Styrk din intuition (1200 x 628 px) (1200 x 400 px) (2)
Styrk Din Intuition – Onlinekursus

En god evne til at lytte til intuitionen og følge dens vejledning i samklang med den sunde fornuft er essentielt for vores trivsel.

Lytter du til mavefornemmelsen, den indre stemme, hjertet og intuitionen, er der større sandsynlighed for, at du har det godt.

Intuitionen er en vigtig komponent, når vi skal træffe store livsvalg, og evner vi at lytte til den, kan vi komme i flow, hvor lykken tilsmiler os.

Gør vi det modsatte og ignorerer den, kan det i yderste konsekvens lede til modgang og dårligt helbred.

 

…Så hvorfor ikke lytte til den?

De fleste ønsker at lytte til deres intuition, men gennem opvæksten aflærer mange denne naturlige evne.

Når vi så bliver bevidste om, at vi ønsker at lytte til den igen, kan det være svært at genkende, hvad der er hvad og fange dens signaler.

Dette kursus er til dig, der gerne vil styrke din evne til at lytte til dit eget indre og handle på det i praksis for at skabe mere glæde og flow i hverdagen og for at gå den vej i livet, der er den  rigtigste for dig.

 

Kurset løber over fire uger, hvor vi mødes hver torsdag over Zoom.

Datoer: Torsdage d. 17/3, 24/3, 31/3 og 7/4 kl. 16.30-18.00.

Møderne bliver optaget, så du får adgang til at gense eller se materialet, når det passer dig. Derfor behøver du ikke kunne være med på afholdelsestidspunktet for at kunne deltage.

Jeg opretter en lukket facebookgruppe for deltagerne, hvor man kan stille spørgsmål og dele erfaringer uden for møderne.

Der vil hver gang være oplæg med konkrete eksempler, øvelser og opmærksomhedsøvelser til at praktisere indtil næste gang.

På den måde bliver du klædt på i både teori og praksis til at gå ud i livet med en styrket intuition, som du kan forstå og tør lytte til.