Tilbage

Links, henvisninger og kilder

...til info om bevidsthed, terapi og spiritualitet

I mine foredrag og kurser henviser jeg ofte til diverse undersøgelser og bøger, der understøtter eller uddyber det, jeg taler om. Her finder du en oversigt over nogle af mine mest anvendte kilder, så du selv kan dykke dybere i emnerne bevidsthed, terapi, spiritualitet og shamanisme mv.

Måske bemærker du, når du kigger listen igennem, at der er relativt stort fokus på døden og bevidsthedsudvidende stoffer. Det kan måske forekomme morbidt, men grunden til, at disse emner er relevante, er, at døden og tilstande med bevidsthedsudvidende stoffer er oplagte muligheder for at studere bevidstheden videnskabeligt eller systematisk, og derved få indsigt i hvordan bevidstheden fungerer og få indsigt i de spirituelle/universelle love, der regulerer universet. Så hvis vi vil forstå og mestre livet, kan vi lære en masse af at studere døden, som dybest set er en overgang til en anden bevidsthedstilstand.

God fornøjelse med disse anbefalinger – der er materiale til en lang og spændende rejse!

Ries fantastiske bog om de Bosniske Pyramider. Den er skrevet på baggrund af hendes arbejde som forskningsassistent og supervisor på udgravningerne. Den bedste bog at læse, hvis du vil have et både letlæseligt og grundigt indblik i de Bosniske Pyramiders mysterier. Den fortæller både om forskningen og hvorfor der stadig er nogle der ikke tror, at det er ægte pyramider.

En dybdegående beskrivelse af en læges nærdødsoplevelse. En klassiker inden for emnet nærdødsoplevelser.

Connecting with Coincidence er en grundig undersøgelse af fænomenerne “synkronicitet” og “lykketræf”. Du bliver klogere på, hvordan du kan opleve flere synkroniciteter, og hvordan du kan forstå og bruge synkroniciteterne.

Dolores Cannons klassiker om Livet mellem Livene. Den svarer på mange måder til Michael Newtons “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”, men er baseret på Cannons egne mange klientcases.

Bøger:

 

Hjemmesider:

  • Noetic.org – Instutute of Noetic Sciences – Forskning i ESP (ekstrasensorisk perception) og andre “overnaturlige” fænomener i menneskets bevidsthed
  • Sheldrake.org – Rupert Sheldrake er bl.a. forskeren bag konceptet “morfisk resonans” der kendes som “100 monkey-teorien”
  • Gregorypossman.com – Trancekanalisering af høj kvalitet med gratis månedlige kanaliserede budskaber
  • Psykedelisk Samfund – forening for reintegration af psykedeliske substanser i det moderne samfund – hvor der deles info om forskning i alternativer til psykofarmaka
  • Sorendreier.com – Søren er en dygtig håndlæser og seer, der skriver og deler interessante artikler
  • What’s Your Sign – Oversigt over dyrenes shamanistiske betydninger
  • Spirit Animal – Endnu en oversigt over dyrenes shamanistiske betydninger
  • Unge Spirituelle Aarhus – Facebookgruppe og forening for unge mellem 16-35 år med interesse for spiritualitet

 

Radio & Podcast:

 

Video, film og TV: