Spiritualitet i Praksis

Spiritualitet i praksis event

Foredrag: Spiritualitet i praksis

Spiritualitet i praksis

– Et videokursus for dig, der ønsker at udleve din spiritualitet i dagligdagen

Kender du det, at spiritualitet kommer til at være en interesse, du læser om, ser på TV eller på nettet, frem for noget du aktivt bruger i dagligdagen? Det gør jeg. Sådan havde jeg det længe. I virkeligheden var spiritualiteten der hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvad det var, jeg fornemmede, og hvad jeg kunne bruge det til.
Spiritualitet er spændende, opløftende og magisk – men det er mest værd, hvis det omsættes til praksis i livet. Derfor har jeg lavet dette onlineforløb, for at støtte dig, der gerne vil have spiritualiteten ind i din hverdag, så du kan støtte dig til den, når livet er udfordrende, og glæde dig over den hver dag.
Forløbet er derfor skabt til dig, der interesserer dig for spiritualitet, men måske er tøvende med at få ideerne omsat til praksis, eller dig der gerne vil have flere teknikker og måder at bruge din spiritualitet på, eller blive bedre til at bruge det, du allerede kan. Dette forløb består af 10 lektioner (hvoraf første gang er et gratis webinar), hvor du får konkrete øvelser og mulighed for at stille spørgsmål, så spiritualiteten bliver en naturligt integreret del af dit liv. Du udvikler din intuition undervejs og støttes i selv at finde svarene i dig og finde din egen spirituelle vej.

Indholdet af de 9 lektioner efter introwebinaret er:

 

Praktisk Info

Når du har købt videokurset, får du en pdf-fil til download, der giver dig adgang til materialet med det samme. Der er knyttet en facebookgruppe til forløbet, hvori du kan sparre med andre der har taget eller tager kurset . Du finder linket til facebookgruppen i pdf’en. Det er ikke et krav, at du er på facebook, for at du kan deltage, da facebookgruppen er en bonus.

Materialet du får adgang til er:

  • Streaming af de 9 webinarer på forløbet + introwebinaret
  • Streaming og download af lydfiler fra alle webinarerne
  • Skriftlige noter til alle webinarer
  • Slides fra to powerpoints, illustrationer, penduleringsskema , litteraturliste og playliste med mantrasange
  • Mulighed for at stille spørgsmål på email til Julie Mariel

Hvad er fordelen ved at dyrke sin spiritualitet i praksis?

[blockquote author=”Gitta”]Jeg er vildt imponeret over al den brugbare info der var med. Selvom jeg er erfaren i den spirituelle verden i flere henseener, var der en masse ny viden som jeg nød godt af. Jeg skal helt sikkert se det meste igen. Jeg fik også rigtig meget ud af healingerne, så jeg er meget taknemmelig. Du er virkelig god til at formidle de ting, på den raresete rolige og varme måde, det er bare sådan en fornøjelse at se og meget inspirerende. Alle ugerne har lært mig noget nyt og været virkelig spændende og oplysende, det er et virkeligt god forløb du har lavet der, synes jeg <3 Du er mega dygtig og sej! Tak igen <3[/blockquote]

Gratis webinar om Spiritualitet i Praksis

I dette gratis webinar, fra første gang kurset blev afholdt, hører du om min vej til at udfolde min spiritualitet i praksis, du får healing der styrker din sjælskontakt og intuition, og du får 3 simple tips til, hvordan du kan integrere din spiritualitet mere i din hverdag.

OBS: da der er healing på webinaret bør du ikke se det imens du laver noget, der kræver din fulde opmærksomhed, fx at køre bil.

[blockquote author=”Malene”]Efter hvert webinar har jeg været fyldt med inspiration, optimisme og glæde. Jeg har følt mig i bedre kontakt med mig selv, haft mere mod på – og lyst til at se på de forskellige lag i tilværelsen mere åbent. Jeg glæder mig stadigvæk dagligt over, de nye erfaringer jeg har fået omkring spiritualitet, og hvordan det kan fungere i hverdagen. Julie, du har formået at formidle indholdet klart og gjort det konkret, så jeg har haft noget at gå videre med efter hvert webinar, hvis jeg ville det.
Det har været godt for mig, at du er så ydmyg, åben og groundet. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt, at du har ville overbevise mig om en sandhed, selvom du jo selvfølgelig tror på det, du giver fra dig. Det gør, at jeg har kunne finde mig selv i det, og ikke bare fulgt dig.[/blockquote][blockquote author=”Stine”]Det er over al forventning (= Jeg er så glad for at få muligheden for at være med.[/blockquote]