PORTAL JOURNEYS

Læs bogen “De Bosniske Pyramider” af Rie Jespersen

Rie Jespersen fra Portal Journeys har skrevet denne spændende bog om de mysteriefyldte pyramider.

Den er baseret på egne erfaringer, videnskabelige undersøgelser og udtalelser fra folkene i spidsen af udgravningsprojektet.

Den indeholder masser af billeder og spændende tanker om hvad pyramiderne kan betyde for vores forståelse af menneskehedens historie – og dermed af menneskets spirituelle og udviklingsmæssige potentiale.

Velkommen til PortalJourneys.dk

Portal Journeys er en række ture og rejser, hvor vi besøger kraftsteder i naturen og bruger stedernes energi til at åbne op for indre erkendelser. Det fungerer på den måde, at naturen omkring os kan bruges som et spejl for de energier, der også er til rådighed inden i os. Ved at forbinde os til naturen, udfører vi samtidig et vigtigt energiarbejde, fordi Moder Jord længes efter at mærke menneskets vågne og kærlige opmærksomhed. Alle Portal Journeys er unikke, fordi de tager udgangspunkt i det enkelte kraftsteds energi.

Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer rejserne under vejledning af mestrene i Det Guidede Felt. Typiske elementer på rejserne er meditation, visionsrejser, kanaliseringer, stilhedsvandring og healing.

Vi tilbyder kortere ture i Danmark og rejser til udlandet.

Du kan tilmelde dig en tur ved at skrive eller ringe til Julie Mariel (28 74 89 21) eller Rie Jespersen (60 85 51 19). Ved tilmelding accepterer du samtidig Portal Journeys’ vilkår. Se priser og betalingsoplysninger på de enkelte begivenheder.

Like og følg os på Facebook for at følge med i de seneste opdateringer.

Kommende Portal Journeys

Rejseledere

PORTAL JOURNEYS arrangeres og ledes af Julie Mariel og Rie Jespersen. De er begge antropologer, healere, kanaler og hypnoterapeuter. Og så er de tvillinger. De har begge stor rejseerfaring og en omfattende antropologisk viden om verdens folkeslag. Derudover har de dyrket spiritualiteten fra en meget ung alder og har været uddannet healere siden 2011. På PORTAL JOURNEYS udlever de begge deres passion om at få mennesker til at blomstre.

 

Julie Mariel holder feltet, sender healing til deltagerne og formidler sine klarsynstindtryk af arbejdet. Hun er antropolog med speciale i shamanisme. Hun er selvstændig terapeut og tilbyder healing, hypnoterapi, gruppemeditationer og udviklingsgrupper samt underviser i Soul Key hypnose. Uddannet Reiki II Healer, hypnotisør og hypnoterapeut, kanal for Det Guidede Felt samt healer med en række healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme og er udlært ny tids shaman.

Julie Mariel kan kontaktes på kontakt@juliemariel.dk eller mobil 28 74 89 21.

Se mere om Julie Mariel på juliemariel.dk eller hendes facebookside.

 

Rie Jespersen faciliterer øvelser, meditationer og energiarbejde ved at kanalisere mestrene i Det Guidede Felt. Hun er antropolog med speciale i alternativ behandling. Hun er selvstændig terapeut, der tilbyder sessioner med hypnoterapi, healing og guidekontakt. Afholder onlinekurser inden for personlig udvikling. Uddannet Reiki II healer, hypnotisør og hypnoterapeut, samt healer med healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme. Udlært ny tids shaman.

Rie kan kontaktes på kontakt@riejespersen.dk eller mobil 60 85 51 19.

Se mere om Rie Jespersen på riejespersen.dk eller hendes facebookside.

Udtalelser fra deltagere på Portal Journeys

Det var en rigtig dyb av-stivhed i ryg renselse (gammel adfærd) og den totale glæde ned i dyb selvkærlighed -medfølelse Harmoni. I en søjle af det smukkeste gyldne DIVINE LIGHT 💛💛💛🧡🧡🧡 Det helt utroligt som I to gyldne Ladies kan skabe Tryghed, Tillid, i en cirkel med fokus på optimal Kærligheds Healing og Udvikling for ALLE. For the highest good of all 💜 Jeg ser osse nu et mønster fra de sidste uger op til d 21 juni. Gammel adfærd, små skader helt tilbage fra jeg var 23 år og igen i tirsdags ved stranden. Så denne KÆMPE ÅBNING til denne Fontæne af min dybe Kærlighed til mig selv.💖 og ALLE andre 💞💞💞 SÅ KÆMPE TAK.🌷. I er bare så søde begge 2 💜 Altid en fornøjelse at være i jeres energi. Glæder mig til næste gang.

Jytte, deltager på Portal Journey til Rydhave

Jeg er dybt taknemmelig for, at I gjorde dette muligt.
I var fantastiske facilitatorer af det hele. Jeres begejstring, viden, indsigt og kendskab til det lokale, folk såvel som geografi var med til at gøre det til sådan en god oplevelse. At få direkte adgang til Richards viden, og det spontane møde med selveste Semir var på alle måder en fantastisk oplevelse.

Lene, deltager på Portal Journey til Bosnien, juli 2019

Webinar: Digging deeper into the Bosnian Pyramids

Tidligere Portal Journeys

Design uden navn (25)

Portal Journey til Kongeskansen ved Dybbøl, lørdag d. 26. sep. 2020

TEMA: FREMTIDEN

Femte og sidste omgang energiarbejde i bygningsserien, hvor vi arbejder med energien i det energinetværk, der løber mellem bygningsværker (og rester af bygninger og andre konstruktioner) i Danmark.

Energiarbejdet er til fordel for både deltagerne, stedet og fællesbevidstheden. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Et gammelt sagt fortæller, at da de røde romere og de blå keltere kæmpede frem og tilbage om magten, stod det først lige i mange år. Der var balance. Først da de hvide druider blev fanget og samlet på Isle og Wight, lykkedes det Romerne at overvinde Kelterne. Druiderne var de gamle og vise mestre, der besad en skjult viden om sjælens mysterier.

Ved Dybbøl har slagene bølget frem og tilbage gennem lange og trange tider. Landegrænsen har flyttet sig efter krigslykken og de politiske vinde.

Kanalisering om energiarbejdet:

”Det kære Grænseland har lidt så meget smerte og tab gennem generationer. Så vidt vi længes efter at tilhøre den ene statsmagt frem for den anden, vil der herske svie for de, som har måttet gå på kompromis med deres eget tilhørsforhold. Men hold ud kære venner, for vi kommer jer til undsætning med en hjælp, som er højst uventet for nogle af dem, som har lidt allermest, men som ikke kan komme bag på de, der føler sig kaldet; for her er chancen for, at du kan træde i karakter som den keltiske druide, du altid har været. Den engel i fåreklæder, der spreder lys omkring dig til alle tider og steder. Den magiske vismand eller viskvinde, som med sit mod og sin styrke formår at løfte konflikten på på et højere niveau, hvor der ikke findes sorg og smerte, og hvorfra der skal komme en helt ny fred, som skal sprede sig i energinetværket og være for hele folket, alle folkene på tværs af landegrænser og skel.

Vi ser frem til at bruge en eftermiddag i jeres selskab med at invitere en ny energiindstrømning ind, som hæver bevidsthedsniveauet og hjælper jer med at se situationen, stedet og livet fra et nyt niveau, hvor det ikke er et spørgsmål om ”for eller imod”, ”Enten eller” men ”både og” og et helt nyt fællesskab af ånd, hvor folkeslagene kan samles i en fælles vision, for den fremtid, der venter på os alle. Vi ser frem til at mødes med jer i ånd og kærlighed ❤

Stolte konger har reddet over grænsen i krig og kærlighed til fædrelandet
Unge mænd har ofret liv og lemmer til gavn for en fremtid, de ikke kendte til
Ungmøer har mistet kærlighed og faren til deres ufødte børn
Landene har mistet ansigt
Møllerne har mistet vingerne
Men nu vender vi lykken
Nu vil vi ikke længere kæmpe skyttegravskrig og kaste med rådne tomater, som sætter blodige aftryk på fjendens dørstolper.
Nu lægger vi liv og sjæl i at finde et højere fodfæste. Et nyt fundament.
Et fælles felt, som kan gribe de indstrømninger, der kommer regnende ned over verden for tiden.
Fordi vi ikke kan give op og overgive os til den laveste fællesnævner.
Fordi vi har så meget mere kærlighed på hjerte. Nu griber vi i fællesskab fællesskabet, så det ikke lader sig synke ned, men lader sig hæve op, som det sunkne Atlantis til en ny tidsalder badet i solens morgenfriske stråler.

Vi ser udover et nyt land, som gryer af morgendisen, og vi hilser den nye verden velkommen.
Vi hjælper jer med at skabe et ankringspunkt i jer selv, i jeres egen bevidsthed, hvor de nye indstrømninger kan lande ind, og hvor du kan blive modtagelig for din egen fremtid ❤

Vi ser til, at du skal komme det i hu: Vi er her sammen for at skabe fremme i tiden. Fremtiden skaber vi sammen, når vi åbner vores hjerter for de uendelige kosmiske muligheder, som venter på vores anerkendelse af deres eksistens. Vi ved, de er der for dig, alle mulighederne, som din kreative sjæl skaber i ét væk, i ét og samme nu. Fortid, nutid og fremtid i én samlet enhed og helhed. Vi længes efter at skabe inspiration i samarbejde med jeres fælles felt.
❤ Vi er de keltiske druider i samlet flok under det guidede felt ❤ ”

PRAKTISK INFO:
Vi mødes ved parkeringspladsen ved Historiecenter Dybbøl Banke kl. 13. Energiarbejdet foregår fortrinsvis ved Kongeskansen.

MEDBRING:
– siddeunderlag
– madpakke og drikke
– notesbog og pen
– tøj til vejret

TILMELDING til Rie på email: kontakt@riejespersen.dk
Din tilmelding er gyldig når du har sendt en mail OG betalt på mobilepay til nr. 44197. Normalprisen for deltagelse er 550,- og Early Bird-prisen er 450,- Denne tilbudspris gælder t.o.m. tirsdag d. 22/9.

Se begivenheden på facebook, hvor du kan udbyde og efterspørge samkørsel: https://www.facebook.com/events/1050639642062534/

Portal Journey til Nordjylland tema besættelsen

30. august 2020 - Portal Journey til Gjøl i Nordjylland

Velkommen på denne Portal Journey til Tyskerbakken på Gjøl i Nordjylland.

Energiarbejdet på Gjøl bærer temaet ”besættelsen” og foregår ved resterne af et tysk flakbatteri, der blev anlagt under 2. Verdenskrig for at beskytte Aalborg Lufthavn mod bombardementer fra de allierede.

Energiarbejdet guides gennem kanalisering af Ærkeenglen Metatron på vegne af det angeliske felt. Det er det fjerde ud af fem i en serie, der handler om at rense de energilinjer i jorden, som forbinder bygninger, som har dannet ramme for undertrykkelse af mennesker gennem tiden. Deltagelse i tidligere energiarbejde eller erfaring med meditation er ikke en forudsætning for at være med denne dag.

PRAKTISK INFO:
• TID: 30. August 2020 kl. 14.00-17.00.
• STED: Vi mødes på parkeringspladsen ved Gjøl Kirke (Kirkestien 9, 9440 Aabybro) og vandrer sammen til Tyskerbakken, hvor energiarbejdet foregår. Til slut vandrer vi samlet tilbage til kirken. Du er velkommen til at tilbyde og efterspørge kørelejlighed her på begivenheden.
• TILMELDING til Rie Jespersen på SMS 60855119.
• PRIS for deltagelse: Normalpris: 550,-. Early bird pris: 450,- (ved tilmelding senest d. 25/8)
• BETALING på Mobilepay nr. 44197 ved tilmelding (alternativt kan der betales kontant eller ved bankoverførsel – aftal i så fald på sms).

Se begivenheden og Ærkeenglen Metatrons kanalisering om arbejdet på facebook her: https://www.facebook.com/events/308217740591335/

Outdoorfestivalen logo

Shamanistisk vintersolhvervsceremoni 22/12 2019 i Ry

Outdoor365 præsenterer denne shamanistiske vintersolhvervsceremoni i samarbejde med Rie Jespersen og Julie Mariel fra Portal Journeys, der er faste aktører på Outdoorfestivalen.

Verden over har oprindelige kulturer lagt stor vægt på tærskeltiderne, hvor vintersolhverv står som en af de allervigtigste højtider i årshjulet. Det har været så betydningsfuldt, at mange gamle templer og pyramider er konstrueret som solkalendere så tidspunktet for solhvervet kan aflæses og dagen fejres. Her ved vintersolhverv vender solen tilbage og dagene bliver længere igen. Som mennesker er vi forbundet til naturen og de ydre skift i verden modsvares af forandringer i vores indre.

Ved at fejre overgangsritualet fra at gå mod mørke til at gå mod lys, rækker vi ind og giver kærlig opmærksomhed til vores indre udviklingsvej og finder kraft og styrke til at lave forandringer og finde nye veje i vores egne liv. Kom og vær med til denne solhvervsceremoni for at mærke din forbundethed med naturen, finde ro og styrke og i fællesskab glædes over naturens rytme og lysets tilbagevenden!

Deltagelse kræver ingen forkundskaber. Der er begrænsede pladser.

Program:

14.30 mødes vi i haven bag fiskerhytten på Rodelundvej 1. Her hilser vi på hinanden og præsenterer programmet
Herefter går vi en stilhedsvandring i samlet flok i naturen, hvor vi kigger efter tegn fra naturen og fordyber os i skønheden og stilheden
Efter vandreturen holder vi en lille pause ved Fiskerhytten mens vi tænder op i bålet i tipien. Her serveres en kop te.
Omkring ved solnedgang (15.48) starter vi en trommerejse rundt om bålet i tipien, hvor vi sidder på skind i en kreds og fordyber os i en indre rejse til trommens lyd.
Vi afslutter med en delingsrunde, hvor deltagerne kan dele indtryk og indsigter fra dagen.
Ceremonien slutter kl. 17.30.

Tid: søndag d. 22. december 2019 kl. 14.30-17.30

Sted: Fiskerhytten, Outdoor365, Rodelundvej 1, 8680 Ry

Medbring: Varmt tøj, der passer til vejret, vandtætte sko/støvler, vandflaske og notesbog og pen.

Portal Journey til Tolne Bakker lørdag d. 23/6 2018

10/6 - Kronen, Tolne Bakker

Kronechakraet er det punkt, hvor vi modtager energi og intuitioner fra Det Guddommelige.
For at kunne modtage Universets gaver på bedst mulig vis, må man være i stand til at integrere den energi, der kommer ind gennem kronechakraet, og til at lade overskudsenergi løbe videre ned i Jorden.

På denne Portal Journey til Jyllands Kronechakra vil vi lave en stabilisering og balancering af dit kronechakra og dermed din åbenhed for at modtage energi gennem dit kronechakra og integrere den i kroppen samt at give slip på overspændingsenergi og lade denne flyde ned i Jorden gennem en solid jordforbindelse.
Samtidig vil vi lave et energiarbejde, hvor vi udrenser og healer Jyllands Kronechakra. Man siger ”as without, so within. As above, so below” eller på dansk: ”Som udenpå således indeni. Som foroven, så forneden”. Dette gælder i høj grad, når man laver energiarbejde, for ved at arbejde på deltagerne, arbejder man også på stedet og på det tilsvarende element i den kollektive bevidsthed. I dette tilfælde handler det om den brudte forbindelse med Det Guddommelige.

Ved at konkludere at ”Gud er død”, har menneskene i deres bevidsthed afbrudt forbindelsen til Det Guddommelige. I vores sande essens består vi af den Guddommelige energi, så vi kan aldrig holde op med at være en del af det Guddommelige. Men ved at tro, at ”Gud er død”, har menneskene skabt en illusion om, at verden blot består af det materielle. Dette har ført til en blokering i den menneskelige fællesbevidsthed over for forbindelsen til Det Guddommelige. Denne blokering vil vi opløse gennem dette energiarbejde i Tolne.

Denne tur vil være guidet af Maria Magdalene i samarbejde med Sananda.

Videoer fra Portal Journeys

Hvad er jordforbindelse og hvorfor er den vigtig at have?

Hvorfor er det vigtigt at have balance i dit harachakra?

Hvad er et healingsfelt?

Hvad betyder det, at Jorden er levende?

Hvad betyder det, at noget er "guidet af åndelige vejledere"?

Hvad skal vi på turen til Jelling?

Hvorfor glæder vi os til på lørdag?