefonisk inden sessionen kommer i kalenderen. Det skyldes primært at jeg gerne lige vil fornemme dig og spørge ind til dit formål med sessionen, så jeg sikrer så vidt muligt, at der er overensstemmelse mellem de ønsker og problematikker og det udgangspunkt, du kommer med, og det jeg kan tilbyde dig. Hvis jeg vurderer, at jeg ikke selv ikke er kvalificeret til at hjælpe med netop det, du kommer med, kan jeg anbefale dig at søge andre steder hen. Det vigtigste for mig er, at du får den bedst mulige hjælp, og at de klienter, der kommer hos mig, bliver hjulpet og støttet bedst muligt.

Hvorfor bruge hypnose?

Fordelen ved hypnose er, at under den hypnotiske trance, har vi adgang til underbevidsthedens skatkammer af oplysninger om dig. I den vågne tilstand er  der mange ting, som vi ikke er i stand til at huske. Under hypnosen kan underbevidstheden selv finde den situation frem, der er årsag til et problem, og du er i stand til at huske detaljer om begivenheden, som du troede, du havde glemt. Under hypnosen er du i stand til at komme frem til dybe erkendelser om dig selv, fordi dine forsvarsparader er væk.

Bevidstheden kan sammenlignes med et isbjerg: Den del, der er over vandet, er din vågne bevidsthed. Det er den del, du selv er bevidst om. Delen under vandet er underbevidstheden. Den er langt den største del, men du har ikke adgang til den, mens du er normalt vågen. Alligevel styrer den størstedelen af vores tanker, følelser og handlinger. Under hypnose kan vi tilgå underbevidstheden og forløse de traumer, blokeringer eller negative overbevisninger, der ligger bag dine problemer.

Hvor foregår behandlingerne?

Sessionerne foregår tirsdage i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C.
Sessionerne foregår onsdage og fredage på Egå Marina, Egå Havvej 21, 8250 Egå.

Se vejledning til at finde lokalerne HER.

Efter aftale kan sessioner foregå online via Zoom eller i København (her er længere ventetid).

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det kommer helt an på problemets omfang. Nogle problemer kan løses med en enkelt healing eller hypnose, og andre kræver et forløb.

Du booker en session ved at kontakte mig på telefon +45 28 74 89 21 eller e-mail kontakt@juliemariel.dk, så når du booker kan vi tage en snak om, hvorvidt det er bedst, at du booker et forløb med det samme og dermed opnår en besparelse i forhold til køb af enkeltsessioner.

Skal man tro på healing, for det virker?

Nej, det er ikke nødvendigt. Healingen skaber ændringer i energisystemet, og vi har alle dette energisystem, uanset om vi mærker det og tror på det eller ej. Det består bl.a. af vores aura og chakraer. Du kan støtte healingsprocessen ved selv at visualisere med, og vælge at stole på det, lige som du også kan stole på lægen og dermed understøtte lægens behandling. Ofte supplerer jeg healingen med klarsyn eller anden terapi, der skaber indsigter i, hvilke blokeringer, traumer eller overbevisninger, der er forbundet med det, der skal heales. At samarbejde i terapien eller gå ind i dialog om det, jeg ser med mit klarsyn, hjælper dig til at få forståelsen med, så du nemmere kan undgå at få den samme blokering igen senere. Åbenhed for dette samarbejde og villighed til at få nye indsigter til din egen selvudviklingsproces er derfor en stor fordel, hvis du vil have et langvarigt resultat ud af healingen.

Olga Gurkina efter Soul Key: “Jeg synes Julie Mariel gjorde et godt stykke arbejde 😉
Hendes stemme var dejlig beroligende da jeg skulle ind i trancen og opkvikkende da jeg skulle tilbage. Hun stillede nogle gode spørgsmål, der hjalp mig med at se situationerne fra et andet perspektiv. Alt hvad jeg oplevede og formidlede til hende blev modtaget med accept og forståelse.”