Foredrag

Foredrag med Julie Mariel

Her kan du læse om og se præsentationer af nogle af Julies mest populære foredrag, samt finde øvrige foredragstitler og kildemateriale fra foredragene.

Plantemedicin og rejsen ind bag sindet

 

Foredrag om Daime (Ayahuasca) med antropolog og ny tids shaman Julie Mariel

 

I dette foredrag fortæller Julie Mariel om sin vilde og livsændrende rejse ind i ændrede bevidsthedstilstande, og om hvad hun tog med sig derfra.

Julie er antropolog og har lavet feltarbejde i Holland og Brasilien, hvor hun har interviewet over 20 mennesker fra Santo Daime-kirken og drukket Daime i 25 ceremonier.

Daime er en plantemedicin, der stammer fra indianerne i Amazonas og svarer til den bryg, der også er kendt som Ayahuasca, som indeholder DMT og har en kraftig bevidsthedsændrende virkning.

Julie har skrevet speciale om disse oplevelser, men har et dobbelt synspunkt på ceremonierne, fordi hun ikke kun er antropolog og ser fænomenet udefra, men også er healer og udlært ny tids shaman. Du kan derfor forvente at få flere nuancer på emnet, end man ellers hører i den almene, og til tider intense debat om, hvorvidt plantemedicinen bør være lovlig eller ej.

Oplevelserne med plantemedicinen og mødet med de mange mennesker, der er involveret i ceremonierne, bragte store oplevelser, forskrækkelser, ændrede bevidsthedstilstande, opkast, lykke, angst, spænding og visdom med sig.

Hør Julie dele sine personlige oplevelser og få svar på dine egne spørgsmål til et åbensindet og spændende foredrag, der lægger op til at overveje, hvad virkeligheden egentlig er for en størrelse.

Foredraget kan kombineres med visning af Julies etnografiske dokumentarfilm “The Reality of Illusion and the Illusion of Reality”, der er ca. 35 min. lang.

Antropologispeciale om Daime (Ayahuasca)

Hvis du er interesseret i at læse mit speciale om bevidsthedsudvidende ceremonier med Daime, kan du se det ved at klikke på billedet af specialet nedenfor.

Specialet er baseret på godt tre måneders feltarbejde i Holland, hvor jeg selv deltog i over ti ceremonier.

Ceremonierne gav mig bl.a. indblik i, hvordan verden er styret af bevidsthed og at kærlighed er den største kraft, som findes.

I specialet kan du læse mere om, hvad jeg fandt ud af på feltarbejdet.

Links og henvisninger

Hvis du har hørt foredraget om Ayahuasca og gerne vil læse mere hos de kilder, Julie har henvist til ud over sit eget feltarbejde og speciale, kan du finde en række kilder HER.

35350049_10155219551960916_1762533606229540864_nC

Tidligere liv

– blind tro eller dokumenteret virkelighed?

 

Når man hører ordet ’reinkarnation’ tænker mange på Østens religioner eller på moderne, vestlig ’New Age’-spiritualitet, der måske ikke altid har lige meget jordforbindelse. Men er det egentlig rationelt at tro på at vi fødes igen? Findes der nogen rationel dokumentation for det? Og vigtigst af alt: hvis der findes tidligere liv, hvad kan vi så bruge den viden til her og nu?

Hør Julie Mariel, der er antropolog, Soul Key terapeut og –underviser og Ny Tids Shaman fortælle om forskning i tidligere liv samt sine egne og sine klienters erfaringer med at komme tilbage til tidligere liv under hypnose, og hvilken effekt, det kan have.

Foredraget kan opleves på:

Links og henvisninger

Hvis du har hørt foredraget om tidligere liv og gerne vil læse mere hos de kilder, Julie har henvist til, kan du finde en række kilder HER.

Kæmpe tak for et fantastisk foredrag! Det var virkelig inspirerende at høre om dit virke, dine oplevelser, visioner, og dine interviewee’s historier. Det er på en måde en dejlig påmindelse om, at der er ”mere derude”, end hvad der møder vores 5 mest gængse sanser.

Jeg var meget grebet af det, du sagde mht. at have et ønske om at bruge sin tid fornuftigt og at yde sit bedste her i livet og ikke spilde sin tid.

Christian Walpole

Vi havde besøg af Julie på linjen ‘drømmeren’ på vores højskole-gensynskursus. Det var enormt interessant at høre om Julies forskning og verdenssyn – det var et unikt indspark som adskilte sig meget fra det, vi ellers beskæftiger os med, og som satte mange tanker og snakke igang! Tak!

Aline Højholt - sommerkursusarrangør på Krogerup Højskole

Tak for et dejligt foredrag, samt det at du deler dit væsen og din kunnen på den måde, du gør. Du virker meget kompetent og velfunderet i hjertet, hvilket er essentielt for det virke du udøver, ifølge min erfaring.

Jeg sætter stor pris på det store feltarbejde, du har gjort, bogstaveligt talt på egen krop, med hensyn til at kortlægge nogle af daime/ayahuascas aspekter.

Eovin

Vil bare lige sige, at dit foredrag i aftes var over alt forventning! Det var SÅ spændende og inspirerende! Tak!

Annika

Flere foredrag

Julie holder løbende foredrag om forskellige emner inden for emnerne spiritualitet, terapi, bevidsthedstræning, shamanisme og antropologi.
Herunder kan du se en række titler på foredrag, hun har holdt.

Foredragstitler:

  • Hvad er healing, og hvordan virker det?
  • Hvordan healing kan hjælpe mod stress
  • Mød din åndelige guide med Soul Key hypnose
  • Plantemedicin og rejsen ind bag sindet
  • Se din sjæl i øjnene – en smagsprøve på Soul Key hypnose
  • Shamanisme før og nu
  • Spiritualitet i praksis – brug din spiritualitet til at få en lettere hverdag
  • Tidligere liv – blind tro eller dokumenteret virkelighed?

Interesseret i et foredrag? 

Kontakt Julie, hvis du er interesseret i at booke et foredrag eller høre nærmere.