Tilbage

Forstå dig selv bedre

Få en personlighedstest

Ønsker du at blive klogere på dig selv? På dine styrker og udviklingspotentialer?

Få lavet en personlighedstest (også kendt som personprofilanalyse) fra Hogrefe Psykologisk Forlag, og få tilbagemeldingen af mig med den vinkel, du ønsker. Tilbagemeldingen kan inkludere coaching og vejledning i, hvordan du får det bedste ud af din personlighed i forskellige sammenhænge.

Med testen kan du få afklaring af fx dine uddannelsesønsker, jobmuligheder, udfordringer i parforholdet, eller manglende motivation. Vi lægger fokus på det, du trænger til afklaring på.

Hvis du ønsker det, supplerer jeg tilbagemeldingen med klarsyn, der uddyber analysen og healing, der støtter op om de kvaliteter, du ønsker at underbygge.

Du får et oversigtsark med dig, med den graf, jeg tager udgangspunkt i under tilbagemeldingen. Derudover får du en lydfil med samtalen og evt. healing på.

Jeg benytter personprofilanalysen fra Hogrefe kaldet “NEO-PI-3”, der er forskningsbaseret og gennemprøvet personprofilanalyse, der er oversat til 12 sprog og testet på over 55.000 danskere. Det er din garanti for at testen er af højeste kvalitet.

Varighed: 60-90 minutter