Tilbage

Videoerne kan også ses på YouTube:

Shamanistisk Fredsmeditation: Fred i Mellemøsten

Hvad er en lysarbejder?

Hvad jeg lærte på hospice - indsigter om livet, døden og sjælen

Julie Mariel i samtale med Ulla Krogh Jessen.
Læs mere om Ullas rejse til Rwanda for fred HER

Online workshop: "Styrk Din Intuition"

Rie og Julie svarer på spørgsmål til TV-udsendelsen 'Indefra med Anders Agger - Spirituel'

Webinar: Hvorfor er dine tidligere liv relevante nu?

Shamanistisk fredsmeditation og verdenshealing

Shamanistisk Fredsmeditation - Ligeværd

Shamanistisk Fredsmeditation - Fred med naturens kræfter

Shamanistisk Fredsmeditation - Lys på skyggerne

Shamanistisk Fredsmeditation - Fred gennem overgivelse

Shamanistisk Fredsmeditation: Fra Dominans til Fred og Frihed

Shamanistisk Fredsmeditation: At finde fred under kaos

Shamanistisk Fredsmeditation: Stabilisering af indre tilstande til fokuseret manifestation

Shamanistisk fredsmeditation - Inspiration til at finde nye veje

Julie Mariel guider denne fredsmeditation med healing og støtte til at finde inspiration til at gå nye veje.

Vær med til livestreamingerne af meditationerne mandage kl. 21.30 via Facebookgruppen Shamanistiske Fredsmeditationer og Verdenshealing.

Se alle videoerne fra de Shamanistiske Fredsmeditationer og Verdenshealinger på Youtubekanalen Shamanistiske Fredsmeditationer.

Shamanistisk fredsmeditation i vandbærerens tegn 11.01.21

Karina Bundgaard, Julie Mariel og Rie Jespersen guider denne fredsmeditation med healing til deltagerne som en støtte til at lande godt i den nye tid, Vandbærerens Tidsalder, som vi for alvor trådte ind i d. 21.12.20.

Vær med til livestreamingerne af meditationerne mandage kl. 21.30 via Facebookgruppen Shamanistiske Fredsmeditationer og Verdenshealing.

Se alle videoerne fra de Shamanistiske Fredsmeditationer og Verdenshealinger på Youtubekanalen Shamanistiske Fredsmeditationer.

Hypnomeditation mod tristhed og manglende motivation

Denne guidede hypnomeditation er en kombination af hypnose og meditation, visionsrejse og healing. Den hjælper dig, hvis du føler tristhed, manglende motivation, træthed, ugidelighed, manglende lyst og gå-på-mod.

Den opbygger kontakt til din passion, dit hjerte, din sjæl og din livsenergi.

Du skal blot sætte dig godt til rette i et uforstyrret miljø og følge guidningen.

Det er vigtigt, at du kan sidde med lukkede øjne og fokusere på oplevelsen for at få det størst mulige udbytte. Hør den derfor IKKE mens du kører bil, håndterer køkkenknive eller lignende. Du kan risikere at blive døsig og falde i søvn. Hypnose er en naturlig tilstand, hvor vi er afslappede og fokuserede.

Man kan ikke “sidde fast” i en hypnose, da tilstanden skal aktivt vedligeholdes ved at du lytter til en guidning og følger den. Hvis du falder i søvn, kan du bare prøve igen på et senere tidspunkt.

Denne guidede hypnomeditation er en smagsprøve på hvad guidet meditation og hypnoterapi kan gøre. Effekten vil være endnu stærkere ved en længere guidet meditation eller en personlig hypnoterapisession.

Du kan også gentage hypnomeditationen og forløse endnu mere, få flere indsigter og finde mere energi og passion. Underbevidstheden elsker gentagelser!.

Webinar: Digging deeper into the Bosnian Pyramids

Portal Journeys (DK) is joined by the Bosnian Pyramid of the Sun Foundation’s geologist Richard Hoyle (UK) to discuss the latest research, discoveries and mysteries surrounding the most controversial and active geoarchaeological site in the world.

The Bosnian Pyramid Valley is located within central Bosnia and consists of at least five huge pyramidal structures, long since forgotten until 2005, when Bosnian born anthropologist Dr. Sam Osmanagich announced to the world his discovery. Excavation work since that time has been mainly focused upon the two largest pyramids, The Bosnian Pyramid of Sun, the Bosnian Pyramid of Moon, and a huge underground network of tunnels that at some point in time had been meticulously backfilled, subsequently blocking access to the passages.

Topics of the video include:

  • The latest discoveries from the recent excavations
  • The reasons why we know the structures are artificial
  • The purpose of the pyramids
  • The reasons why we have heard so little about the discoveries in the media
  • Questions from the audience

Links:

Vintersolhvervsmeditation 2020

I overgangen til Vandbærerens Tidsalder er jorden og menneskeheden i et transformationsarbejde hvor tyngden fra de forløbne 2000 år skal heales, og bevidstheden om glæde og livskraft skal danne det udgangspunkt, vi træder ind i den nye æra med.
En meditation holdt af Julie Mariel og Karina Bundgaard d. 21/12 2020 med støtte fra et shamanistisk kraftcirkelarbejde søndag, og opkobling til vintersolhvervs seance med Portal Journeys samme eftermiddag.
Du kan sagtens deltage i denne meditation, selvom du ikke har været med før.

Webinar: Hjertets vej til global samklang

Rie, Karina og Julie tilbyder i webinaret her en støtte til at vælge hjertets vej fra det helt nære i selvkærlige valg i hverdagen til det helt store perspektiv, når du vælger at være kærlig i din tilgang til andre mennesker. Som deltager guides du ind i at stå rent i dit eget fundament for kærlighed, hvor de reaktioner og impulser der ellers er en naturlig del af det at forholde sig til andre, ikke er aktive. Gennem hele webinaret healer og afbalancerer vi det individuelle fodfæste i flokmentaliteten.

Indhold:

1. Introduktion af emnet og fælles healing/guidning ind i en dyb, individuel tilstand af selvkærlighed.

2. Healing af fastlåste impulser fra gamle bindinger i flokmentaliteten skabt i menneskets historie og Ærkeenglen metatron: om flokmentalitet og skyttegravstilgang i offentlig debat. (Karina Bundgaard)

3. Rummelighed for andres perspektiver som giver lyst til at give plads til andre fra et balanceret sted. (Julie Mariel)

4. Praktiske steder at starte i hverdagen (selvkærlighed og selvdisciplin til at tage sig kærligt af sig selv og stoppe sig selv inden man langer ud efter andre. (Rie Dalsgaard Jespersen)

5. Afrundende fordybelse i meditation og fælles energiarbejde

Webinaret blev afholdt d. 14. oktober 2020.

Webinar: Visionsrejse til Kronborg og Ånden over Danmark

Velkommen til en visionsrejse, hvor vi forbinder os med den portalstruktur, som gennem tiderne er skabt omkring Kronborg og det kraftcenter, som Kronborg er placeret på Visionsrejsen skaber gennem energifeltet omkring Holger Danske kontakt til de rene energilinjer hvor sjælen, kærligheden og værdigheden strømmer igennem os som mennesker. Webinaret samler feltet og forbereder energien til anden del af energiarbejdet. Webinaret er ledet af shaman Karina Bundgaard med deltagelse fra Julie Mariel og Rie Jespersen fra Portal Journeys.

Webinaret blev afholdt i oktober 2019 som optakt til Portal Journey til Kronborg i efteråret 2019. Se mere om fremtidige Portal Journeys her.

Webinar: Manifestation i kærlighed - healende møde i shamanistisk ånd

Holdt af ny tids shamaner Julie Mariel, Rie Jespersen og Karina Bundgaard.
Velkommen i et healende møde, der åbner til en kærlig og lysende overgang til den nye tids muligheder. I lyset fra de gamle tiders visdom og den nye æras ubegribelige muligheder for at bringe lyset i os alle tættere på os selv. Et år, der i kundskabens og manifestationens ånd allerede har varslet sin indgang gennem en dyb, forløsende – og måske også udfordrende udrensning i året der gik.

Vi åbner i denne portal for magien og indstrømningen af energi, der bygger sig op og samler omkring 22/2 kl. 22.22:22 2020. Hvert af disse to-taller, i antallet 11, symboliserer en søjle i dimensionerne fra 1. til 11. dimension. Et primtal, der i sin egen kraft bærer fundamentet for sig selv. Den portal, som dette tidspunkt skaber, giver mulighed for, at du i din forståelse af dig selv kan skabe et nyt, stærkt udgangspunkt for at manifestere din sjæls lys i dig.

Webinaret her (afholdt d. 30/12) hjælper dig til at forberede dig til at gå harmonisk igennem denne portal og bruge energien til positiv vækst og manifestation af lys, fred og kærlighed. Du kan sagtens se webinaret på video efter afholdelsen og få masser af healing og støtte ud af det. Vi – Rie Jespersen, Julie Mariel og Karina Bundgaard – stiller os til rådighed som kanaler i lyset fra manifestation, fred og kærlighed, og glæder os til at møde dig, der føler dig kaldet til at samles med os, i lyset fra din sjæl. 

Webinaret blev afholdt d. 30/12 2019.

Webinar: Sådan kom jeg til at se mig selv i et nyt lys

Webinar om min vej til at blive spirituel, alternativ behandler. Jeg fortæller om hvordan jeg opdagede, at jeg kan heale og bruge klarføling og klarsyn, og hvordan den spirituelle verden åbnede sig for mig, og jeg vil mod på, tro på og lyst til at lære regressionshypnose til tidligere liv og livet mellem livene hypnose. Alt sammen førte det til at jeg i dag bl.a. laver Soul Key hypnose og uddanner Soul Key terapeuter. Så til sidst i webinaret, kan du høre lidt om uddannelsen til Soul Key terapeut.

Mere om Soul Key Uddannelsen

Webinaret blev afholdt i marts 2020.

Webinar om Soul Key hypnose: Karma & Kaerlighed - Sjaelens udvikling fra liv til liv

Webinar om Soul Key hypnose: Karma & Kaerlighed – Sjaelens udvikling fra liv til liv

Webinaret blev afholdt i april 2019.

Allehelgensmeditation med healing

Guidet healingsmeditation i anledningen af allehelgensaften, halloween, samhein og allehelgensdag. Med healing og guidning fra Saint Germain og engle.

Healingsmeditationen blev afholdt i oktober 2019.

Flere healingsmeditationer til download

Julie Mariel har afholdt en række kanaliserede healingsmeditationer, som du kan købe til download og tage hjemme i dit eget tempo.

Find dem her:

Foredrag: Spiritualitet i praksis

Kender du det, at spiritualitet kommer til at være en interesse, du læser om, ser på TV eller på nettet, frem for noget, du rigtig bruger i dagligdagen?

Eller måske bruger du din spirituelle åbenhed og din sensitivitet lidt sporadisk uden helt at turde stole på, hvad du mærker, eller helt at vide hvordan du griber det bedst an?

I dette foredrag hører du, hvordan du nemt og direkte kan bruge din spirituelle kontakt i det daglige til at løse hverdagens udfordringer. Vi laver nogle små øvelser i at fylde dig selv med overskud og bruge din intuition, du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Alle mennesker er i deres natur spirituelle. Det er bare ikke alle, der er klar over det og bruger deres spirituelle evner. Spiritualitet er spændende, opløftende og magisk – men det er mest værd, hvis det omsættes til praksis i livet.

En af de ting, der kan hjælpe til at få spiritualiteten ud af skabet og ind i dagligdagen, er at bryde tabuerne omkring spiritualitet og turde tale om det med de mennesker, du møder omkring dig. Det hører du mere om i foredraget her.

Se mere om Spiritualitet i Praksis

Foredraget blev afholdt på Messe for Alternativ Behandling i Silkeborg, August 2019.

Jævndøgnsmeditation med healing

Healingsmeditation i anledningen af forårsjævndøgn formidlet af Julie Mariel under guidning fra det Guidede Felt med Saint Germain og Hvide Ørn i spidsen.

Meditationen og healingen støtter din naturforbundethed og sjælskontakt, støtter dig i at give slip på tyngde, samle ny livsenergi og finde din balance.

Healingsmeditationen blev afholdt i marts 2019.

Klarhedens blå lys - kort healingsmeditation med Saint Germain

Her får du en lille healingsmeditation med visualiseringsøvelse, hvor du bringer en udfordring, din proces eller et spørgsmål med og får støtte igennem healingsfeltet til at se det hele med klare øjne.

Meditationsforløbet ‘Moderne Fredsridder’ kan downloades her. Du kan også downloade enkeltepisoder i her.

Denne healingsmeditation blev optaget i februar 2019.

Kyndelmissemeditation med healing

Velkommen til en gratis, online healingsmeditation med Julie Mariel, der kanaliserer og videreformidler healing fra Saint Germain.

Medbring gerne nogle stearinlys, hvor du sidder, tændte såvel som slukkede. Så vil healingen også lægge sig ind i lysene, så du kan tænde dem i løbet af året og nyde godt af energien.

Saint Germain om meditationen: ”På kyndelmisse tænder vi en varm flamme i kulden. Denne dag institueredes Kristus i templet, og før ham, var denne kuldens knudepunkt et vendepunkt i årscyklussen sammen med vintersolhverv. På mange måder svarer kyndelmisse i årscyklussen til det punkt, den menneskelige udviklings er kommet til nu. Mørket har toppet og lyset vinder frem, så sandheden belyses. I hvert menneskes indre brydes også lyset og mørket. Vi er her for at forstærke dette lysets og varmens fremmarch i hvert et menneske, så det kan omfavne sig selv og sine egne gaver med forståelse, accept, taknemmelighed og ydmyg stolthed. Vær med til at fejre denne dag og modtag vores ord og lysende velsignelse igennem healing og fredfyldt meditation.” – Saint Germain og Co. kanaliseret af Julie Mariel

Om kyndelmisse Kyndelmisse bliver i den kristne tradition fejret d. 2/2 som Marias renselsesdag, da det ligger 40 dage efter Hellig Trekonger, som blev anset for Jesu fødselsdag før i tiden. I keltisk tradition blev den første februar fejret som Imbolc, en lysfest, hvor man havde den keltiske gudinde Brigid i fokus. I begge traditioner har man velsignet lys på denne fest, så de bliver indgydt med god energi, der siden kan sprede sig, når lysene brændes i løbet af året. I landbrugstraditionen i Norden var kyndelmisse den dag, man gjorde status for, hvordan det stod til med vinterforrådet, fordi dagen ligger midt i vinteren, altså midt i den koldeste tid.

Meditationsforløbet ‘Moderne Fredsridder’ kan downloades her. Du kan også downloade enkeltepisoder i webshoppen.

Meditationen blev afholdt i februar 2019.

Slip angsten og find roen - Healingsmeditation

Denne healings- og visualiseringsvideo hjælper dig til at slippe angst og bekymringer og vende hjem til dig selv i din krop, dit hjerte, dit åndedræt og til nuet.

OBS! Healingen og visualiseringerne virker afslappende, så lyt ikke til den mens du kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed. Jeg anbefaler at du ligger ned, så du kan slappe mest muligt af. Du kan også sidde ned i den blød stol. 

Find healingsmeditationsforløbet “Omfavn din sjælsoprindelse” her.

Onlineforløbet “Spiritualitet i Praksis” finder du her.

Healings- og visualiseringsvideoen blev optaget i november 2018.

Healingsmeditation mod stress

Denne healingsmeditation guider dig ned i en afslappet tilstand, hvor du får afløb for dine spændinger, og kommer ned hvor dit system kan regenerere.

Du modtager healing undervejs, der renser dit system for stress og støj.

Find flere meditationer som lydfiler til download her.

Healingsmeditationen blev optaget i august 2018.

Healingsmeditation: Frihed og glæde

Videoen indeholder en kort, guidet healingsmeditation, hvor du modtager healing og støtte til at finde ind i dit center og ind i et rum af fred og frihed inde i dig og derfra åbne hjertet og opleve livet fra en naturlig tilstand af glæde.

Find meditationsforløbet “Frihed og Glæde” her. 

Hvordan kan man blive healet af at se en video? Det undrede jeg mig også over første gang, jeg prøvede det! Jeg tænkte faktisk, at det ikke kunne passe. Men jeg fandt ud af, at det kan det 🙂 Videoen fungerer som en moderne form for talisman, der virker som et anker for healingsenergien. Når du sætter intentionen på at være en del af feltet og modtage healingen, begynder den healing, der er tilknyttet talismanen, altså videoen, at strømme til dig. Det svarer til at downloade data fra en dropbox, hvilket du kan gøre på et hvilket som helst tidspunkt efter det er blevet lagt op. Så med din intention kobler dit energisystem sig op på healingsenergien, og dine guider er med dig og støtter dig i at få mest muligt ud af healingen og øvelserne. Du kan forstærke denne hjælp ved at bede dine guider og engle om støtte direkte.

Find flere meditationer som lydfiler til download her.

Healingsmeditationen er fra august 2018.

Healingsmeditation: kronechakraet og kontakten til Lyset

I denne healingsmeditation modtager du støtte til at åbne dit kronechakra, forbinde dig til dit ophav i lyset og trække guddommeligt lys ned, der hæver din vibration.

Se mere om Portal Journeys her.

Denne video er fra juni 2018.

Antropologispeciale om Daime (Ayahuasca)

Klik her for at læse mit speciale “The Reality of Illusion and the Illusion of Reality” om bevidsthedsudvidende ceremonier. Specialet er baseret på godt tre måneders feltarbejde i Holland, hvor jeg selv deltog i over ti ceremonier. Ceremonierne gav mig indblik i, hvordan verden er styret af bevidsthed og at kærlighed er den største kraft, som findes. I mit speciale, der er skrevet på engelsk, kan du læse mere om, hvad jeg fandt ud af.

Hypnoterapi mod sorg

Fugl under Vand - shamanisme i Danmark

Tag med på en filmisk rejse ind i den shamanistiske verden!

I denne etnografiske film er omgivelserne for shamanistiske ritualer ikke regnskov, totempæle og røgfyldte tipier, men derimod Brabrandsøen og et lille kolonihavehus.
I efteråret 2013 fulgte Emma og jeg Ki og Tzewang, der udfører shamanistiske ritualer. Det kom der en magisk, etnografisk film ud af, hvor vi kommer helt tæt på et jævndøgnsritual, med på trommerejse, og kommunikerer med et træ.

Se mere om Ki og Tzewang på www.shamanic-room.dk

Kilder og boganbefalinger

I mine foredrag og kurser henviser jeg ofte til diverse undersøgelser og bøger, der understøtter det, jeg taler om. Her finder du en oversigt over nogle af mine mest anvendte kilder, så du selv kan dykke dybere i emnerne bevidsthed, terapi, spiritualitet og shamanisme.

Bøger:

  • Alexander, Eben (2012): “Proof of heaven – A Neurosurgeon’s Journey into the Afterlife”. UK: Piatkus. ISBN: 978-0-7499-5879-4.
  • Landsy, Steen (1979): “Ni tidligere liv”. DK: Forlaget HOLOS. ISBN: 87-980865-0-2.
  • Moody, Raymond A. (1975): “Life after Life”. USA: Bantam Books. ISBN: 0-553-20433-5.
  • Newton, Michael (1994): “Journey of Souls”. USA: Llewellyn Publications. ISBN: 1-56718-485-5.