Tilbage

Styrk din intuition

Online videokursus

Styrk Din Intuition – Videokursus
En god evne til at lytte til intuitionen og følge dens vejledning i samklang med den sunde fornuft er essentielt for vores trivsel.

Lytter du til mavefornemmelsen, den indre stemme, hjertet og intuitionen, er der større sandsynlighed for, at du har det godt.

Intuitionen er en vigtig komponent, når vi skal træffe store livsvalg, og evner vi at lytte til den, kan vi komme i flow, hvor lykken tilsmiler os.

Gør vi det modsatte og ignorerer den, kan det i yderste konsekvens lede til modgang og dårligt helbred.

…Så hvorfor ikke lytte til den?

De fleste ønsker at lytte til deres intuition, men gennem opvæksten aflærer mange denne naturlige evne.

Når vi så bliver bevidste om, at vi ønsker at lytte til den igen, kan det være svært at genkende, hvad der er hvad og fange dens signaler.

Dette kursus er til dig, der gerne vil styrke din evne til at lytte til dit eget indre og handle på det i praksis for at skabe mere glæde og flow i hverdagen og for at gå den vej i livet, der er den rigtigste for dig.

Indhold

Kurset består af fem moduler á ca. 1,5 time, som du får adgang til på video og lydfiler.

Du får adgang til en lukket facebookgruppe for andre, der også tager eller har taget kurset.

Hvert modul indeholder oplæg med konkrete eksempler, øvelser og opmærksomhedstræning til at praktisere indtil næste modul.

På den måde bliver du klædt på i både teori og praksis til at gå ud i livet med en styrket intuition, som du kan forstå og tør lytte til.

Første modul af kurset består af en workshop på 1 time og 49 minutter og er helt gratis.

Det kan du tage her, og se om du har lyst til at tage resten af kurset på de fire øvrige moduler á ca. 1,5 times varighed hver.