SoulKey Uddannelse

Bliv uddannet Soul Key-terapeut

SoulKey terapi er en spirituel, dyb form for hypnotisk terapi, der både kan indeholde regression til tidligere liv (sjælerejser), besøg i livet mellem livene, healing, afklaring, kontakt med åndelig vejledere og guider, afdøde, skytsånder og skytsengle og meget mere.

SoulKey er livsændrende sessioner, der kan give afklaring og forløsning på nogle af de store udfordringer og spørgsmål, vi går med i livet. Hvis du gerne vil facilitere denne transformation for dine klienter, så er Soul Key uddannelsen måske noget for dig.

Uddannelsen til SoulKey-terapeut er en transformerende og healende proces, hvor du selv får dybere indsigt i dig selv og livet, fordi uddannelsen er kombineret teori og praksis, så du får hands-on erfaring og oplever på egen krop, hvad SoulKey kan. Og først og fremmest bliver du uddannet til at føre dine klienter igennem en smuk, rørende, vigtig oplevelse, hvor du vejleder dem i at finde de svar, de mangler.

Uddannelsesform

Uddannelsen er kombineret teori, casehistorier og praktiske øvelser. Under de praktiske øvelser træner I som elever teknikkerne på hinanden, hvilket også giver mulighed for dybe indsigter, forløsning og store oplevelser for dig som elev under uddannelsen. Der undervises i små hold på op til 6 elever, så der er god tid og plads til alle. Undervisningsformen bygger på accelerated learning-teori, som betyder, at du lærer rigtig meget på kort tid, fordi teori, eksempler, øvelser og spørgsmål/svar-sessioner bliver sat sammen på en effektiv måde, så du som elev bliver holdt opmærksom og nysgerrig og får prøvet din nye læring af undervejs. I stedet for eksamen bliver du superviseret under hele uddannelsen, så du får dit diplom på baggrund af den forståelse og kunnen, du har demonstreret i løbet af øvelserne hele uddannelsen igennem. Hvis der er noget forståelsesmæssigt eller praktisk, der mangler i indlæringen, samler vi op på det undervejs, og som færdiguddannet terapeut er du også velkommen til løbende at stille spørgsmål til Julie og dine kolleger på et internt forum, hvis du støder på udfordringer med dine klienter.

Adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose eller traumeforløsende terapi af anden art, vil SoulKey uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer. Det vigtigste for at blive en god SoulKey terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig.

Pris

Uddannelsen koster 12.495,-

Det vil sige, at du kan tjene uddannelsens pris hjem på kun ca. syv betalende klienter.

Det er muligt at betale i rater. Ved ratebetaling skal sidste rate betales senest inden uddannelsens afslutning. Kontakt mig for at lave en aftale om ratebetaling.

Hjemmearbejde

Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret. Derfor anbefaler jeg, at du tilmelder dig uddannelsen senest 14 dage før uddannelsens start, så du har tid til at forberede dig til uddannelsen ved at gennemgå det indledende onlinekursus, du får adgang til efter tilmelding.

Tid og sted

Uddannelsen tager fem dage fordelt over to weekender med hjemmearbejde inden og imellem weekenderne.

Den igangværende uddannelse foregår:

  • Lørdag d. 12. og søndag d. 13. september 2020 kl. 9-17 begge dage
  • Fredag d. 23. oktober 2020 kl. 16.30-19
  • Lørdag d. 24. oktober og søndag d. 25. oktober 2020 kl. 9-17 begge dage

Skriv dig på interesselisten her, hvis du vil have direkte besked når datoerne for næste hold er klar: http://eepurl.com/gncyxD

Adressen er Egå Havvej 21, 8250 Egå

Som overnatning kan jeg foreslå at benytte Airbnb eller Danhostel Aarhus i Risskov skov.

Uddannelsen afholdes normalvis én gang årligt.

 

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Julie Mariel på tlf. 28 74 89 21 eller email til kontakt@juliemariel.dk, hvis du har spørgsmål angående uddannelsen.

Se de formelle vilkår og betingelser HER.

Historien bag SoulKey terapi

SoulKey terapi er udviklet af Martin Castor, der bl.a. har studeret hos Michael Newton og samarbejder med Dick Sutphen. SoulKey indeholder elementer både fra Newtons og Brian Weiss’ traditioner, men er sin egen terapiform, som Martin Castor har videreudviklet ud fra sine mange studier og erfaringer og egne opdagelser. Soul Key er en mere fleksibel terapiform end Newtons Livet Mellem Livene-seancer, hvor man med SoulKey har klienten i fokus, har flere muligheder og når mere på kortere tid.

Navnet “SoulKey” henfører til at terapien giver klienten en nøgle til adgangen til sjælen og sjælshukommelsen om hvem klienten er, hvad klientens livsformål eller livsmission er, til sjælens inkarnationshistorie og giver adgang til at møde klientens sjælegruppe og åndelige råd samt at ændre handlingsmønstre med mere.

Hvordan foregår en SoulKey session?

En SoulKey session starter med en indledende samtale, hvor formålet med sessionen afklares med udgangspunkt i de noter eller ideer klienten kommer med. Klienten forberedes på hvordan sessionen vil forløbe, og hvad man kan forvente sig af hypnose. Så guides klienten, liggende på en chaicelong/liggesofa, ind i en hypnotisk trance, hvor der  bliver åbnet op til underbevidstheden og sjælsbevidstheden. Klienten guides op i Pejsesalen, der er den virtuelle platform, hvorfra oplevelserne i SoulKey-sessionerne udfolder sig. Her findes en række værktøjer til healing, selvindsigt, guidekontakt, afdødekontakt og afsæt til regression til tidligere liv (sjælerejser) og livet mellem livene. Hvilke værktøjer der kommer i spil i den enkelte session afhænger af klientens indre guidning, der afklares under vejledning af terapeuten.

Hvad får klienten ud af en SoulKey session?

Der kan være mange årsager til at man vælger at få en SoulKey session. De problemstillinger og udfordringer, jeg får flest klienter med, er:

  • Tvivl om vigtige livsvalg
  • Depression/modløshed/meningsløshed
  • Identitetsspørgsmål
  • Livskrise
  • Sorg
  • Spirituelt/åndeligt søgende
  • Angst

Det kan således enten være fordi klienten har en smertelig situation, vedkommende ønsker at finde en løsning på, eller det kan være en tvivlssituation, hvor klienten søger afklaring og vejledning, eller det kan være en nysgerrighed eller et ønske om at opnå større forståelse for sig selv og livet. SoulKey er et meget virkningsfuldt værktøj til alle disse typer klienter.

Hvad siger klienterne efter en SoulKey session? 

En SoulKey session er en stor og dyb oplevelse, der som regel skal fordøjes over lidt tid, før klienten er klar til at udtale sig i dybden om virkningen. Men de fleste siger “hold da op”, “wow” eller “det var da helt vildt” som det første, når de åbner øjnene efter en session.

Du kan læse nogle eksempler på udtalelser fra SoulKey-klienter nederst på siden om SoulKey terapi.

Hvad siger de færdiguddannede SoulKey-terapeuter om uddannelsen?

Interesseret i Master SoulKey Uddannelsen?

Master SoulKey Uddannelsen er næste niveau efter SoulKey Uddannelsen og forudsætter derfor, at du er uddannet SoulKey Terapeut. Det er det næste niveau, der giver adgang til endnu flere værktøjer til at udforske sjælsoprindelsen, forbindelser ud i universet, Akasha-arkivet mv. Som Master SoulKey Terapeut kan du udbyde både SoulKey sessioner og Master SoulKey forløb.

Master SoulKey Uddannelsen kan kun tages ved Martin Castor fra The Hypno Academy og afholdes sjældent. Eneste mulighed i 2020-2021 er 27.-29. november 2020 i Holland.

Du kan tilmelde dig uddannelsen til Early Bird pris via dette link:

Og du kan læse mere om Master Soul Key Uddannelsen her:

SoulKey i webshoppen på Juliemariel.dk

Webinar: Sådan kom jeg til at se mig selv i et nyt lys

Webinar om SoulKey hypnose: Karma & Kærlighed - Sjælens udvikling fra liv til liv