Tilbage

Læs bogen “De Bosniske Pyramider” af Rie Jespersen

Rie Jespersen fra Portal Journeys har skrevet denne spændende bog om de mysteriefyldte pyramider.

Den er baseret på egne erfaringer, videnskabelige undersøgelser og udtalelser fra folkene i spidsen af udgravningsprojektet.

Den indeholder masser af billeder og spændende tanker om hvad pyramiderne kan betyde for vores forståelse af menneskehedens historie – og dermed af menneskets spirituelle og udviklingsmæssige potentiale.

Velkommen til Portal Journeys

Portal Journeys er en række ture og rejser, hvor vi besøger kraftsteder i naturen og bruger stedernes energi til at åbne op for indre erkendelser. Det fungerer på den måde, at naturen omkring os kan bruges som et spejl for de energier, der også er til rådighed inden i os. Ved at forbinde os til naturen, udfører vi samtidig et vigtigt energiarbejde, fordi Moder Jord længes efter at mærke menneskets vågne og kærlige opmærksomhed. Alle Portal Journeys er unikke, fordi de tager udgangspunkt i det enkelte kraftsteds energi.

Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer rejserne under vejledning af mestrene i Det Guidede Felt. Typiske elementer på rejserne er meditation, visionsrejser, kanaliseringer, stilhedsvandring og healing. OBS: Rie er på barsel i 2023. Derfor får Julie selskab af hhv. Marianne Lane og Karina Bundgaard på årets rejser til de Bosniske Pyramider.

Vi tilbyder kortere ture i Danmark og rejser til udlandet.

Se info om tilmelding, priser og betalingsoplysninger på de enkelte begivenheder.

Like og følg os på Facebook for at følge med i de seneste opdateringer.

Kommende Portal Journeys

Portal Journey til De Bosniske Pyramider i juni 2023 med Julie Mariel og Marianne Lane

Kom med på denne skønne Portal Journey til de Bosniske Pyramider i juni 2023. Du vil opleve Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt de særlige menneskeskabte høje i Vratnica og Ginje. Denne tur er en “køretur”, hvilket betyder, at vi kører rundt alle de steder, det kan lade sig gøre, så du kun behøver at gå de sidste korte strækninger.

Portal Journey til De Bosniske Pyramider i juli 2023 med Julie Mariel og Karina Bundgaard

Kom med på denne skønne Portal Journey til de Bosniske Pyramider i juli 2023. Du vil opleve Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt de særlige menneskeskabte høje i Vratnica og Ginje. Denne tur er en “explorer-tur”, hvilket betyder, at vi vandrer rundt 6-13,5 km pr dag og sover en nat på Månepyramidens plateau – resten af nætterne sover vi på byens Fransiskanerkloster.

Rejseledere

PORTAL JOURNEYS arrangeres og ledes af Julie Mariel og Rie Jespersen. De er begge antropologer, healere, kanaler og hypnoterapeuter. Og så er de tvillinger. De har begge stor rejseerfaring og en omfattende antropologisk viden om verdens folkeslag. Derudover har de dyrket spiritualiteten fra en meget ung alder og har været uddannet healere siden 2011. På PORTAL JOURNEYS udlever de begge deres passion om at få mennesker til at blomstre.

OBS: Rie er på barsel i 2023. Derfor får Julie selskab af hhv. Marianne Lane og Karina Bundgaard på årets Portal Journeys til de Bosniske Pyramider.

 

Julie Mariel holder feltet, sender healing til deltagerne og formidler sine klarsynstindtryk af arbejdet. Hun er antropolog med speciale i shamanisme. Hun er selvstændig terapeut og tilbyder healing, hypnoterapi, gruppemeditationer og udviklingsgrupper samt underviser i SoulKey terapi. Udlært inden for moderne shamanisme og uddannet Reiki II Healer, hypnotisør og hypnoterapeut. Fungerer som kanal for Det Guidede Felt samt healer med en række healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme.

Julie Mariel kan kontaktes på kontakt@juliemariel.dk eller mobil 28 74 89 21.

Se mere om Julie Mariel på juliemariel.dk eller hendes facebookside.

 

 

Rie Jespersen Rie Jespersen er forfatter til bogen “De Bosniske Pyramider”. Hun guider meditationer og energiarbejde ved at kanalisere mestrene i Det Guidede Felt. Hun er antropolog med speciale i alternativ behandling. Hun er selvstændig terapeut, der tilbyder sessioner med hypnoterapi, healing og guidekontakt. Afholder kurser inden for spiritualitet og shamanisme. Uddannet Reiki II healer, hypnotisør og hypnoterapeut, samt healer med healingsformer inden for Ny Tids Shamanisme. Udlært ny tids shaman.

Rie kan kontaktes på kontakt@riejespersen.dk eller mobil 60 85 51 19.

Se mere om Rie Jespersen på riejespersen.dk eller hendes facebookside.

Udtalelser fra deltagere på Portal Journeys

Henni Fyhn, deltager på Portal Journey til Bosnien, juni og august 2022: “Kære Julie og Rie
I skal begge have en kæmpe TAK for endnu en fantastisk rejse med jer og jeres Portal Journey til de Bosniske Pyramider.
Og denne gang med Karina også .
At være med på 2 rejser med jer har været fantastisk – det har for mig været en super kombination. Der var noget energiarbejde og noget der skulle “hentes” hjem for mig individuelt men også på det universelle plan. Og I 3 skønne kapaciteter har været med til at gøre det muligt.
Og det arbejder stadig. Så selvom rejsen er slut – for denne gang – er processen fortsat igang for mig. Og det er MEGA spændende.
I kan noget særligt og i samarbejde med Karina har det været en helt unik oplevelse.

At jeg først skriver dette nu, skyldes at jeg lige skulle hjem og “lande” igen.
Fordi det netop har været STORT at rejse med jer, er det også STORT og komme hjem og fordøje og mærke energierne i deres videre form og landing hjemme i hverdagen.
Og det energimæssige er ikke slut endnu – det arbejder fortsat.

Så endnu en gang TAK til jer fordi I gør dette muligt for mig og for mange andre og for de Bosniske Pyramider.

Fortsat god sensommer og kærlig knus
fra Henni ♥️♥️♥️

Jette Kobber, deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Rejsen til Bosnien med Rie og Julie er en rejse alle bør unde sig. Godt planlagt så man på kort tid når rigtig meget og med deres kontakter måske mulighed for spændende VIP-tillægsoplevelser. Dejlig rolig energiarbejde også for uøvede. Tak for turen. Skal helt bestemt afsted igen.”

Vinzent Zazsi Eleosandari Raïswill, Dreamlife Facilitator & Intuitive Life-counselor, deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Jeg kan på det VARMESTE anbefale at tage med på denne rejse. Der var en god blanding af viden, energiarbejde, naturoplevelser (og MOTION), “lokalkulturelle” oplevelser, socialt samvær, alene tid, madoplevelser og “fritid”. Jeg følte mig tryg og godt passet på hele vejen igennem og jeg glæder mig til at rejse med jer igen en anden gang!”

Susanne og Bjarne Ludvigsen, deltagere på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Vi har været så glade for at være med Portal Journeys, at vi vil med en anden gang. Det er en fantastisk oplevelse at opleve stedet, at være med til energiarbejde og at fordybe sig sammen med ligesindede. Rie og Julie er kompetente , vidende, autentiske og smitter med deres begejstring. Vi kom hjem fuld af taknemmelighed.”

Deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Vores rejse med Portal Journeys til de Bosniske Pyramider har været en skøn blanding af en opdagelsesrejse med formidling af fakta omkring de geologiske fund på stedet og samtidig en øvelse i at opdage, hvad pyramider gør! Der er en energi over en pyramide, som giver sundhed og gør noget spirituelt ved en.”

Deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Det har været en fantastisk rejse med Rie og Julie og de er så engagerede og levende som guider. Glæder os til næste gang… ?”

Kurt Dahl, deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Det er et godt arrangement, med sjæl og varme i alle detaljer. Jeg kan kun anbefale rejsen til alle, som ønsker en oplevelse, som ikke findes andre steder.”

Mette Bram, psykolog, Frederiksberg, deltager på Portal Journey til Bosnien, august 2021: “Jeg vil gerne anbefale Portal Journeys eventyrlige rejser til Bosnien. Veltilrettelagt og superkompetent udført både før, under og efter rejsen. Det er lige noget, hvis man er videbegærlig og eventyrlysten. Og samtidig ønsker super dedikerede arrangører i baghånden.”

Lene, deltager på Portal Journey til Bosnien, juli 2019: “Jeg er dybt taknemmelig for, at I gjorde dette muligt.
I var fantastiske facilitatorer af det hele. Jeres begejstring, viden, indsigt og kendskab til det lokale, folk såvel som geografi var med til at gøre det til sådan en god oplevelse. At få direkte adgang til Richards viden, og det spontane møde med selveste Semir var på alle måder en fantastisk oplevelse.”

Henni Fyhn, deltager på Portal Journey til Bosnien, juni 2022: “Kære Rie og Julie ♥️♥️

I to skønne kvinder, skal have en KÆMPE TAK for en SKØØØØØN rejse til De Bosniske Pyramider mm..
Det har været en FANSTASTISK rejse både på det ydre såvel som det indre plan.
Jeg er TOTAL HØJ og fyldt op med STOR POSITIV OG GLÆDESFYLDT ENERGI.
Har en boblende følelse i mit indre – det føles som om mine celler vibrerer med en mere blød synkronitet, end før og jeg ser mine hjemlige omgivelser i et andet lys og
oplever, at mine relationer reagere anderledes på mig og jeg anderledes på dem.
At komme hjem og opleve hverdagen igen – opleve hvordan hverdagen nu pludselig er anderledes. Det er sjovt og jeg vil gøre alt for at fastholde den boblende fornemmelse i mit indre.

En sjov oplevelse jeg havde i mandags på jobbet, i mødet med folk som ikke vidste, at jeg havde været på ferie var, at nogle reagerede med en afstands – usikkerhed overfor mig, andre og de fleste – med stor smil og mere nysgerrighed. Det var sjovt at observerer.
Generelt oplever jeg en stor imødekommenhed og en glædelig og lethed i kommunikationen med andre. Og de som ved jeg har været afsted, er vanvittige nysgerrige.
Og jeg fortæller med STOR GLÆDE og entusiasme om De Bosniske Pyramider og om jer to – Julie og Rie.
Om hvordan I gør det muligt at opleve det skønne Bosnien, opleve Pyramiderne mm og det Bosniske venlige og imødekommende folk.
Om jeres baggrund – fagligt og spirituelt – jeres viden og erfaring med at arrangere rejserne.
Og at I gør det på en fantastisk tryg, velorganiseret, informativ og super flot måde !!!

Af hjertet 10.000 TAK for en skøn rejse med jer – for jeres dejlige, imødekommende og smittende måde at være på.
Der er store “stjernevæsner” gemt I jer begge to. Og til stor inspiration for omverdenen.
I er en STOR inspiration for mig og jeg er dybt taknemlig for at have lært jer at kende – både før – men især på denne rejse med jer ♥️

Jeg har lige været på jeres hjemmeside Portal Journeys igen og læse….. Og jeg er bare SÅ klar til at rejse igen med på jeres tur – WAOW – hold da op !!!!

I ønskes fortsat SUPER GOD REJSE i Bosnien henover sommeren.
Jeg følger jer og jeres deltager med hjertet og i tankerne.

Med de kærligste hjerte-rejse knus
fra Henni (Henriette) Fyhn”

Jytte, deltager på Portal Journey til Rydhave: “Det var en rigtig dyb av-stivhed i ryg renselse (gammel adfærd) og den totale glæde ned i dyb selvkærlighed -medfølelse Harmoni. I en søjle af det smukkeste gyldne DIVINE LIGHT ?????? Det helt utroligt som I to gyldne Ladies kan skabe Tryghed, Tillid, i en cirkel med fokus på optimal Kærligheds Healing og Udvikling for ALLE. For the highest good of all ? Jeg ser osse nu et mønster fra de sidste uger op til d 21 juni. Gammel adfærd, små skader helt tilbage fra jeg var 23 år og igen i tirsdags ved stranden. Så denne KÆMPE ÅBNING til denne Fontæne af min dybe Kærlighed til mig selv.? og ALLE andre ??? SÅ KÆMPE TAK.?. I er bare så søde begge 2 ? Altid en fornøjelse at være i jeres energi. Glæder mig til næste gang.

Webinar: Digging deeper into the Bosnian Pyramids

Tidligere Portal Journeys

21/12/22 – Vintersolhverv i tipien ved Fiskerhytten i Ry

– Lysfest med Cacao, Tipi og Tromme.

Vi mødes i skumringen af årets korteste dag. Tipien står klar for at tage os i sin favn.
Herinde samles vi om bålet for at mærke hjerteforbindelsen til Moder Jord, hinanden og det lys, der venter efter mørket. Vi synger sammen og bringer visionen om glæde og fællesskab frem.
Båret af cacaoens hjerteåbnende bevidsthed, dykker vi ind i guidet healingsmeditation og trommerejse.
Her henter vi visheden om lysets genkomst i det jordiske og kosmiske forår. Vi slipper det gamle og åbner til det nye. Vi synger lyset ind vores verden og gør os selv og hinanden til fakkelbærere for hjertelys.

 

Portal Journey til de Bosniske Pyramider, september 2022 – UDSOLGT.

Denne tur er en flextur, hvor du fra dag til dag kan vælge, om du vil vandre eller køre rundt. Vi ser Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunellerne, Stenkuglerne i Zavidovici, Vratnicahøjen samt Ginjehøjen.

Portal Journey til De Bosniske Pyramider, juli-august 2022 – Visoko for Viderekomne – UDSOLGT.

Denne Portal Journey er en særligt tilrettelagt tur for jer, der tidligere har været med Portal Journeys i pyramidedalen. Du vil opleve Dragepyramiden, Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt vandring i naturen med en urtekyndig, lokal guide. Vi vandrer rundt og nyder energien i landskabet og bruger mere tid på energiarbejde og mindre på arkæologien.

Portal Journey til De Bosniske Pyramider, juli 2022 – For Stensbækkursister – UDSOLGT.

Denne Portal Journey er en særligt tilrettelagt tur for Ries kursister fra Stensbæk Højskole og deres medrejsende. Du vil opleve Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt de særlige menneskeskabte høje i Vratnica og Ginje. Denne tur er en “komforttur”, hvilket betyder, at vi kører rundt på alle de strækninger, hvor det kan lade sig gøre.

Portal Journey til De Bosniske Pyramider, juni 2022 – Explorertur.

Kom med på denne skønne Portal Journey til de Bosniske Pyramider i det lune sommervejr i juni! Du vil opleve Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt de særlige menneskeskabte høje i Vratnica og Ginje. Denne tur er en “explorertur”, hvilket betyder, at vi vandrer rundt, så vi får en direkte oplevelse af pyramidernes enorme størrelser.

Portal Journey til De Bosniske Pyramider, maj 2022 – Komforttur

Kom med på denne skønne Portal Journey til de Bosniske Pyramider i det milde forårsvejr i maj! Du vil opleve Solpyramiden, Månepyramiden, Ravnetunnellerne, Stenkuglerne i Zavidovici samt de særlige menneskeskabte høje i Vratnica og Ginje. Denne tur er en “komforttur”, hvilket betyder, at vi kører rundt alle de steder, det kan lade sig gøre.

Se Portal Journeys på TV

Kom med Portal Journeys på energiarbejde på Gjøl i TV-udsendelsen “Indefra med Anders Agger – Spirituel”. Se med på DR2 torsdag d. 30/12/21 klokken 21-21.45.

7.-14. september 2021 – Portal Journey til De Bosniske Pyramider – UDSOLGT

På denne rejse kan du følges med os helt fra Billund til Visoko og tilbage igen. Vi sover på et fransiskanerkloster og kører rundt til energistederne i dalen og på pyramiderne, så alle kan deltage uanset fysisk form. Turen bliver en herlig blanding af meditation, energiarbejde, udforskning af arkæologiske vidundere, smuk natur, hygge, sjov og afslapning.

3.-5 september 2021 – Portal Journeys på Danmarks Outdoor Festival

På Danmarks Outdoor Festival kan du finde Portal Journeys, der laver guidede meditationer i naturen under hele festivalen. Se mere information på www.danmarksoutdoorfestival.dk

3.-10. august 2021 – Portal Journey til De Bosniske Pyramider

Denne rejse byder på masser af vandring, da vi udforsker pyramiderne og dalen til fods. Turen bliver en skøn blanding af meditation, energiarbejde, udforskning af arkæologiske vidundere, smuk natur, hygge, sjov og afslapning. Vi sover på Fransiskanerklostret i Visoko og en enkelt nat overnatter vi i telt på Månepyramiden.

21. juni 2021 – Lysfest i Århus på Sommersolhverv

Portal Journeys inviterer til Lysfest, hvor vi sammen vil fejre sommersolhvervet.
På årets længste dag mødes vi med vores venner i Lyset, for at lade os inspirere og fylde op med kraft og god energi, så vi er klar til endnu en rejse omkring solen.

Livet er en dans mellem mørke og lys. I kraft af den modgang, vi må igennem, vokser lyset i os dag for dag. Det mødes vi og fejrer gennem en kanaliseret healingsmeditation, Q&A med guiderne og trommerejse med to trommer.

Efter den ceremonielle del af arrangementet er der fri leg, og du er velkommen til at blive og hygge dig så længe du har lyst. Vi sørger for brænde til bålet, snobrødsdej, skumfiduser, kaffe og the. Du er velkommen til at medbringe aftensmad til dig selv, hvis du ønsker at blive ud på aftenen. Der er også mulighed for at få sig en dukkert ved stranden.

21.12.20 Vintersolhvervsceremoni i Ry

Rie og Julie fra Portal Journeys inviterer for andet år i træk på en hyggelig og magisk vintersolhvervsceremoni i Ry med visionssøgning i naturen og trommerejse om bålet i tipien.

Portal Journey til Kongeskansen ved Dybbøl, lørdag d. 26. sep. 2020 TEMA: FREMTIDEN

Femte og sidste omgang energiarbejde i bygningsserien, hvor vi arbejder med energien i det energinetværk, der løber mellem bygningsværker (og rester af bygninger og andre konstruktioner) i Danmark.

Energiarbejdet er til fordel for både deltagerne, stedet og fællesbevidstheden. Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Et gammelt sagt fortæller, at da de røde romere og de blå keltere kæmpede frem og tilbage om magten, stod det først lige i mange år. Der var balance. Først da de hvide druider blev fanget og samlet på Isle og Wight, lykkedes det Romerne at overvinde Kelterne. Druiderne var de gamle og vise mestre, der besad en skjult viden om sjælens mysterier…

30. august 2020 – Portal Journey til Gjøl i Nordjylland

Velkommen på denne Portal Journey til Tyskerbakken på Gjøl i Nordjylland.

Energiarbejdet på Gjøl bærer temaet ”besættelsen” og foregår ved resterne af et tysk flakbatteri, der blev anlagt under 2. Verdenskrig for at beskytte Aalborg Lufthavn mod bombardementer fra de allierede.

Energiarbejdet guides gennem kanalisering af Ærkeenglen Metatron på vegne af det angeliske felt. Det er det fjerde ud af fem i en serie, der handler om at rense de energilinjer i jorden, som forbinder bygninger, som har dannet ramme for undertrykkelse af mennesker gennem tiden. Deltagelse i tidligere energiarbejde eller erfaring med meditation er ikke en forudsætning for at være med denne dag.

21. juni 2020 – Rydhave i Vestjylland på Sommersolhverv

Turen til Rydhave har fokus på indre frigørelse. Ligesom magt har været anvendt til at holde folk på plads i det ydre, har mennesker også været fanget af en anden magtanvendelse, som foregår på de indre planer. Denne indre kontrol har blandt andet fundet sted gennem kirkens dogmer og gennem Janteloven. Folk har underordnet sig disse normer, og dermed undertrykt sig selv indefra. Dette vil vi heale på, på denne Portal Journey til Vestjylland.

Læs beretning om turen her

Outdoor365 præsenterer denne shamanistiske vintersolhvervsceremoni i samarbejde med Rie Jespersen og Julie Mariel fra Portal Journeys, der er faste aktører på Outdoorfestivalen.

Verden over har oprindelige kulturer lagt stor vægt på tærskeltiderne, hvor vintersolhverv står som en af de allervigtigste højtider i årshjulet. Det har været så betydningsfuldt, at mange gamle templer og pyramider er konstrueret som solkalendere så tidspunktet for solhvervet kan aflæses og dagen fejres. Her ved vintersolhverv vender solen tilbage og dagene bliver længere igen. Som mennesker er vi forbundet til naturen og de ydre skift i verden modsvares af forandringer i vores indre.

Ved at fejre overgangsritualet fra at gå mod mørke til at gå mod lys, rækker vi ind og giver kærlig opmærksomhed til vores indre udviklingsvej og finder kraft og styrke til at lave forandringer og finde nye veje i vores egne liv. Kom og vær med til denne solhvervsceremoni for at mærke din forbundethed med naturen, finde ro og styrke og i fællesskab glædes over naturens rytme og lysets tilbagevenden!

27. Oktober 2019 – Portal Journey til Kronborg

Denne Portal Journey på Kronborg foregår i samarbejde med Karina Bundgaard. Vi skal ned i kassematterne og rense energien fra historiske begivenheder og negativ energiaktivitet. Det bliver et spændende shamanistisk arbejde med masser af healing til Kronborg, Danmark og dig som deltager.

27. sep. Portalaften med esoterisk kinesiologi

Aftenens emne:
Vær din egen portal

Denne aften vil vi forbinde os med jorden og skabe vores egen indre portal til gennemstrømning af inspiration, så vi bliver mere opmærksomme på at være de kanaler, vi allerede er her og nu for den åndelige verdens højere vibrationer. Vi undersøger og bearbejder eventuelle blokeringer for at opleve, tillade og udleve denne tilstand, hvor vi åbner den indre portal og lader inspirationen strømme. Dette arbejde tydeliggør altings sammenhængskraft og støtter dig i at se dit eget lys og være en ren kanal for din egen indre visdom.

2.-8./7 2019 – Portal Journey til De Bosniske Pyramider (udsolgt)

Kom med på et episk eventyr til De Bosniske Pyramider! Vi skal lave et stort og vigtigt energiarbejde, hvor deltagerne får en energiopkobling, som vi giver videre til Solpyramiden, så den kan blive en endnu kraftigere frekvens-løfter for området. Vi skal også løfte et energinet, der har holdt energien i området nede. Og så skal vi alle have en healing i de healende tuneller. Og meget meget mere… Turen bliver en herlig blanding af meditation, energiarbejde, udforskning af arkæologiske vidundere, smuk natur, hygge, sjov og afslapning.

7.-9. juni 2019 – Portal Journeys på Outdoorfestivalen Ry

På Outdoorfestivalen Ry i Pinsen kan du finde Portal Journeys, der laver guidede meditationer i naturen under hele festivalen.

10/4 2019 – Foredrag i København om De Bosniske Pyramider

Findes der pyramider i Bosnien? Hvor i verden findes der ellers pyramider, som vi sjældent hører om? Og hvorfor har vi hørt så lidt i medierne om de Bosniske Pyramider? Grundet stor efterspørgsel og udsolgte foredrag, kommer foredraget også til København

20/3 2019 – Foredrag i Århus om De Bosniske Pyramide

Findes der pyramider i Bosnien? Hvor i verden findes der ellers pyramider, som vi sjældent hører om? Og hvorfor har vi hørt så lidt i medierne om de Bosniske Pyramider? Grundet stor efterspørgsel og udsolgt sidste gang, gentager vi succesen med foredrag i Århus.

1/3 2019 – Miniforedrag og De Bosniske Pyramider på Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg

Hvad er der blevet fundet i Bosnien, som tyder på, at verdens største og ældste pyramide faktisk ligger i Europa? Hvilke spirituelle fænomener finder sted omkring pyramiderne? Og ikke mindst: Hvordan kan du selv komme ned og besøge pyramiderne?

27/2 2019 – Foredrag på Sydfyn om De Bosniske Pyramider

Findes der pyramider i Bosnien? Hvor i verden findes der ellers pyramider, som vi sjældent hører om? Og hvorfor har vi hørt så lidt i medierne om de Bosniske Pyramider? Kom til foredrag på Sydfyn om en af verdens største hemmeligheder.

21/12 2018 – Moesgaard

Denne Portal Journey går til Moesgaard herregård og -strand og rummer energiarbejde, der renser magtelitens undertrykkelse og udnyttelse af folket. I stedet understøttes et mere kærlig og ligeværdigt samarbejde mellem alle mennesker fremover. Sammen med solens vending giver vi slip på gamle mønstre og lader nye og bedre energier spire frem.

18/8 2018 – Roden, Sønderjylland

Denne Portal Journey er den sidste i ‘Jyllands-serien’, hvor vi har arbejdet på alle Jyllands chakraer. På denne rejse til Sønderjylland, rodfæster og afslutter vi arbejdet med at genoprette Jyllands landskabschakraer. På denne Portal Journey arbejder vi med rodfæstelse, jordforbindelse og det at stå stærkt i vores eget fundament. Arbejdet kommer til at foregå i landskabet mellem Løgumkloster og Aabenraa.

10/6 – Kronen, Tolne Bakker

Kronechakraet er det punkt, hvor vi modtager energi og intuitioner fra Det Guddommelige.
For at kunne modtage Universets gaver på bedst mulig vis, må man være i stand til at integrere den energi, der kommer ind gennem kronechakraet, og til at lade overskudsenergi løbe videre ned i Jorden.

På denne Portal Journey til Jyllands Kronechakra vil vi lave en stabilisering og balancering af dit kronechakra og dermed din åbenhed for at modtage energi gennem dit kronechakra og integrere den i kroppen samt at give slip på overspændingsenergi og lade denne flyde ned i Jorden gennem en solid jordforbindelse.
Samtidig vil vi lave et energiarbejde, hvor vi udrenser og healer Jyllands Kronechakra. Man siger ”as without, so within. As above, so below” eller på dansk: ”Som udenpå således indeni. Som foroven, så forneden”. Dette gælder i høj grad, når man laver energiarbejde, for ved at arbejde på deltagerne, arbejder man også på stedet og på det tilsvarende element i den kollektive bevidsthed. I dette tilfælde handler det om den brudte forbindelse med Det Guddommelige.

Ved at konkludere at ”Gud er død”, har menneskene i deres bevidsthed afbrudt forbindelsen til Det Guddommelige. I vores sande essens består vi af den Guddommelige energi, så vi kan aldrig holde op med at være en del af det Guddommelige. Men ved at tro, at ”Gud er død”, har menneskene skabt en illusion om, at verden blot består af det materielle. Dette har ført til en blokering i den menneskelige fællesbevidsthed over for forbindelsen til Det Guddommelige. Denne blokering vil vi opløse gennem dette energiarbejde i Tolne.

Denne tur vil være guidet af Maria Magdalene i samarbejde med Sananda.

12/5 2018 – Hara, Kongeåen

Portal Journey Jyllands hara-chakra ved Kongeåen. Her vil vi arbejde med deltagernes livsglæde, livslyst, mavefornemmelse og indre motivation. Ved at lade lysten drive værket, fyldes vi automatisk med livsenergi. Desværre er den moderne danske kultur ubalanceret på det punkt, at mange er meget mentalt styrede og styrede af andres forventninger og frygten for ikke at gøre det godt nok. Når man handler ud fra disse motivationsfaktorer, bliver man let stresset, nedkørt og udbrændt. Derfor vil vi på denne Portal Journey arbejde med at mærke vores mavefornemmelse, og forbinde os til den livsenergi og livslyst, der hviler i harachakraet. Samtidig vil vi udføre et energiarbejde, der hjælper med at vække livsgnisten i Jyllands Harachakra. Energiarbejdet er guidet af Merlin og du vil under hele begivenheden modtage healing til dit harachakra.

14/4 2018 – Det Tredje Øje, Hammer Bakker

Velkommen til dette energiarbejde i Hammer Bakker, hvor vi vil arbejde på at fjerne slørene for dit tredje øje, så du bedre kan bruge dit medfødte klarsyn.
Alle mennesker har nemlig nogle mere eller mindre latente medfødte evner til at bruge det tredje øje og deres intuition. Samtidig er du med til at støtte et energiarbejde, som giver Jyllands Tredje Øje dets iboende kraft tilbage.

Turen er guidet af de åndelige mestre Kwan Yin og Hvide Ørn på vegne af mestrene i Det Guidede Felt. De åndelige mestre kanaliseres af Rie Jespersen, og under hele turen modtager deltagerne healing fra Julie Mariel.

10/3 2018 – Solar Plexus, Jelling

På denne Portal Journey udfører vi to rituelle ceremonier. Den første markerer afslutningen på en epoke, som har varet fra dengang danskerne blev samlet under én konge og indtil nu. I denne gamle epoke er den danske folkesjæl blevet forenet og modnet. Anden ceremoni markerer begyndelsen af en ny epoke, hvori alle nationernes folkesjæle skal forene sig i kærlig samhørighed. Ved at deltage i disse ceremonier får du healing til dit eget solarplexus, herunder din identitetsfølelse og dine relationer til andre mennesker. Samtidig er du med til at støtte et vigtigt energiarbejde, som hjælper Moder Jord med at genoprette hendes energetiske balance.

21/12 2017 – Halsen, Rebild Bakker

Portal Journeys byder velkommen på vintersolhvervstur til Rebild Bakker. Vintersolhverv er en særlig tærskeltid, hvor solen vender fra at være på sit laveste til at få fornyet styrke. Sådan slutter og begynder solåret på denne dag, som derfor er velegnet til energiarbejde og overgangsritualer.
Området ved Rebild udgør Jyllands halschakra, så på denne tur vil vi arbejde med at forankre livsenergien i det kreative center i halsen. Deltagerne bliver støttet i at åbne op for deres kreative udfoldelse. Samtidig støttes flowet i jordens energibaner, så jorden bedre kan rense sig på en harmonisk måde. Arbejdet udføres på en smuk, ceremoniel tur, hvor vi først besøger Ravnkilde for at lave et udrensningsritual. Derefter går vi op i bakkerne og danner en kreds, hvor vi vil lave energiarbejde til støtte for Moder Jord og deltagerne selv. Turen er guidet af Hvide Ørn, Merlin, Kristus og Maria Magdalene.

9/9 2017 – Hjertet, Himmelbjerget

Portal Adventures byder velkommen på den første tur ud i verden og ind i dig selv. Denne tur går til Himmelbjerget, Jyllands hjertechakra, og undervejs vil du blive guidet til at finde vej ind i dit eget hjertechakra og til at bruge denne hjertevej til at mærke din sjæls nærvær. Turen indeholder guidede øvelser, guidet fællesmeditation, og spørgsmål & svar-session med Det Guidede Felt. Under hele den ceremonielle del af turen vil der blive holdt et fælles felt, hvori vi deler vores positive kompetencer. På den måde vil alles spirituelle sanser være skærpede, mens vi er i feltet. Der vil også blive lagt healing ind i feltet.

Videoer fra Portal Journeys

Hvad er jordforbindelse og hvorfor er den vigtig at have?

Hvorfor er det vigtigt at have balance i dit harachakra?

Hvad er et healingsfelt?

Hvad betyder det, at Jorden er levende?

Hvad betyder det, at noget er "guidet af åndelige vejledere"?

Hvad skal vi på turen til Jelling?

Hvorfor glæder vi os til på lørdag?