Tilbage

Udtalelser fra klienter og deltagere

I dette fag af alternativ behandling og personlig, spirituel udvikling, kan det være svært som klient at finde ud af, hvilken behandlingsform, der er den rette. Der er mange forskellige tilbud, og mange måder at gribe forskellige udfordringer an på.

Det er svært at finde hoved og hale i statistikker og videnskabelig dokumentation, fordi der desværre ikke forskes særlig meget i alternative behandlingsformer i Danmark. Der findes noget mere forskning fra udlandet, men det er en anden snak, som du kan blive klogere på under fanen “Links, henvisninger og kilder”.

Så I stedet er de gode tommelfingerregler, når man vælger behandler/underviser/vejleder, at gå efter din mavefornemmelse, at vælge en behandler/kursusleder/vejleder, du føler dig på bølgelængde med og så lytte til anbefalinger, fra andre der har prøvet noget, der fungerede godt for dem.

For at give et overblik over nogle af de udtalelser, jeg har modtaget gennem årene, har jeg nu samlet dem her på siden, opdelt efter hvilken del af mit virke, de udtaler sig om.

SoulKey Terapi

Thor Nielsen: “Jeg vil anbefale en Soul Key til alle, der føler sig lidt afskåret fra universet og ønsker sig følelsen af forbundethed igen. (…) Det var rart og beroligende at se min sjæls familie igen. Det er dejligt at blive forbundet med dem på en så klar og blid måde.”

Klient efter Soul Key hypnose: “Jeg fik større indblik i tidligere liv, end jeg havde forventet. Derudover føler jeg mig mere forbundet til min sjæls udvikling og mit formål her på jorden nu. Jeg føler at den åndelige verden er kommet tættere på eller er blevet gjort mere virkelig for mig. Det er et stort skridt på min rejse.

Allan Lassen: “Jeg er meget taknemmelig og glad for, at det var Julie, som jeg var inde hos. Hun er meget dygtig og rigtig go til at føre mig ind i selve hypnosen og til at guide mig ind der, hvor jeg skulle ind. Og hun har en vidunderlig energi og medfølelse i, hvordan jeg havde det undervejs. Hun er et fantastisk dejligt og omsorgsfuldt menneske, og jeg tager gerne turen hen til hende igen.
Jeg står mere i mig selv, mere balance i mit energiniveau. Tror mere på mig selv nu end inden at jeg besøgte Julie. Jeg er mere glad og fyldt med livsenergien end før. Jeg er så taknemlig for denne session og for Julies hjælp. Tak!

Klient efter Soul Key hypnose: “Jeg valgte at besøge mine forældre i påsken, det er flere år siden, jeg har været hos dem i flere dage. Og ved du hvad, det var magisk! Uden opfordring fra mig, åbnede de begge to sig for mig. Og min mor sagde efter en time, hvor hun åbenhjertet fortalt om de ting, jeg altid gerne har villet høre: “jeg har aldrig fortalt dig så meget før.” Og det har hun virkelig ikke. Jeg fik det ikke dårligt af at være sammen med min familie denne gang, jeg følte en fuldstændig uanstrengt ro og overskud, selv når det var lige ved at brænde sammen i mig. Og jeg ved bare, at det var den oplevelse hos dig, der har sat sig ❤

Elena Hansen: ”Jeg har sluppet alt ubehag og negativitet omkring min eksmand. Jeg har nærmest glemt ham, eller alt det negative, så måske var det godt, at jeg havde lyst til at give ham en rigtig ørefigen under sessionen. Så en stor taknemmelighed for dig og din hjælp.”

Synergihealing

Else Agerskov: “Har det så godt.
Under healingen så jeg gul/ grøn og blå/ lilla farver, som efter et hårdt slag(trælår),som senere forsvandt.
I aftes stod jeg op i 2 timer til en fodboldskamp, hvad jeg ikke kunne før.
I nat vågnede jeg øm i ryggen, som efter intensiv massage, som nu har fortrukket sig.
Håber på flere positive resulterer, hvad jeg er sikker på kommer.
Kan varmt anbefale jer.
Havde ville vente med at skrive, men kan ikke få armene med.
Mvh Else

Sofie, efter synergihealing: “Helt tilfældigt (og så nok alligevel ikke) fik jeg en synergihealing af Rie og Julie mod eksamensangst. Jeg havde aldrig før mødt eller hørt om dem, men de var enormt søde og jeg var ikke i tvivl om, at jeg blev mødt fordomsfrit. Selve healingen var behagelig og det var rart at Rie og Julie hele tiden fortalte hvilke energier, fornemmelser og beskeder de modtog. Selvom de i princippet var fremmede mennesker, så føltes det som om de kendte mig og sagde nogle ting, som passede ret godt på mit væsen. De efterfølgende dage føltes det som om jeg havde været en tur i fitness! Mine skuldre var ømme og jeg var ret træt – det er vildt hvordan kroppen og underbevidstheden arbejder sammen… Jeg vil i fremtiden klart følge deres arbejde og er sikker på, at jeg møder dem igen på et tidspunkt.
De bedste hilsner fra Sofie

Dorthe, efter synergihealing: “Har været så heldig at vinde og modtage en Synenergihealing hos tvillingerne Rie og Julie og det var en virkelig stærk og helende oplevelse. Rie og Julie står så stærkt i deres tvillingekraft at man kan blive rummet lige meget hvad man kommer med. Jeg ved, at jeg burde holde mig til at bruge jeg-form og kun tale på egne vegne. Men nogen gange så møder man så passionerede og kompetente mennesker at det er nødvendigt at gå ud over sine ellers rimeligt gode manerer for at få et budskab ud i verden.
Jeg kom med mange forbehold og negative selvbilleder til Behandlerhuset i Risskov og de blev alle gjort til skamme på den allerkærligste måde i søstrenes rene lys og energi.
At arbejde med og være i energi er så naturligt for Rie og Julie, at det bliver helt selvfølgeligt at give sig selv lov til at læne sig ind den meget omfavnende healing de tilbyder. De er en meget stor inspiration med deres nærmest intergalaksiske rummelighed og den klippefaste åbenhed de har over for alt og alle.Godt nok er de meget unge derfra hvor jeg står, men der er noget meget gammelt og erfaret over deres ståsted og deres tilgang, som er helt ufatteligt betryggende. Det skal jo nok gå altsammen selvom at man og vi sommetider skal grueligt meget igennem for at opnå lærdom. Jeg sender hermed mine allervarmeste anbefalinger til tvillingernes arbejde. .
Med kærlig hilsen fra Dorthe

Line Kirk, 14/12 2017: “I november 2017 modtog jeg en healing på ca. 40min. af Rie og Julie, hvor de arbejdede sammen om at heale mig. Resultatet af den healing er, hvad jeg vil kalde mirakuløs.
Jeg har i mange år haft alvorlige problemer med mine nakkehvirvler som simpelthen sad forkert. Røntgenbilleder viste, at de stak udad og udover at skabe problemer i nakken, skabte det også problemer ved den øverste ryghvirvel, fordi den blev presset nedad og indad af de nakkehvirvler, der sad forkert, hvilket resulterede i smerter og hævelser i den øverste del af ryggen og samtidig alvorlige smerter i nakken, som også forplantede sig som slemme langvarige migræner og spændinger. Desuden har jeg i årevis ikke kunne bruge mine hænder og arme som normalt, bl.a. har jeg ikke kunne tegne eller male i ca. 4 år, som jeg ellers plejede at gøre ganske ofte og har gjort hele mit liv. Bare en times tegning gav mig alvorlige smerter og migræne i ca. 14 dage.
Rie healede mig med Reiki healing og samarbejdede med ikke-fysiske healere og Julie healede mig med Human Power Release healing. Pga. nakken sad jeg op under healingen, og Julie sad foran mig, og Rie var dels bag ved mig og dels ved siden af mig. Jeg er meget følsom over for energier og lysvæsner og kan se og mærke begge dele. Jeg mærkede tydeligt fra starten tilstedeværelsen af lysvæsner og energier, og da jeg på et tidspunkt åbnede mine øjne og ville kigge på Julie, var der så meget energi, der flimrede i luften, at jeg næsten ikke kunne se hende. På et tidspunkt så jeg også med mine indre øjne en stor lysspiral, der drejede omkring hele min krop. Det tog ikke lang tid før at min nakke faktisk begyndte at sige ’knæk knæk knæk’. Den knækkede løs selvom ingen rørte den, og jeg kunne mærke, at noget satte sig på plads.
Ganske kort efter healingen opdagede jeg, at jeg kunne se til siden uden at skulle dreje hele min krop med, og jeg kørte en finger ned af nakken og kunne mærke, at knoglerne ikke længere stak ud. Det kunne min mand også mærke. Desuden har min mand bemærket, at hævelsen øverst på min ryg er blevet mindre, og at min kropsholdning er begyndt at blive bedre. Jeg kan selv mærke, at jeg ikke længere behøver at krumme overkroppen sammen pga. smerter. Hvad mere er, så kan jeg faktisk tegne nu igen uden at få migræne, og jeg kan bevæge mig mere frit og bruge mine arme mere end før. Derfor betegner jeg denne healing som mirakuløs, fordi mine knogler satte sig på plads, og jeg kan tegne igen efter så mange år.

SoulKey Uddannelse

Svend Tybo: “Jeg har fået et rigtig godt værktøj med hjem, som kan bruges sammen med mange af de andre ting, jeg kender til og som også unikt kan stå helt alene. Jeg kan kun anbefale Julies uddannelse og vil hermed anbefale uddannelsen til alle, der skulle have lyst til at vide meget, meget mere om både sig selv og andre mennesker. På alle måder en helt fantastisk uddannelse!

Kirsten Spøer: “Jeg har altid vidst at min hypnoterapeutuddannelse skulle bruges den spirituelle vej, og det har Julie givet mig mulighed for. Hvor jeg ved hjælp af hypnose kan hjælpe folk til at komme tilbage til tidligere liv og afhjælpe udfordringer, de har i det her liv. Jeg kan anbefale alle, der har lyst til denne her spirituelle vej at prøve uddannelsen ved Julie. Hun er virkelig dygtig og kompetent. Hun får mine varmeste anbefalinger!

Alex Langfred: “Det jeg har fået ud af det er, at det er en meget spændende regression til tidligere liv, jeg personligt har fået ud af det, at sådan et lidt afhængighedsagtigt dårlig vanemønster, jeg har haft, som jeg tidligere har kigget på og forsøgt helt at få bearbejdet, det har jeg faktisk først fået bearbejdet på det her kursus. Så jeg tænker at man kan få kigget på nogle ting fra tidligere liv vha. Soul Key som kan være meget mere nyttige og effektive end alle mulige andre teknikker.

Anette Langfred: “Julie er en skøn underviser og enormt kompetent og jeg glæder mig helt vildt til at bruge det her værktøj fremadrettet. Jeg har fået enormt meget med i forhold til en stor indsigt i mig selv, og jeg glæder mig enormt meget til at give det videre til andre.

Healing

Annette Sloth Nørgaard, efter 1 healing, 22/11 2017: “På grund af ondt i halsen i 5-6 uger fik jeg healing af Julie og umiddelbart derefter var mit halsonde væk og er ikke kommet tilbage her 6 uger efter. Af hjertet tak til Julie ❤️

RikkeMaija om fjernhealingsforløb med hjertehealing: “Helt fantastisk dejligt blid og blød oplevelse, opløftende og kærlig

Peter, 36, efter 1 hjertehealing: “Efter at have gået med “forstuvet hjerte” nogle uger fik jeg en meget fin hjertehealing af Julie. Efterfølgende forsvandt smerterne i brystet omgående og har ikke været der siden. Kan varmt anbefale en session med Julie, som jeg oplevede arbejde meget omhyggeligt og med stor indføling.

Klient efter personligt forløb med choktraumehealing og stresshealing: “Jeg havde meget angst og stress op til at jeg skulle aflevere speciale, og jeg følte derfor ikke at jeg kunne koncentrere mig ordentligt og tænke klart. Jeg var meget nervøs og havde det elendigt. Jeg følte at jeg ikke kunne trække vejret ordentligt og fik derfor akut brug for healing, og heldigvis havde Julie tid med det samme. Allerede efter den første stresshealing havde jeg meget mere overskud og følte mig glad igen. Fordi jeg fortsat var i en stressende situation, kom nogle af symtomerne tilbage i en mildere grad, men det forsvandt helt i løbet af healingsforløbet og er ikke kommet tilbage efterfølgende.

Kasper efter hjertehealing og choktraumehealing: “(…) Jeg reagerede fysisk på selve healingen, og følte mig bevæget, uden nødvendigvis at kunne præcisere, hvad det var, som havde bevæget sig. Jeg tror, healingen satte gang i en proces, som fortsatte inden i mig, i dagene og ugerne, der fulgte. Jeg kom til dig, fordi jeg havde fået knust mit hjerte, og det med en sådan kraft, at jeg følte mig som en tom skal, der skulle fyldes ud igen. Det var den proces, der startede, da jeg fik min hjertehealing, tror jeg. Og fortsatte i lang tid efter. Desuden fik jeg en choktraumehealing, der skulle hjælpe mig til at bearbejde det chok, det havde været, da min kæreste gik fra mig. Under selve healingen, fik jeg en følelse af at blive sat fri. I tiden efter, havde jeg det også som om noget inden i mig, havde vristet sig fri. Og at jeg, på en eller anden måde, bedre kunne trække vejret (…)

Line Kirk, efter fjernhealingsforløb, 20/10 2017: “Jeg kan på det varmeste anbefale Julie. Hun er en meget dygtig og behagelig healer, som ved hvad hun laver. Jeg har i tidens løb modtaget mange healinger, og Julie var klart en af de bedste healere, jeg har oplevet.
Jeg har modtaget tre chok-traume healinger som fjernhealing af Julie. Under healingerne brummede og summede det i min krop – på et tidspunkt så meget, at det føltes som om, mine ben bogstavelig talt vibrerede. Min mave knurrede også godt med under healingerne, hvilket for mig altid er et tegn på, at der bliver arbejdet godt med energierne. Jeg mærkede også en glad og boblende energi omkring mit hjertecenter og fik senere at vide af Julie, at hun faktisk havde arbejdet på mit hjerte.
Jeg er meget følsom overfor lysvæsner og fornemmede deres tilstedeværelse, og at de assisterede i healingsarbejdet. Jeg så også lys bevæge sig rundt i lokalet om mig samt fornemmede tilstedeværelsen af Plejanere. Bagefter bekræftede Julie, at hun både havde bedt engle samt galaktisk familie om at assistere med healingen. Den energi, jeg oplevede, var meget blid og kærlig samtidig med, at der blev arbejdet grundigt.

Administrerende direktør i jysk virksomhed med 50 ansatte efter husrensning af virksomheden: “Efter vores virksomhed var flyttet til en ny adresse, oplevede vi mange tekniske problemer med IT-systemet, alarmer der gik uden grund, og nedsat trivsel og tung stemning i huset, på trods af at virksomheden ellers kører godt. Nogle havde også en fornemmelse af, at der gik nogen på gangen om aftenen, når der ikke var nogen mennesker til stede. Efter at have forsøgt at løse problemerne med teknikerne, og have konstateret, at der ikke var nogen tekniske fejl at komme efter, bad vi Julie Mariel om at se, om der var noget “overnaturligt” på spil.
Hun lavede en energetisk rensning af ejendommen, sendte flere afdødes sjæle herfra, healede os som indehaver og lagde god energi ind i rummene. Efter hendes to besøg er oplevelsen af spøgelser på gangene stoppet, vi har ingen pludselige alarmer, og stemningen på stedet er blevet lettere, så vi alle trives bedre.
Så selvom jeg ellers ikke plejer at beskæftige mig med den åndelige verden, må jeg konkludere, at det var en god investering at få Julie Mariel på besøg og der findes meget mere mellem himmel og jord, end man forestiller sig.

Hypnoterapi

Thor Nielsen: “Jeg havde set frem til sessionen med Julie Mariel og hvad den ville bringe. Jeg havde sovet virkelig dårligt natten inden og var nervøs for, hvordan det ville påvirke hypnosen, men Julie fik mig fint ned i en berolig tilstand og guidet mig videre på min rejse. (…) Julie guidede mig rigtig godt igennem de medbragte spørgsmål. Da der opstod en situation, hvor svarene var lidt træge, havde hun også en løsning på det. Jeg følte mig altid i trygge hænder og Julie havde rigtig god kontrol.

Klient efter én session med hypnoterapi og healing mod sorg og til støtte for selvværdet og livsglæden: “Lad det være sagt med det samme – jeg er virkelig rørt over, hvor god hjælp jeg har fået af dig. Jeg kan næsten ikke beskrive det.
I løbet af ca 2 døgn var jeg klar over, at det her kom til at betyde en stor forandring for mig. Alle de (selv)nedgørende tanker gav op og forsvandt. Hvis, eller når, de banker på, giver de ikke mening for mig. Jeg synes nærmest, at de er latterlige, så de får ikke plads i mit sind.
Jeg har med glæde set frem til din selvhypnose hver aften, og når alarmen ringer kl. 5.30 om morgenen, bliver jeg så glad, når jeg kommer i tanke om, at jeg skal høre selvhypnosen.
Jeg har hørt selvhypnosen morgen og aften siden jeg var hos dig, og jeg har ikke i sinde at stoppe.

Forandringen fører til (tilfældig rækkefølge):
• at jeg ikke bliver så ked af det, når jeg går alene herhjemme.
• at jeg kan se meget mere fremad.
• at jeg kan være mere mor, end hende der også selv har det svært.
• at jeg på mit job som lærer i folkeskolen har betydeligt mere overskud til at være opmærksom og fokuseret.
• at jeg har fuld gang i begærligt at suge verden til mig ?

…Og jeg fik ikke nævnt, at jeg i den forløbne måned er begyndt at have drømme, hvor min mand er med, og det er stort set ikke sket tidligere. Det er stille og rolige drømme. Min søster, som døde før min mand, begynder ligeledes at optræde i mine drømme.
Jeg opfatter det selv således, at dette sker, fordi jeg begynder at have overskud til at have kontakten med dem.

Olga Gurkina: “Jeg synes Julie Mariel gjorde et godt stykke arbejde ?
Hendes stemme var dejlig beroligende da jeg skulle ind i trancen og opkvikkende da jeg skulle tilbage. Hun stillede nogle gode spørgsmål, der hjalp mig med at se situationerne fra et andet perspektiv. Alt hvad jeg oplevede og formidlede til hende blev modtaget med accept og forståelse.
Jeg har tidligere været skeptisk over for hypnose, da jeg havde en mistanke om at det var tæt forbundet med manipulation. Hos dig, Julie, oplevede jeg det som et værktøj til at nå ind andre lag af mit væsen. Spændende ?
Jeg følte mig rigtigt godt tilpas efter sessionen. Udhvilet og mere afklaret. Nogle spørgsmål/situationer som almindeligvis gør mig ængstelige, syntes at have mindre magt over mig. Jeg følte mig også styrket og mere forbundet til min essens.

Søren Kubel Lindgaard Madsen, Lind Hypnose: “Lidt kort forhistorie hvor det sidste års (ja faktisk nok mere de sidste 8 års) stress, spekulationer, negative tanker, nedture og frustrationer er forsøgt kogt ned på nogle få sætninger.

De sidste 8 år kan jeg med ro i sindet sige mit liv har været sat på stand by. Forstået på den måde at tiden er gået dag for dag uden de helt store ændringer og uden jeg føler jeg har udviklet mig. Jeg er dog blevet far men det satte bare endnu mere skub i endnu flere tanker. Én især sad fast og har reddet mig som en ond mare. Jeg levede ikke på nogen måder op til mit eget potentiale. Jeg kunne så meget mere end jeg gjorde men kom ikke ud af starthullerne med de ændringer som jeg helt dybest inde godt vidste skulle ske og til at udleve flere drømme som var sat standby eller helt droppet. Jeg manglede modet og lod bare stå til. Tværtimod lod jeg dage gå og så mig selv drive længerene og længere væk fra mine drømme og gravede mig dybere og dybere ned i et stort sot hul hvor der fandtes mange negative tanker om blandt andet en lettere udvej. Jeg kunne til sidst ikke kende mig selv men det hele var sket så gradvist og tilpas langsomt at jeg ikke selv havde opdaget det for det var for sent. Det hele kulminerede med, den første lørdag i vinterferien, hvor jeg ikke kunne holde tårerne tilbage og ikke kunne andet end at sidde og glo ind i væggen. Stressen var ved at bide mig i røven og uden jeg havde bemærket det var flere og flere tanker jeg havde, negative. Det er på ingen måder mig og dem der kender mig ville slet ikke kunne se mig som værende negativ, men facaden kom brasende ned. Der var ingen tvivl om at depressionen lå Og ventede lige om hjørnet. Efter en tiltrængt samtale med min kone og nogle dage i ro til at tænke og blandt andet lave to lister over hvilke konkrete ting der gjorde mig glade og hvilke ting der gjorde mig ked af det, var jeg med hovedet ovenvande igen. Ud fra listerne så jeg på hvilke vaner jeg kunne ændre lige nu og her og som ville gøre mig gladere og give mere overskud som f.eks kost, motion, kaffe/sukker-indtag og tid med en skærm foran mig. De var lette at ændre da jeg vidste med mig selv at jeg aldrig skulle have det sådan, som jeg havde det den lørdag, igen! Men jeg vidste også at jeg skulle have fat i noget som ligger dybere for at ændringerne ville vare ved. Jeg vidste en del af mig synes at jeg måske ikke fortjene det bedste eller at jeg sikkert bare ville fejle igen. Jeg kunne mærke jeg stadig havde begrænsninger, at noget ville holde mig tilbage for at opnå lykken. Her Kommer Julie ind i billedet. Jeg arbejder selv til dagligt med hypnose så det var naturligt for mig at jeg skulle i den retning. Jeg var selv faldet i “behandler fælden” hvor jeg havde alle de gode råd til klienter men ikke efterlevede dem selv. Jeg valgte at springe i den dybe ende og tage imod Julies Soul key hypnose som endte med at vare 2 timer. Sidder du nu og bliver skræmt af ordet soul og tænker du slet ikke er til det spirituelle som navnet indikerer og ikke tror på den slags. Ja så tror du måske på selv indsigt og måske på at alle de svar du måtte lede efter, de er til stede i dig selv. 2 timer hvor tårerne løb ned af kinderne og hvor klippeblokken faldt fra hjertet. 2 timer hvor smilet bagefter var umuligt at holde tilbage og hvor der var no bull shit men istedet klar indsigt. Jeg fik ført nogle nødvendige samtaler som jeg havde brug for og som satte tingene for alvor på plads og for at kunne komme videre. Set med Hypnose hatten på var Julie dybt professionel og stillede de helt rigtige spørgsmål både før og under hypnosen for at guide mig frem til åbenbaringerne. Jeg følte mig tryk og i de bedste hænder fra jeg trådte ind af døren og til jeg igen trådte ud.

Man ville let blive fristet til at sige jeg var en anden da jeg gik fra Julie, men intet kunne være længere fra sandheden end det. Jeg var nemlig, måske for første gang nogensinde, mig selv da jeg tog hjem. Fri for gammel og forældet indkodning. Fri for andres gode intentioner om hvordan jeg skulle leve mit liv. Med en helt klar følelse af at alt er vigtigt og har betydning, på nær andres tanker og meninger om mig. De mure jeg har brugt så lang tid til at bygge op er væltet og føler en forbundethed med andre mennesker igen.
Jeg gav et kram til en klient i går, det har jeg aldrig gjort før! Jeg Har kunnet mærke den helt klare stærke forbindelse til min søn og han har kunnet mærke den tilbage! Den har selvfølgelig aldrig helt været væk men den har været svækket da jeg har skabt en større og større distance til andre mennesker. Jeg er begyndt at træne igen, lysten har været væk det sidste halve år. Noget jeg aldrig har oplevet før! Nu træner jeg for min egen skyld og ikke for et like på facebook og jeg træner fordi jeg fortjener det. Fordi min krop fortjener at jeg gør det der er bedst for den og behandler den med respekt (guderne skal vide at det har jeg ikke altid gjort). Jeg spiser anderledes og meget mere struktureret. Før var det tit lidt hurtigt mellem klienter eller slet ikke noget og alt for meget kaffe. Nu er det the! Minus selvfølgelig den en kop kaffe om morgenen, den er hellig! Jeg er begyndt at tillade mig selv at fejle og kunne sige pyt til stort set ALT! Det samme gør sig gældende over for min søn og hans eskapader og tantrums han nu kan finde på. Jeg er begyndt at sludre med folk i centret, igen noget som ellers aldrig sker! Flere gange har jeg stået foran spejlet og snakket med mig selv og blandt andet fortalt mig selv at jeg elsker mig selv på trods af fejl og mangler, det føltes rigtigt godt og var virkelig tiltrængt. Har ikke tænkt over det men kan mærke hvordan jeg bevidst har undgået spejlet og mine egne øjne i det i hvert fald det sidste års tid. Jeg undgår skærm tid og har lange samtaler med konen hvor vi tidligere sad med vores skærm, tit i hvert vores lokale. Der er stadig tid til skærmen men der er en fantastisk balance i det på samme måde med at der er plads til en fedtet cheese burger en gang i mellem. Det tog noget tid at få den her anmeldelse færdig da jeg startede på papir, gad ikke sidde ved skærmen

Jeg har længe vidst at der skulle ske store ændringer i mit liv på stort set alle planer. Men har på intet tidpunkt rigtigt kunnet visualisere mig selv ude i fremtiden eller se hvordan den helt klart skulle se ud. Dagen efter mit besøg hos Julie kørte jeg min ugentlige tur til Viborg. Her måtte jeg holde ind, for lige pludselig væltede det ind med billeder af hvordan det kom til at se ud. Alt fra mit job, til min fysik og til hvor bredt mit smil var. Jeg så flere børn, selvom det altid har været drømmen om flere, så har jeg det sidste år på ingen måder kunne se at jeg skulle kunne magte alt det som det ville kræve. Jeg havde endda på et tidspunkt meldt ud at jeg ikke ville have flere, kunne ikke overskue det. Med disse helt klare billeder var det pludseligt også tydeligt at se hvad der skal ske for at denne virkelighed bliver en realitet. det har taget over 2 uger og skrive det her og for hver dag der er gået er tingene bare blevet bedre og bedre og jeg har haft nye åbenbaringer og oplevelser. Jeg kan mærke at jeg nu bevæger helt klart i den rigtige retning og aldrig mere 2 skridt frem og et tilbage. Jeg har selvfølgelig gjort mit hjemmearbejde ,i og med at jeg selv er hypnotisør gik ugerne op til min aftale med Julie med masser af selv hypnose, og masser af tid i ro til at overveje hvad jeg ville have ud af min session med hende. Dette greb Julie med det samme og forstod at guide mig helt rigtigt og bruge de helt rigtige teknikker, meget professionelt. Alt er ikke bare guld og grønne skove. Jeg har stadig skulle se mine dæmoner i øjnene og det har krævet kampe, men efter mit besøg hos Julie har jeg haft modet og styrken til at tage kampene og der bliver færre af dem.

Dette er en anbefaling af Julie til 10 stjerner og det er en klar opfordring til at lytte efter! Søg hjælp hos en professionel eller hos dem der står dig nær. Det er ikke altid bare lige at nå til weekenden eller til ferien og så bliver alt godt igen. Stress og depression skal tages seriøst og din krop og dit hoved sender mange advarsler før det går galt. Lyt til dem og lyt til dem der oplever dig hver dag når de fortæller dig at du har ændret dig eller at de føler der er noget galt.

Jeg er ikke i mål endnu og det kommer jeg heller aldrig. Men elsker rejsen og oplever nye sider af mig selv jeg ikke anede jeg rummede!

Stor tak til Julie for hjælpen, jeg skylder et kæmpe kram!

Gruppeforløb

Stine efter ‘Spiritualitet i praksis: “Det er over al forventning (= Jeg er så glad for at få muligheden for at være med.

Gitta efter ‘Spiritualitet i praksis’: “Jeg er vildt imponeret over al den brugbare info der var med. Selvom jeg er erfaren i den spirituelle verden i flere henseener, var der en masse ny viden som jeg nød godt af. Jeg skal helt sikkert se det meste igen. Jeg fik også rigtig meget ud af healingerne, så jeg er meget taknemmelig. Du er virkelig god til at formidle de ting, på den raresete rolige og varme måde, det er bare sådan en fornøjelse at se og meget inspirerende. Alle ugerne har lært mig noget nyt og været virkelig spændende og oplysende, det er et virkeligt god forløb du har lavet der, synes jeg ❤️Du er mega dygtig og sej! Tak igen ❤️

Malene efter ‘Spiritualitet i Praksis’: “Efter hvert webinar har jeg været fyldt med inspiration, optimisme og glæde. Jeg har følt mig i bedre kontakt med mig selv, haft mere mod på – og lyst til at se på de forskellige lag i tilværelsen mere åbent. Jeg glæder mig stadigvæk dagligt over, de nye erfaringer jeg har fået omkring spiritualitet, og hvordan det kan fungere i hverdagen. Julie, du har formået at formidle indholdet klart og gjort det konkret, så jeg har haft noget at gå videre med efter hvert webinar, hvis jeg ville det.
Det har været godt for mig, at du er så ydmyg, åben og groundet. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt, at du har ville overbevise mig om en sandhed, selvom du jo selvfølgelig tror på det, du giver fra dig. Det gør, at jeg har kunne finde mig selv i det, og ikke bare fulgt dig.

Deltager på meditationsforløbene ‘Frihed & Glæde’ og ‘Elsk dig selv’: “Jeg synes meditationsforløbene er helt fantastiske, og det er utroligt hvordan du kombinerer dem med healing.
Man føler både det går dybt ind når man ‘falder væk’, så er det som om det synker helt ned i underbevidstheden.
men også når man bevidst fanger det hele, da der er en masse vise budskaber i den guiding du giver.
Under alle omstændigheder føler man sig på samme tid afslappet og fyldt med ny energi efter sessionerne.
Jeg lyttede endnu en gang til den sidste [Frihed & Glæde 2], og var så i stand til at høre det hele. Da det gik op for mig hvad jeg havde skrevet i sandet skulle jeg sådan græde, fordi jeg blev bevidst om hvad det er jeg bærer rundt på i mig. de transformerede budskaber gav bare så meget mening. Jeg føler at denne teknik er et praktisk redskab man kan bruge til en hver tid, for at bringe de tankemønstrer op som gemmer sig i os og styrer os.
Her er et eksempel
“nothing lasts forever” bliver til:
“the surface of life is ever transforming, it never stands still. The core however is permanent and unchangeable. Your essence is always safe.”

Tak for denne kæmpe værdi, Julie!

Foredrag

Christian Walpole. “Kæmpe tak for et fantastisk foredrag! Det var virkelig inspirerende at høre om dit virke, dine oplevelser, visioner, og dine interviewee’s historier. Det er på en måde en dejlig påmindelse om, at der er ”mere derude”, end hvad der møder vores 5 mest gængse sanser.
Jeg var meget grebet af det, du sagde mht. at have et ønske om at bruge sin tid fornuftigt og at yde sit bedste her i livet og ikke spilde sin tid.

Aline Højholt – sommerkursusarrangør på Krogerup Højskole: “Vi havde besøg af Julie på linjen ‘drømmeren’ på vores højskole-gensynskursus. Det var enormt interessant at høre om Julies forskning og verdenssyn – det var et unikt indspark som adskilte sig meget fra det, vi ellers beskæftiger os med, og som satte mange tanker og snakke igang! Tak!

Eovin: “Tak for et dejligt foredrag, samt det at du deler dit væsen og din kunnen på den måde, du gør. Du virker meget kompetent og velfunderet i hjertet, hvilket er essentielt for det virke du udøver, ifølge min erfaring.
Jeg sætter stor pris på det store feltarbejde, du har gjort, bogstaveligt talt på egen krop, med hensyn til at kortlægge nogle af daime/ayahuascas aspekter.

Annika: “Vil bare lige sige, at dit foredrag i aftes var over alt forventning! Det var SÅ spændende og inspirerende! Tak!

Portal Journeys

Pia Hardenberg, deltager på Portal Journey til Bosnien, maj 2022: “En magisk rejse fuld af berigende sanseindtryk og fakta-info. Jeg kan varmt anbefale at rejse med disse to højt udviklede sjæle Rie og Julie og opleve de forunderlige energier ved de bosniske pyramider. Lige fra start (vejledning til bestilling af rejse) og undervejs på hele rejsen og til slut (ankomst til DK igen) mærkede jeg, hvor velovervejet, grundigt og helhjertet Rie og Julie udfører rejserne. Det var vidunderligt at deltage i deres guidede healings-meditationer sammen med andre deltagere fra min ”spirituelle familie”. Et flot tilrettelagt program hvor vi for hver dag blev ført dybere og dybere ind i de bosniske pyramiders mysterium med plads til pludseligt opstået hændelser, hvor Rie og Julie hele tiden fik det til at være ”i flow”. Fantastisk dejligt at opleve Rie og Julies årvågne opmærksomhed og støtte på den dejligste omsorgsfulde og kærligste måde til hver enkelt deltagers behov under hele rejsen. På 4. dagen blev jeg en smule ”over-loaded” af information og sanseindtryk, så mit system nød godt af den halve fridag på 5. dagen. En spirituel rejse ”der rykker”, som udover at have beriget mig med mange skønne oplevelser har tilført yderligere åbning af min hjerteenergi og styrket min indre ro endnu mere i min personlige rejse i livet. Stort inderligt TAK til jer, kære Rie og Julie ?❤️

Kurt Jensen, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Fantastisk tur til Visoko. Kan helt klart anbefales. De to rejseledere, Rie og Julie, er fantastiske. Uden deres viden var turen for mig ikke blevet det samme. De formår at levere deres viden på en spændende måde, samtidig med at holde styr på de mange informationer, de giver videre. Giver 11 ud af 10 stjerner.

Lotte Olsen, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “En rejse ud over det sædvanlige…. Rie og Julie skaber de perfekte rammer om en rejse, som er et rent overflødighedshorn i oplevelser, og hvor du selv er medskaber af eventyrene… Min varmeste anbefaling.

Jonas, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Stærk, intens og smuk oplevelse, som bare bliver ved med at give og give og give. Det er så gennemført arrangeret af to meget dedikerede tvillinger. De Bosniske Pyramider er starten på en magisk spirituel rejse for mig. Turen indeholder smukke omgivelser, ligesindede mennesker, dybe snakke, intense meditationer, eventyrlige oplevelser og et unikt nærvær af rummelige og kærlige arrangører med enorm passion for deres rolle. Jeg føler, jeg har fået et boost i retningen mod mit bedste og mest autentiske Jeg. Hvilket større formål kunne man ønske sig af en tur, og hvor der opbakning og støtte af hinanden… Jeg er dybt taknemmelig og glæder mig til endnu et gensyn i fremtiden. Er man bare en smule spirituelt interesseret, så er Portal Journeys til De Bosniske Pyramider en oplevelse, man aldrig vil glemme. Wauw!

Bernadette Eden Bruun, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Min tur til de Bosniske pyramider med Portal Journey er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange mange år. Hvis du er til energiarbejde, videnskabelige beviser og rundvisning i yderst kompetente og kærlige hænder har Portal Journey min varmeste anbefaling.

Tove, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Turen til De Bosniske Pyramider har åbnet mine øjne og mit sind. Det er den mest magiske rejse jeg har været på. Rie og Julie er fantastiske guider med stor viden og indsigt.

Ann-Lise, Odense, deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Kære Rie og Julie, Endnu engang skal I have tusind tak for en helt fantastisk rejse til De Bosniske Pyramider. Jeg er fyldt med taknemmelighed og respekt over det enorme arbejde I lægger til grund for så vellykket en tur. Turen har haft en enorm effekt på mig og mit energi-niveau er virkelig højnet. Mit helbred er blevet meget bedre og andre kan se på mig, at jeg stråler meget mere end før. Af hjertet tak for jeres måde at være i verden på.

Deltager på Portal Journey til Bosnien, september 2021: “Julie og Rie er rigtig gode til at få en til at føle sig tryg sig selv, uden pres og med plads til forskelligheder i gruppen.

Jytte, deltager på Portal Journey til Rydhave: “Det var en rigtig dyb av-stivhed i ryg renselse (gammel adfærd) og den totale glæde ned i dyb selvkærlighed -medfølelse Harmoni. I en søjle af det smukkeste gyldne DIVINE LIGHT ?????? Det helt utroligt som I to gyldne Ladies kan skabe Tryghed, Tillid, i en cirkel med fokus på optimal Kærligheds Healing og Udvikling for ALLE. For the highest good of all ? Jeg ser osse nu et mønster fra de sidste uger op til d 21 juni. Gammel adfærd, små skader helt tilbage fra jeg var 23 år og igen i tirsdags ved stranden. Så denne KÆMPE ÅBNING til denne Fontæne af min dybe Kærlighed til mig selv.? og ALLE andre ??? SÅ KÆMPE TAK.?. I er bare så søde begge 2 ? Altid en fornøjelse at være i jeres energi. Glæder mig til næste gang.

Lene, deltager på Portal Journey til Bosnien, juli 2019: “Jeg er dybt taknemmelig for, at I gjorde dette muligt.
I var fantastiske facilitatorer af det hele. Jeres begejstring, viden, indsigt og kendskab til det lokale, folk såvel som geografi var med til at gøre det til sådan en god oplevelse. At få direkte adgang til Richards viden, og det spontane møde med selveste Semir var på alle måder en fantastisk oplevelse.