Spiritualitet i Praksis

Spiritualitet i praksis event

Gratis webinar om Spiritualitet i Praksis

Gratis webinar

I det gratis webinar får du:
  • Fortællingen om nogle af de store oplevelser, der fik mig til at omsætte spiritualitet fra teori til praksis.
  • Healing der støtter dig i at forstærke din sjælskontakt.
  • 3 simple tips til at få spiritualiteten mere ind i din hverdag.
Kender du det, at spiritualitet kommer til at være en interesse, du læser om, ser på TV eller på nettet, frem for noget du aktivt bruger i dagligdagen? Det gør jeg. Sådan havde jeg det længe. I virkeligheden var spiritualiteten der hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvad det var, jeg fornemmede, og hvad jeg kunne bruge det til.
Spiritualitet er spændende, opløftende og magisk – men det er mest værd, hvis det omsættes til praksis i livet. Derfor har jeg lavet dette onlineforløb, for at støtte dig, der gerne vil have spiritualiteten ind i din hverdag, så du kan støtte dig til den, når livet er udfordrende, og glæde dig over den hver dag.

Forløbet er derfor skabt til dig, der interesserer dig for spiritualitet, men måske er tøvende med at få ideerne omsat til praksis, eller dig der gerne vil have flere teknikker og måder at bruge din spiritualitet på, eller blive bedre til at bruge det, du allerede kan. I dette forløb mødes vi online 10 gange (hvoraf første gang er et gratis webinar), hvor du får konkrete øvelser og mulighed for at stille spørgsmål, så spiritualiteten bliver en naturligt integreret del af dit liv. Du udvikler din intuition undervejs og støttes i selv at finde svarene i dig og finde din egen spirituelle vej.

Forløbet er delvis kanaliseret fra mine åndelige guider og delvis baseret på mine egne erfaringer med spirituel praksis.

 

Indholdet af de 9 gange (efter det første webinar, der er gratis) er følgende:

Praktisk Info

Forløbet foregår torsdage kl. 16.30-18.00 online. Hvis ikke du kan være med på afholdelsestidspunktet, kan du se videoen efterfølgende på replay. Første gang er det gratis webinar torsdag d. 25. oktober kl. 16.30-17.30. Næste gang herefter er torsdag d. 8. november kl 16.30-18.00 og de efterfølgende 8 torsdage. Vi springer dog torsdag d. 27. december over pga. juleferie.

Datoerne er således: torsdag d. 25. oktober (gratis webinar), torsdag d.  8. november, d. 15. november, d. 15. november, d. 22. november, d. 29. november, d. 6. december, d. 13. december, d. 20. december, d. 3. januar, d. 10. januar.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Det eneste praktiske krav er, at du har en computer, tablet eller telefon med internetforbindelse.

Når du har købt forløbet i shoppen, får du en pdf-fil til download. I pdf’en finder du instruktioner om det videre forløb og tilmeldingslinks til webinarerne. Du kan følge med i webinarerne online eller se dem efterfølgende på replay (video). Du modtager også links til at kunne downloade lydfiler og videoer, så du kan afspille dem offline, så mange gange, du ønsker. Der er også knyttet en facebookgruppe til forløbet, hvori du kan sparre med andre deltagere. Du finder linket til facebookgruppen i pdf’en. Det er ikke et krav, at du er på facebook, for at du kan deltage, da facebookgruppen er en bonus.

Du finder begivenhedsopslaget for forløbet på facebook HER. Du kan få teknisk support ved at stille spørgsmål i facebookbegivenheden, eller ved at skrive til kontakt@juliemariel.dk.