PORTAL JOURNEYS

Portal Journeys er en række ture og rejser, hvor vi besøger kraftsteder i naturen og bruger stedernes energi til at åbne op for indre erkendelser. Det fungerer på den måde, at naturen omkring os kan bruges som et spejl for de energier, der også er til rådighed inden i os. Ved at forbinde os til naturen, udfører vi samtidig et vigtigt energiarbejde, fordi Moder Jord længes efter at mærke menneskets vågne og kærlige opmærksomhed. Alle Portal Journeys er unikke, fordi de tager udgangspunkt i det enkelte kraftsteds energi.

Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer rejserne under vejledning af mestrene i Det Guidede Felt. Typiske elementer på rejserne er meditation, visionsrejser, kanaliseringer, stilhedsvandring og healing.

Vi tilbyder kortere ture i Danmark på dansk og rejser til udlandet.

Du kan tilmelde dig en tur ved at skrive eller ringe til Julie Mariel (28 74 89 21) eller Rie Jespersen (60 85 51 19). Der kan betales med bankoverførsel til Julie Mariel på reg.nr. 9129, konto nr. 0003970817, med Mobilepay til Rie Jespersen (44197) eller kontant. Ved tilmelding accepterer du samtidig Portal Journeys’ vilkår.

Like og følg os på Facebook for at følge med i de seneste opdateringer.

Kommende Portal Journeys


1280px-Kronborg_01

Oktober 2019 - Portal Journey til Kronborg

Denne Portal Journey på Kronborg foregår i samarbejde med Karina Bundgaard. Vi skal ned i kassematterne og rense energien fra historiske begivenheder og negativ energiaktivitet. Det bliver et spændende shamanistisk arbejde med masser af healing til Kronborg, Danmark og dig som deltager. Følg med på vores nyhedsbrev eller www.facebook.com/Portal.Journeys/ og få besked når den endelige dato er klar!
De Bosniske Pyramider

Kristi Himmelfart 2020 - Portal Journey til De Bosniske Pyramider

På denne rejse kan du følges med os helt fra Billund til Visoko og tilbage igen. Vi sover på et fransiskanerkloster og kører rundt til energistederne i dalen og på pyramiderne, så alle kan deltage uanset fysisk form. Turen bliver en herlig blanding af meditation, energiarbejde, udforskning af arkæologiske vidundere, smuk natur, hygge, sjov og afslapning.
Følg med på vores nyhedsbrev eller www.facebook.com/Portal.Journeys/ og få besked når den endelige dato er klar!
De Bosniske Pyramider

August 2020 - Portal Journey til De Bosniske Pyramider

Denne rejse byder på masser af vandring, da vi udforsker pyramiderne og dalen til fods. Turen bliver en skøn blanding af meditation, energiarbejde, udforskning af arkæologiske vidundere, smuk natur, hygge, sjov og afslapning. Vi sover på Fransiskanerklostret i Visoko og en enkelt nat overnatter vi i telt på Månepyramiden.
Følg med på vores nyhedsbrev eller www.facebook.com/Portal.Journeys/ og få besked når den endelige dato er klar!

Rejseledere

PORTAL JOURNEYS arrangeres og ledes af Julie Mariel og Rie Jespersen. De er begge antropologer, healere, kanaler og hypnoterapeuter. Og så er de tvillinger. De har begge stor rejseerfaring og en omfattende antropologisk viden om verdens folkeslag. Derudover har de dyrket spiritualiteten fra en meget ung alder og har været uddannet healere siden 2011. På PORTAL JOURNEYS udlever de begge deres passion om at få mennesker til at blomstre.

 

Julie Mariel holder feltet og sender healing til deltagerne.

Julie Mariel er cand.scient.anth. fra Aarhus Universitet med speciale i shamanisme. Indehaver af firmaet Julie Mariel, hvor hun tilbyder healing, hypnoterapi, gruppemeditationer og udviklingsgrupper. Underviser på Sjæle Lysets uddannelse i clairvoyance, healing og mediumskab. Uddannet Reiki II Healer, hypnotisør og hypnoterapeut, kanal for Det Guidede Felt samt healer med en række healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme. Står i et shamanistisk læringsfelt med vejledning Karina Bundgaard.

Julie Mariel kan kontaktes på kontakt@juliemariel.dk eller mobil 28 74 89 21.

Se mere om Julie Mariel på juliemariel.dk eller hendes facebookside.

 

Rie Jespersen faciliterer øvelser, meditationer og energiarbejde ved at kanalisere mestrene i Det Guidede Felt.

Rie Jespersen er cand.scient.anth. fra Aarhus Universitet med speciale i alternativ behandling. Indehaver af firmaet Rie Jespersen, hvor hun gennem hypnoterapi, healing og guidekontakt hjælper mennesker med at udfolde deres potentiale. Underviser i personlig udvikling online og i Behandlerhuset Rislundvej 12, Risskov. Uddannet Reiki II healer, hypnotisør og hypnoterapeut, kanal for Det Guidede Felt samt healer med healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme. Står i et shamanistisk læringsfelt med vejledning Karina Bundgaard.

Rie kan kontaktes på kontakt@riejespersen.dk eller mobil 60 85 51 19.

Se mere om Rie Jespersen på riejespersen.dk eller hendes facebookside.

Tidligere Portal Journeys


Portal Journey til Tolne Bakker lørdag d. 23/6 2018

10/6 - Kronen, Tolne Bakker

Kronechakraet er det punkt, hvor vi modtager energi og intuitioner fra Det Guddommelige.
For at kunne modtage Universets gaver på bedst mulig vis, må man være i stand til at integrere den energi, der kommer ind gennem kronechakraet, og til at lade overskudsenergi løbe videre ned i Jorden.

På denne Portal Journey til Jyllands Kronechakra vil vi lave en stabilisering og balancering af dit kronechakra og dermed din åbenhed for at modtage energi gennem dit kronechakra og integrere den i kroppen samt at give slip på overspændingsenergi og lade denne flyde ned i Jorden gennem en solid jordforbindelse.
Samtidig vil vi lave et energiarbejde, hvor vi udrenser og healer Jyllands Kronechakra. Man siger ”as without, so within. As above, so below” eller på dansk: ”Som udenpå således indeni. Som foroven, så forneden”. Dette gælder i høj grad, når man laver energiarbejde, for ved at arbejde på deltagerne, arbejder man også på stedet og på det tilsvarende element i den kollektive bevidsthed. I dette tilfælde handler det om den brudte forbindelse med Det Guddommelige.

Ved at konkludere at ”Gud er død”, har menneskene i deres bevidsthed afbrudt forbindelsen til Det Guddommelige. I vores sande essens består vi af den Guddommelige energi, så vi kan aldrig holde op med at være en del af det Guddommelige. Men ved at tro, at ”Gud er død”, har menneskene skabt en illusion om, at verden blot består af det materielle. Dette har ført til en blokering i den menneskelige fællesbevidsthed over for forbindelsen til Det Guddommelige. Denne blokering vil vi opløse gennem dette energiarbejde i Tolne.

Denne tur vil være guidet af Maria Magdalene i samarbejde med Sananda.

Hvad er jordforbindelse og hvorfor er den vigtig at have?

Hvorfor er det vigtigt at have balance i dit harachakra?

Hvad er et healingsfelt?

Hvad betyder det, at Jorden er levende?

Hvad betyder det, at noget er "guidet af åndelige vejledere"?

Hvad skal vi på turen til Jelling?

Hvorfor glæder vi os til på lørdag?