Tilbage

Bliv SoulKey terapeut

En uddannelse i regressionsterapi og meget mere...!

SoulKey terapi er en spirituel, dyb form for hypnotisk terapi. Med SoulKey oplever klienterne livsændrende sessioner, der hjælper dem til afklaring af store spørgsmål og forløsning af tunge byrder.

Hvis du gerne vil facilitere denne transformation for dine klienter, så er SoulKey uddannelsen skabt til dig.

SoulKey Terapi rummer:

 • Regression til tidligere liv (sjælerejser)
 • Livet mellem livene (mellemlivsstadiet)
 • Healing
 • Kontakt med åndelige vejledere, guider, afdøde, skytsånder og skytsengle m.fl.

Uddannelsen til SoulKey-terapeut er en transformerende og healende proces, hvor du selv får dybere indsigt i dig selv og livet, fordi uddannelsen er kombineret teori og praksis, så du får hands-on erfaring og oplever på egen krop, hvad SoulKey kan. Og først og fremmest bliver du uddannet til at føre dine klienter igennem en smuk, rørende, vigtig oplevelse, hvor du vejleder dem i at finde de svar, de mangler.

Certificering

Når du har gennemført uddannelsen tilfredsstillende bliver du ISAHt certificeret SoulKey Terapeut.

Om uddannelsen

En uddannelse i regressionsterapi og meget mere...!

Uddannelsesform
Uddannelsen er kombineret teori, casehistorier og praktiske øvelser. Under de praktiske øvelser træner I som elever teknikkerne på hinanden, hvilket også giver mulighed for dybe indsigter, forløsning og store oplevelser for dig som elev under uddannelsen. Der undervises i små hold, så der er god tid og plads til alle.

Undervisningsformen bygger på accelerated learning-teori, som betyder, at du lærer rigtig meget på kort tid, fordi teori, eksempler, øvelser, supervision og spørgsmål/svar-sessioner bliver sat sammen på en effektiv måde, så du som elev bliver holdt opmærksom og nysgerrig og får prøvet din nye læring af undervejs.

I stedet for eksamen bliver du superviseret under hele uddannelsen, så du får dit diplom på baggrund af den forståelse og kunnen, du har demonstreret i løbet af øvelserne hele uddannelsen igennem. Hvis der er noget forståelsesmæssigt eller praktisk, der mangler i indlæringen, samler vi op på det undervejs.

Som færdiguddannet terapeut er du også velkommen til løbende at stille spørgsmål til Julie og dine kolleger på et internt forum, hvis du støder på udfordringer med dine klienter. Der bliver løbende holdt opfølgende webinarer for uddannede terapeuter.

Adgangskrav
Uddannelsen kræver ingen uddannelsesmæssige forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose, hypnoterapi eller traumeforløsende terapi af anden art, vil SoulKey uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer.

Det vigtigste for at blive en god SoulKey terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig. Derudover skal du være mentalt og psykisk sund og stabil med en god jordforbindelse.

Ved tilmelding vil du blive bedt om at udfylde et tilmeldingsskema, hvor du beskriver din motivation for at blive uddannet. Julie Mariel forbeholder sig retten til at godkende eller afvise elever ud fra en vurdering om, om de lever op til adgangskravene.

Jeg anbefaler, at du selv prøver en SoulKey session som klient enten hos mig eller en anden SoulKey Terapeut inden uddannelsens start, så du får prøvet effekten af værktøjerne, inden du lærer teorien bag at kende.

Hjemmearbejde
Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret. Derfor anbefaler jeg, at du tilmelder dig uddannelsen senest 14 dage før uddannelsens start, så du har tid til at forberede dig til uddannelsen ved at gennemgå det indledende onlinekursus, du får adgang til efter tilmelding.

Hjemmearbejdet består af:

 • Gennemførelse af et forberedende videokursus af ca. 1 dags varighed
 • Læsning af manual på ca. 50 sider
 • Øvelser med sessioner på mindst tre prøvekaniner mellem første og andet modul
 • 10 Øvesessioner til intropris efter endt uddannelse

Tid og sted
Uddannelsen tager seks dage fordelt over to weekender med hjemmearbejde inden, imellem og efter weekenderne.

Modul 1:

Fredag d. 3. maj 2024 kl. 11-17

Lørdag d. 4. maj kl. 9-17

Søndag d. 5. maj kl. 9-16

 

Modul 2:

Fredag d. 17. maj kl. 11-17

Lørdag d. 18. maj kl. 9-17

Søndag d. 19. maj kl. 9-16

 

Uddannelsen foregår på Naturhotellet Petersborg, Petersborgvej 40A, 8570 Trustrup.

Det er muligt at overnatte i glampingtelt på Naturhotellet. Medbring selv sengetøj (der er dyne, pude og madras). Pris: 1 nat 400 kr, 2 nætter 700 kr. Der betales direkte til Naturhotellet for overnatningen.

Skriv dig på interesselisten her, hvis du vil have direkte besked, når der er datoerne for næste hold er klar.

 

Pris
Uddannelsen koster 12.495,-

Early Bird tilbud til og med 5/3 2024: 9.995,-

Uddannelsesprisen kan tjenes hjem på 5-7 fuldt betalende klienter. Det er derfor en fornuftig investering, hvis du brænder for at arbejde med spiritualitet og personlig udvikling.

Det er muligt at betale i rater. Ved ratebetaling skal første rate betales ved tilmelding og sidste rate som hovedregel betales senest ved start på anden uddannelsesweekend. Kontakt Julie Mariel for at lave en aftale om ratebetaling. Tilmeldingen er bindende fra første rate.

Overvejer du, om SoulKey Uddannelsen er noget for dig?
Send en sms til Julie Mariel på tlf. 28 74 89 21 og skriv “SoulKey Uddannelse”. Så ringer Julie dig op til en gratis, afklarende samtale.

Du kan også se nogle af videoerne nedenfor med de uddannede SoulKey terapeuter, for at høre mere om uddannelsen.

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du også velkommen til at skrive til kontakt@juliemariel.dk.

Se de formelle vilkår og betingelser HER.

Historien bag SoulKey terapi

SoulKey terapi er udviklet af Martin Castor, der bl.a. har studeret hos Michael Newton og samarbejder med Dick Sutphen. SoulKey indeholder elementer både fra Newtons og Brian Weiss’ traditioner, men er sin egen terapiform, som Martin Castor har videreudviklet ud fra sine mange studier og erfaringer og egne opdagelser. Soul Key er en mere fleksibel terapiform end Newtons Livet Mellem Livene-seancer, hvor man med SoulKey har klienten i fokus, har flere muligheder og når mere på kortere tid.

Navnet “SoulKey” henfører til at terapien giver klienten en nøgle til adgangen til sjælen og sjælshukommelsen om hvem klienten er, hvad klientens livsformål eller livsmission er, til sjælens inkarnationshistorie og giver adgang til at møde klientens sjælegruppe og åndelige råd samt at ændre handlingsmønstre med mere.

Hvordan foregår en SoulKey session?

En SoulKey session starter med en indledende samtale, hvor formålet med sessionen afklares med udgangspunkt i de noter eller ideer klienten kommer med. Klienten forberedes på hvordan sessionen vil forløbe, og hvad man kan forvente sig af hypnose. Så guides klienten, liggende på en chaicelong/liggesofa, ind i en hypnotisk trance, hvor der bliver åbnet op til underbevidstheden og sjælsbevidstheden. Klienten guides op i Pejsesalen, der er den virtuelle platform, hvorfra oplevelserne i SoulKey-sessionerne udfolder sig. Her findes en række værktøjer til healing, selvindsigt, guidekontakt, afdødekontakt og afsæt til regression til tidligere liv (sjælerejser) og livet mellem livene. Hvilke værktøjer der kommer i spil i den enkelte session afhænger af klientens indre guidning, der afklares under vejledning af terapeuten.

Hvad får klienten ud af en SoulKey session?

Der kan være mange årsager til at man vælger at få en SoulKey session. De problemstillinger og udfordringer, jeg får flest klienter med, er:

 • Tvivl om vigtige livsvalg
 • Depression/modløshed/meningsløshed
 • Identitetsspørgsmål
 • Livskrise
 • Sorg
 • Spirituelt/åndeligt søgende
 • Angst/fobi

Det kan således enten være fordi klienten har en smertelig situation, vedkommende ønsker at finde en løsning på, eller det kan være en tvivlssituation, hvor klienten søger afklaring og vejledning, eller det kan være en nysgerrighed eller et ønske om at opnå større forståelse for sig selv og livet. SoulKey er et meget virkningsfuldt værktøj til alle disse typer klienter.

Hvad siger klienterne efter en SoulKey session?

En SoulKey session er en stor og dyb oplevelse, der som regel skal fordøjes over lidt tid, før klienten er klar til at udtale sig i dybden om virkningen. Men de fleste siger “hold da op”, “wow” eller “det var da helt vildt” som det første, når de åbner øjnene efter en session.

Du kan læse nogle eksempler på udtalelser fra SoulKey-klienter nederst på siden om SoulKey terapi.

Hvad siger de færdiguddannede?

Udtalelser fra færdiguddannede SoulKey-Terapeuter

Betina Rennison, Risskov, Aarhus

Elisabeth Graungaard, Aarhus

Kontakt Elisabeth på egraun@gmail.com eller tlf. 22 13 21 21

Annabella Al-Nafusi, København

Kontakt Annabella på tlf. 22952123.

Lisa Edvardsen, Kalundborg

Kontakt Lisa på lisa.laiback@gmail.com

Romio Persson, Aarhus

Paprika Pihfrét, Sydfyn

Kirsten Spøer, Vejle

Alex Langfred, Sydfyn

Betina Rennison, Aarhus

rbt

Kontakt Betina på rennisonresearch@gmail.com eller tlf. 29706060.

Edith Tybo, Aabybro

Edith_Tybo

Cecilie Lanken, Djursland & Himmelbjerggaarden

Kontakt Cecilie via www.newbeginnings.dk

Lotte Olsen, Enø

Kontakt Lotte på charlotte53@live.dk og facebook: Lotte Olsen

Janice Granados, København

Kontakt Janice på info@janicegranados.com

Vibeke Kunkel, Østfyn

Vinzent Zazsi, København

Svend Tybo, Aabybro

Rie Jespersen, Aarhus

Heidi Heine, Esbjerg

Heidi_Heine

Interesseret i Master SoulKey Uddannelsen?

Master SoulKey Uddannelsen er næste niveau efter SoulKey Uddannelsen og forudsætter derfor, at du er uddannet SoulKey Terapeut. Det er det næste niveau, der giver adgang til endnu flere værktøjer til at udforske sjælsoprindelsen, forbindelser ud i universet, Akasha-arkivet mv. Som Master SoulKey Terapeut kan du udbyde både SoulKey sessioner og Master SoulKey forløb.

Master SoulKey Uddannelsen kan kun tages ved Martin Castor fra The Hypno Academy og afholdes sjældent. Eneste mulighed i 2020-2021 er 27.-29. november 2020 i Holland.

Du kan tilmelde dig uddannelsen via dette link:

SoulKey på juliemariel.dk

admin
22. november 2022

SoulKey terapi

admin
22. november 2022

Hypnoterapi

Julie Mariel
18. november 2022

Tegn gennem naturen – danske “kolibrier”

Julie Mariel
18. november 2022

Dreams do come true!

Webinar

Sådan kom jeg til at se mig selv i et nyt lys

Webinar om SoulKey hypnose

Karma & Kærlighed - Sjælens udvikling fra liv til liv