Tilbage

Foredrag

Spiritualitet i praksis

Et videokursus for dig, der ønsker at udleve din spiritualitet i dagligdagen.

Kender du det, at spiritualitet kommer til at være en interesse, du læser om, ser på TV eller på nettet, frem for noget du aktivt bruger i dagligdagen? Det gør jeg. Sådan havde jeg det længe. I virkeligheden var spiritualiteten der hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvad det var, jeg fornemmede, og hvad jeg kunne bruge det til.
Spiritualitet er spændende, opløftende og magisk – men det er mest værd, hvis det omsættes til praksis i livet. Derfor har jeg lavet dette onlineforløb, for at støtte dig, der gerne vil have spiritualiteten ind i din hverdag, så du kan støtte dig til den, når livet er udfordrende, og glæde dig over den hver dag.
Forløbet er derfor skabt til dig, der interesserer dig for spiritualitet, men måske er tøvende med at få ideerne omsat til praksis, eller dig der gerne vil have flere teknikker og måder at bruge din spiritualitet på, eller blive bedre til at bruge det, du allerede kan. Dette forløb består af 10 lektioner (hvoraf første gang er et gratis webinar), hvor du får konkrete øvelser og mulighed for at stille spørgsmål, så spiritualiteten bliver en naturligt integreret del af dit liv. Du udvikler din intuition undervejs og støttes i selv at finde svarene i dig og finde din egen spirituelle vej.

Indholdet af de 9 lektioner efter introwebinaret er:

Praktisk Info
Når du har købt videokurset, får du en pdf-fil til download, der giver dig adgang til materialet med det samme. Der er knyttet en facebookgruppe til forløbet, hvori du kan sparre med andre der har taget eller tager kurset . Du finder linket til facebookgruppen i pdf’en. Det er ikke et krav, at du er på facebook, for at du kan deltage, da facebookgruppen er en bonus.

Materialet du får adgang til er:
Streaming af de 9 webinarer på forløbet + introwebinaret
Streaming og download af lydfiler fra alle webinarerne
Skriftlige noter til alle webinarer
Slides fra to powerpoints, illustrationer, penduleringsskema , litteraturliste og playliste med mantrasange
Mulighed for at stille spørgsmål på email til Julie Mariel

Video

Hvad er fordelen ved at dyrke sin spiritualitet?

Video

Gratis webinar om spiritualitet i praksis

I dette gratis webinar, fra første gang kurset blev afholdt, hører du om min vej til at udfolde min spiritualitet i praksis, du får healing der styrker din sjælskontakt og intuition, og du får 3 simple tips til, hvordan du kan integrere din spiritualitet mere i din hverdag.

OBS: da der er healing på webinaret bør du ikke se det imens du laver noget, der kræver din fulde opmærksomhed, fx at køre bil.