SoulKey Terapi

Hvad er SoulKey?

SoulKey er en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv, er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på, hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder, du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på, hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og  energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Hvordan foregår en SoulKey Session?

Sessionen tager 3 timer. Du får på forhånd tilsendt et skema, du udfylder, som gør det nemt at finde vores fokus i din session. Hvis du ikke har været hypnotiseret før, kan du lytte til lydfilen her på siden nedenfor, så du kan prøve tilstanden af let hypnotisk trance på forhånd. Når du kommer til sessionen, starter vi med en kort, indledende og afklarende samtale. Inden hypnosen underskriver du en persondataerklæring, hvis du vil have lydoptagelsen fra sessionen. Ved booking af sessionen modtager du en bekræftelsesmail, hvor klientskema og persondataerklæring er vedhæftet, så du kan læse den på forhånd, hvis du vil det. Jeg guider dig herefter ind i den hypnotiske trance og videre på din rejse ind i den åndelige verden og/eller tilbage i tiden. Her er vi hele tiden i dialog, hvor jeg guider dig, og du fortæller, hvad du oplever. Det er som regel en smuk, rørende, forløsende, healende og oplysende oplevelse. Du er hele tiden bevidst om, at du er i hypnose, og kan huske oplevelsen lige som almindelige minder efterfølgende. Du får noter og lydoptagelsen tilsendt efterfølgende.

Kan alle hypnotiseres?

Ja, det kan de, kort sagt. Det kræver ingen særlige forudsætninger. Hvor mange detaljer du oplever, og tempoet indtrykkene strømmer i, kan variere afhængigt af, hvor vant du er til at bruge din fantasi og meditere, og om du har været hypnotiseret før. Derfor er nogle hurtigere end andre til at komme i trance, og nogle oplever mere specifikke detaljer end andre. Men alle kan komme i hypnose med tålmodighed, da det er en naturlig tilstand af kombineret afslappelse og koncentration, som alle har evnerne til at opnå. Man siger at 10 % af befolkningen er lavt hypnotiserbare, så hvis du er blandt disse 10 % kræver det mere tålmodighed, men det kan stadig lade sig gøre, hvis du virkelig ønsker det. Dog kan anti-depressiv medicin gøre arbejdet sværere og hjerneskader, der påvirker koncentrationsevnen og talen, kan være en hindring. Jeg oplever generelt, at de mennesker, der føler sig tiltrukket af hypnose, sagtens kan gå i trance, også selvom mange på forhånd betvivler deres egne evner til at slippe tankekontrollen og få visuelle indtryk. Det viser sig som regel, at deres tvivl er helt ubegrundet. Så de fleste siger “wow!” eller “hold da op!” som det første, når de slår øjnene op efter sessionen. Det er en udbredt misforståelse, at man gerne skal være lidt naiv for at kunne lade sig “manipulere” eller “snyde” for at gå i hypnose, men faktisk har du som hypnoseklient selv en endnu større kontrol end til daglig under hypnosen, fordi din bevidsthed udvider sig til også at have adgang til underbevidstheden. Og de forandringer, der skabes under hypnosen, er du selv med til at skabe, ud fra de indsigter, vi sammen finder i din bevidsthed. Så hypnose er nærmere en hyperbevidst tilstand end det er søvn eller manipulation. Så der er intet naivt ved at blive hypnotiseret og en høj intelligens og årvågenhed er kun en fordel.

Hvordan booker jeg en session?

 • Booking via webshop: Du booker en session ved at købe en Soul Key session i shoppen her på hjemmesiden, og derefter kontakter du mig på kontakt@juliemariel.dk eller tlf. 28 74 89 21 for at aftale et tidspunkt. Sessionen kan ligge mandag til fredag 9-18.
 • Booking via mail eller telefon: Hvis du ikke ønsker at købe sessionen via webshoppen, kan du som alternativ booke en session via aftale på email eller telefon og herefter betale med bankoverførsel til reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817 eller på Mobilepay nr. 15901 eller medbringe kontanter til sessionen. Jeg modtager ikke betalingskort.
 • Pris: Prisen for en 3-timers Soul Key session er 2100 kr inkl. noter og lydoptagelse fra sessionen.
 • Forberedelse:
  • Når du har bestilt en tid til Soul Key bedes du udfylde DETTE SKEMA og enten sende det i en email til mig på kontakt@juliemariel.dk på forhånd eller medbringe en udprintet version til sessionen.
  • Du bedes lytte til denne øvelydfil inden din session hvis ikke du har været hypnotiseret før:

 

DSC_0256b

Master SoulKey sessioner

Når du har fået en Soul Key session, har du mulighed for at få en Master SoulKey Session. Master SoulKey er for dig, der har fået noget ud af SoulKey, men føler, at der er mere at komme efter. Det er for dig, der gerne vil have endnu mere sjælskontakt og endnu større spirituelle oplevelser og dybere forståelse af dig selv.

 

I en Master SoulKey session kommer du op i på et højere frekvensniveau, dvs. et større abstraktionsniveau og ud i de helt store perspektiver. Så i Master SoulKey sessioner er der er endnu flere muligheder og værktøjer.  Her kan du eksempelvis opleve at:

 • Møde din sjæl og forbinde dig dybere med den
 • Få en større forståelse af din sjæls og dit livs formål
 • Modtage healing på højt plan
 • Møde dig selv som du var i et tidligere liv og downloade erfaring fra tidligere liv
 • Få indsigt i din sjæls oprindelse og liv indtil nu
 • Modtage vejledning fra det guddommelige og åndelige vejledere og hjælpere
 • Få indsigt dit Akasha-arkiv, dine karmiske optegnelser og sjælskontrakter – med mulighed for at ændre i kontrakterne
 • Besøg i og fra andre dimensioner og civilisationer
 • Besøg af eller hos andre væsner og entiteter

 

Anmeldelser af SoulKey sessioner

 

“Jeg fik større indblik i tidligere liv, end jeg havde forventet. Derudover føler jeg mig mere forbundet til min sjæls udvikling og mit formål her på jorden nu. Jeg føler at den åndelige verden er kommet tættere på eller er blevet gjort mere virkelig for mig. Det er et stort skridt på min rejse.”

/Klient efter Soul Key

Jeg valgte at besøge mine forældre i påsken, det er flere år siden, jeg har været hos dem i flere dage. Og ved du hvad, det var magisk! Uden opfordring fra mig, åbnede de begge to sig for mig. Og min mor sagde efter en time, hvor hun åbenhjertet fortalt om de ting, jeg altid gerne har villet høre: “jeg har aldrig fortalt dig så meget før.” Og det har hun virkelig ikke. Jeg fik det ikke dårligt af at være sammen med min familie denne gang, jeg følte en fuldstændig uanstrengt ro og overskud, selv når det var lige ved at brænde sammen i mig. Og jeg ved bare, at det var den oplevelse hos dig, der har sat sig ❤ “

/Klient efter Soul Key session, hvor vi bl.a. arbejdede med relationen til familien

“Jeg står mere i mig selv, mere balance i mit energiniveau. Tror mere på mig selv nu end inden at jeg besøgte Julie. Jeg er mere glad og fyldt med livsenergien end før. Jeg er så taknemlig for denne session og for Julies hjælp. Tak!”

/Allan Lassen efter Soul Key

“En lille anmeldelse af Julie Mariel 

Lidt kort forhistorie hvor det sidste års (ja faktisk nok mere de sidste 8 års) stress, spekulationer, negative tanker, nedture og frustrationer er forsøgt kogt ned på nogle få sætninger.

De sidste 8 år kan jeg med ro i sindet sige mit liv har været sat på stand by. Forstået på den måde at tiden er gået dag for dag uden de helt store ændringer og uden jeg føler jeg har udviklet mig. Jeg er dog blevet far men det satte bare endnu mere skub i endnu flere tanker. Én især sad fast og har reddet mig som en ond mare. Jeg levede ikke på nogen måder op til mit eget potentiale. Jeg kunne så meget mere end jeg gjorde men kom ikke ud af starthullerne med de ændringer som jeg helt dybest inde godt vidste skulle ske og til at udleve flere drømme som var sat standby eller helt droppet. Jeg manglede modet og lod bare stå til. Tværtimod lod jeg dage gå og så mig selv drive længerene og længere væk fra mine drømme og gravede mig dybere og dybere ned i et stort sot hul hvor der fandtes mange negative tanker om blandt andet en lettere udvej. Jeg kunne til sidst ikke kende mig selv men det hele var sket så gradvist og tilpas langsomt at jeg ikke selv havde opdaget det for det var for sent. Det hele kulminerede med, den første lørdag i vinterferien, hvor jeg ikke kunne holde tårerne tilbage og ikke kunne andet end at sidde og glo ind i væggen. Stressen var ved at bide mig i røven og uden jeg havde bemærket det var flere og flere tanker jeg havde, negative. Det er på ingen måder mig og dem der kender mig ville slet ikke kunne se mig som værende negativ, men facaden kom brasende ned. Der var ingen tvivl om at depressionen lå Og ventede lige om hjørnet. Efter en tiltrængt samtale med min kone og nogle dage i ro til at tænke og blandt andet lave to lister over hvilke konkrete ting der gjorde mig glade og hvilke ting der gjorde mig ked af det, var jeg med hovedet ovenvande igen. Ud fra listerne så jeg på hvilke vaner jeg kunne ændre lige nu og her og som ville gøre mig gladere og give mere overskud som f.eks kost, motion, kaffe/sukker-indtag og tid med en skærm foran mig. De var lette at ændre da jeg vidste med mig selv at jeg aldrig skulle have det sådan, som jeg havde det den lørdag, igen! Men jeg vidste også at jeg skulle have fat i noget som ligger dybere for at ændringerne ville vare ved. Jeg vidste en del af mig synes at jeg måske ikke fortjene det bedste eller at jeg sikkert bare ville fejle igen. Jeg kunne mærke jeg stadig havde begrænsninger, at noget ville holde mig tilbage for at opnå lykken. Her Kommer Julie ind i billedet. Jeg arbejder selv til dagligt med hypnose så det var naturligt for mig at jeg skulle i den retning. Jeg var selv faldet i “behandler fælden” hvor jeg havde alle de gode råd til klienter men ikke efterlevede dem selv. Jeg valgte at springe i den dybe ende og tage imod Julies Soul key hypnose som endte med at vare 2 timer. Sidder du nu og bliver skræmt af ordet soul og tænker du slet ikke er til det spirituelle som navnet indikerer og ikke tror på den slags. Ja så tror du måske på selv indsigt og måske på at alle de svar du måtte lede efter, de er til stede i dig selv. 2 timer hvor tårerne løb ned af kinderne og hvor klippeblokken faldt fra hjertet. 2 timer hvor smilet bagefter var umuligt at holde tilbage og hvor der var no bull shit men istedet klar indsigt. Jeg fik ført nogle nødvendige samtaler som jeg havde brug for og som satte tingene for alvor på plads og for at kunne komme videre. Set med Hypnose hatten på var Julie dybt professionel og stillede de helt rigtige spørgsmål både før og under hypnosen for at guide mig frem til åbenbaringerne. Jeg følte mig tryk og i de bedste hænder fra jeg trådte ind af døren og til jeg igen trådte ud.

Man ville let blive fristet til at sige jeg var en anden da jeg gik fra Julie, men intet kunne være længere fra sandheden end det. Jeg var nemlig, måske for første gang nogensinde, mig selv da jeg tog hjem. Fri for gammel og forældet indkodning. Fri for andres gode intentioner om hvordan jeg skulle leve mit liv. Med en helt klar følelse af at alt er vigtigt og har betydning, på nær andres tanker og meninger om mig. De mure jeg har brugt så lang tid til at bygge op er væltet og føler en forbundethed med andre mennesker igen.
Jeg gav et kram til en klient i går, det har jeg aldrig gjort før! Jeg Har kunnet mærke den helt klare stærke forbindelse til min søn og han har kunnet mærke den tilbage! Den har selvfølgelig aldrig helt været væk men den har været svækket da jeg har skabt en større og større distance til andre mennesker. Jeg er begyndt at træne igen, lysten har været væk det sidste halve år. Noget jeg aldrig har oplevet før! Nu træner jeg for min egen skyld og ikke for et like på facebook og jeg træner fordi jeg fortjener det. Fordi min krop fortjener at jeg gør det der er bedst for den og behandler den med respekt (guderne skal vide at det har jeg ikke altid gjort). Jeg spiser anderledes og meget mere struktureret. Før var det tit lidt hurtigt mellem klienter eller slet ikke noget og alt for meget kaffe. Nu er det the! Minus selvfølgelig den en kop kaffe om morgenen, den er hellig! Jeg er begyndt at tillade mig selv at fejle og kunne sige pyt til stort set ALT! Det samme gør sig gældende over for min søn og hans eskapader og tantrums han nu kan finde på. Jeg er begyndt at sludre med folk i centret, igen noget som ellers aldrig sker! Flere gange har jeg stået foran spejlet og snakket med mig selv og blandt andet fortalt mig selv at jeg elsker mig selv på trods af fejl og mangler, det føltes rigtigt godt og var virkelig tiltrængt. Har ikke tænkt over det men kan mærke hvordan jeg bevidst har undgået spejlet og mine egne øjne i det i hvert fald det sidste års tid. Jeg undgår skærm tid og har lange samtaler med konen hvor vi tidligere sad med vores skærm, tit i hvert vores lokale. Der er stadig tid til skærmen men der er en fantastisk balance i det på samme måde med at der er plads til en fedtet cheese burger en gang i mellem. Det tog noget tid at få den her anmeldelse færdig da jeg startede på papir, gad ikke sidde ved skærmen 

Jeg har længe vidst at der skulle ske store ændringer i mit liv på stort set alle planer. Men har på intet tidpunkt rigtigt kunnet visualisere mig selv ude i fremtiden eller se hvordan den helt klart skulle se ud. Dagen efter mit besøg hos Julie kørte jeg min ugentlige tur til Viborg. Her måtte jeg holde ind, for lige pludselig væltede det ind med billeder af hvordan det kom til at se ud. Alt fra mit job, til min fysik og til hvor bredt mit smil var. Jeg så flere børn, selvom det altid har været drømmen om flere, så har jeg det sidste år på ingen måder kunne se at jeg skulle kunne magte alt det som det ville kræve. Jeg havde endda på et tidspunkt meldt ud at jeg ikke ville have flere, kunne ikke overskue det. Med disse helt klare billeder var det pludseligt også tydeligt at se hvad der skal ske for at denne virkelighed bliver en realitet. det har taget over 2 uger og skrive det her og for hver dag der er gået er tingene bare blevet bedre og bedre og jeg har haft nye åbenbaringer og oplevelser. Jeg kan mærke at jeg nu bevæger helt klart i den rigtige retning og aldrig mere 2 skridt frem og et tilbage. Jeg har selvfølgelig gjort mit hjemmearbejde ,i og med at jeg selv er hypnotisør gik ugerne op til min aftale med Julie med masser af selv hypnose, og masser af tid i ro til at overveje hvad jeg ville have ud af min session med hende. Dette greb Julie med det samme og forstod at guide mig helt rigtigt og bruge de helt rigtige teknikker, meget professionelt. Alt er ikke bare guld og grønne skove. Jeg har stadig skulle se mine dæmoner i øjnene og det har krævet kampe, men efter mit besøg hos Julie har jeg haft modet og styrken til at tage kampene og der bliver færre af dem.

Dette er en anbefaling af Julie til 10 stjerner og det er en klar opfordring til at lytte efter! Søg hjælp hos en professionel eller hos dem der står dig nær. Det er ikke altid bare lige at nå til weekenden eller til ferien og så bliver alt godt igen. Stress og depression skal tages seriøst og din krop og dit hoved sender mange advarsler før det går galt. Lyt til dem og lyt til dem der oplever dig hver dag når de fortæller dig at du har ændret dig eller at de føler der er noget galt.

Jeg er ikke i mål endnu og det kommer jeg heller aldrig. Men elsker rejsen og oplever nye sider af mig selv jeg ikke anede jeg rummede!

Stor tak til Julie for hjælpen, jeg skylder et kæmpe kram! 

/Søren Kubel Lindgaard Madsen, Lind Hypnose

 

Du kan læse flere tilbagemeldinger efter sessioner HER

Webinar om SoulKey hypnose: Karma & kærlighed - Sjælens udvikling fra liv til liv

Vil du gerne selv uddannes til SoulKey Terapeut?

Så skriv dig på interesselisten og få direkte besked, når datoerne for SoulKey Uddannelsen 2021 er klar!