Tilbage

Julie Mariel tilbyder

SoulKey Terapi

Hvad er SoulKey?
SoulKey er en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv, er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på, hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder, du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på, hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Hvordan foregår en SoulKey Session?
Sessionen tager 3 timer. Du får på forhånd tilsendt et skema, du udfylder, som gør det nemt at finde vores fokus i din session. Hvis du ikke har været hypnotiseret før, kan du lytte til lydfilen her på siden nedenfor, så du kan prøve tilstanden af let hypnotisk trance på forhånd. Når du kommer til sessionen, starter vi med en kort, indledende og afklarende samtale. Inden hypnosen underskriver du en persondataerklæring, hvis du vil have lydoptagelsen fra sessionen. Ved booking af sessionen modtager du en bekræftelsesmail, hvor klientskema og persondataerklæring er vedhæftet, så du kan læse den på forhånd, hvis du vil det. Jeg guider dig herefter ind i den hypnotiske trance og videre på din rejse ind i den åndelige verden og/eller tilbage i tiden. Her er vi hele tiden i dialog, hvor jeg guider dig, og du fortæller, hvad du oplever. Det er som regel en smuk, rørende, forløsende, healende og oplysende oplevelse. Du er hele tiden bevidst om, at du er i hypnose, og kan huske oplevelsen lige som almindelige minder efterfølgende. Du får noter og lydoptagelsen tilsendt efterfølgende.

Forberedelse:
Når du har bestilt en tid til Soul Key bedes du udfylde DETTE SKEMA og enten sende det i en email til mig på kontakt@juliemariel.dk på forhånd eller medbringe en udprintet version til sessionen.
Du bedes lytte til denne øvelydfil inden din session hvis ikke du har været hypnotiseret før:

Julie Mariel tilbyder

Master SoulKey Sessioner

Når du har fået en Soul Key session, har du mulighed for at få en Master SoulKey Session. Master SoulKey er for dig, der har fået noget ud af SoulKey, men føler, at der er mere at komme efter. Det er for dig, der gerne vil have endnu mere sjælskontakt og endnu større spirituelle oplevelser og dybere forståelse af dig selv.

I en Master SoulKey session kommer du op i på et højere frekvensniveau, dvs. et større abstraktionsniveau og ud i de helt store perspektiver. Så i Master SoulKey sessioner er der er endnu flere muligheder og værktøjer. Her kan du eksempelvis opleve at:

  • Møde din sjæl og forbinde dig dybere med den
  • Få en større forståelse af din sjæls og dit livs formål
  • Modtage healing på højt plan
  • Møde dig selv som du var i et tidligere liv og downloade erfaring fra tidligere liv
  • Få indsigt i din sjæls oprindelse og liv indtil nu
  • Modtage vejledning fra det guddommelige og åndelige vejledere og hjælpere
  • Få indsigt dit Akasha-arkiv, dine karmiske optegnelser og sjælskontrakter – med mulighed for at ændre i kontrakterne
  • Besøg i og fra andre dimensioner og civilisationer
  • Besøg af eller hos andre væsner og entiteter

Webinar om SoulKey Hypnose

Karma & kærlighed - sjælens udvikling fra liv til liv

SoulKey terapeut

Vil du gerne selv uddannes til SoulKey terapeut?