Tilbage

Book et forløb

Hvis du har brug for mere end bare en enkelt session, tilrettelægger vi dit personlige forløb med en kombination af healing, hypnose og samtaler, så du får præcis det, du har brug for i din healings- og udviklingsproces.

Sessionerne kan foregå enten live på Egå Marina (Egå Havvej 21, Egå), på Naturhotellet Petersborg (Petersborgvej 40, Trustrup) eller via Zoom.

Her er nogle eksempler på forløb:

Afklaringsforløb

Har du brug for støtte til at finde klare svar på dybe spørgsmål, der virkelig betyder noget for dig, dit liv, din trivsel og lykke? Jeg har sammensat nogle af mine bedste værktøjer, for at kunne give dig forskellige vinkler på dit valg, og integrere både din personlighed og din sjæl i beslutningerne.
Med afklaringspakken investerer du i at tage de bedste beslutninger for dig, og du får indsigter og en udviklingsrejse, der rækker langt ud over den enkelte beslutning og frem mod større trivsel og glæde, fordi din selvindsigt styrkes både på personligt og sjæleligt plan. Find svar på spørgsmål som: -Hvad vil jeg studere? -Hvilken vej vil jeg gå med min karriere? -Hvor vil jeg bo? -Hvad er mit livsformål, og hvordan opfylder jeg det? -Hvad kan jeg gøre med min personlige udvikling for at blive lykkeligere? Gennem personprofilanalyse får du et orienteringskort over din personlighed. Du forstår hvilke træk, der skinner igennem hvornår, hvad der bringer dig glæde, hvor dine største styrker ligger, og hvordan du kan trække på dem for at nå dine mål, samt hvordan du imødekommer de udfordringer, der kan være for dig, når du går efter dine drømme. Gennem Soul Key hypnose går vi dybere ind og højere op, så din sjæl kommer med sit input. Du kan se tidligere liv, tale med din åndelige vejleder eller kære afdøde, besøge livet mellem livene og tale med rådet. Her udvider vi overblikket fra dit menneskelige jeg til din sjæls udviklingsvej. Det giver afklaring på, hvilke styrker din sjæl bringer med sig, og hvilke områder din sjæl gerne vil udleve og udvikle endnu mere. Vi slutter af med en hypnoterapi, hvor vi tager fat om de blokeringer eller den modstand, der måtte være, for at du tør gå efter dit mål og din drøm. Vi fjerner begrænsende overbevisninger, og du får en lydfil med hjem med suggestioner og healing, du kan høre igen og igen, som løfter dig og holder dig til ilden.
Pakken indeholder: – 1 personprofilanalyse á 90 minutter – 1 SoulKey Terapi á 180 minutter – 1 Hypnoterapisession á 90 minutter De tre sessioner bør ligge på tre forskellige dage, for at du får tid til at fordøje indtrykkene fra session til session. Pris for hele forløbet: 4500 kr – spar 650 kr ved køb af pakken samlet i forhold til enkeltsessioner. Mulighed for tilkøb af Master Soul Key Session efter forløbet, hvis du vil endnu dybere i din spirituelle selvindsigt. Normalpris 1900. Som tilkøb: 1600 kr – spar 300 kr. Sådan gør du: Kontakt mig, så vi kan finde tidspunktet for din første session, og jeg kan give dig adgang til at udfylde testspørgsmålene på forhånd. Du kan betale via mobilepay, betale fakturaen på bankoverførsel eller betale kontant ved første livesession.

Stresshealingsforløb

GENFIND DIN INDRE RO. Stress ophober sig i nervesystemet, når vi igennem længere tid føler os pressede, og ikke får afløb for vores følelser. Jeg tilbyder et forløb a 5 gange 1 time, hvor du får individuel healing, som hjælper dig af med din ophobede stress, så dit nervesystem falder til ro, og kroppen får fred til at restituere. Vi taler sammen om, hvordan du via din mentale indstilling kan lade dig stresse mindre, og hvilke ydre omstændigheder, du kan ændre på, så du bliver mindre stresset fremover.
GENFIND DIN INDRE RO. Stress ophober sig i nervesystemet, når vi igennem længere tid føler os pressede, og ikke får afløb for vores følelser. Jeg tilbyder et forløb a 5 gange 1 time, hvor du får individuel healing, som hjælper dig af med din ophobede stress, så dit nervesystem falder til ro, og kroppen får fred til at restituere. Vi taler sammen om, hvordan du via din mentale indstilling kan lade dig stresse mindre, og hvilke ydre omstændigheder, du kan ændre på, så du bliver mindre stresset fremover.
Stresshealing er en ny-shamanistisk teknik, hvor jeg energetisk trækker stressen ud af dit nervesystem. Du kan læse mere om healingsformen HER under “Anti-stress healing”. Behandlingen kan foregå enten i på Egå Havvej 21, på Naturhotellet Petersborg eller som fjernhealing via Zoom. Prisen for 5 gange healing á 60 minutter 4.200 kr, hvilket vil sige, at du sparer 100 kr pr session fra 3. session.

Kom i balance efter psykedeliske oplevelser

– Har du haft overvældende oplevelser med psykedeliske stoffer eller plantemedicin, såsom marihuana, svampe, Ayahuasca, Daime, LSD, DMT eller andet? – Har du svært ved at få jordforbindelsen tilbage? – Er der syn, der bliver ved at vise sig for dit blik? – Har du fået indsigter, der gør, at du har svært ved at vænne tilbage til at leve som før? – Føler du dig skrøbelig og har brug for støtte til at finde din styrke igen? – Har du haft en spændende og god oplevelse, men har svært ved at finde mening i den fysiske virkelighed bagefter? – Har du svært ved at forstå oplevelsen og integrere den i din hverdag? Jeg hjælper og støtter mennesker med disse udfordringer, på baggrund af mine personlige erfaringer med Daime (Ayahuasca), min antropologiske viden om emnet og min faglighed som moderne shaman, healer og hypnoterapeut.
Jeg har skrevet antropologispeciale om Daime (Ayahuasca) og er ved at skrive en bog om emnet. Jeg har selv haft voldsomme oplevelser med det, der gjorde, at jeg fik angstanfald i en periode. Jeg lærte at tackle det, og fandt tilbage i balance igen, så jeg vil gerne dele mine erfaringer med dig og støtte dig, der har lignende udfordringer. Jeg bruger healing, klarsyn, hypnoterapi og samtale til at støtte dig i at integrere oplevelsen og få samling på dig selv igen. Måske har du brug for at finde fodfæste og få bearbejdet oplevelsen. Måske trænger du til at få renset og genbalanceret dit energifelt. Måske har du svært ved at finde ud af, hvad der giver mening for dig at lave efter dit kig ind i en anden virkelighed. Gennem en afklarende samtale finder ud af, hvor vi skal starte, for at du kan få det optimalt (igen). Obs: Har du været på indre rejse hos professionelle, så start med at henvende dig til dem. Måske har de deres egen måde at lave opfølgning på. Vigtigt: Jeg er ikke læge, psykolog eller psykiater, så hvis du er psykotisk, skizofren eller har andre alvorlige psykiske lidelser, bør du søge læge i stedet. Min tilgang er den holistiske, hvor jeg som healer, hypnoterapeut og med moderne shamanistiske teknikker, kan hjælpe og støtte dig ud fra en tilgang, der ikke kun ser på neurologi og psykologi, men ser på det hele menneske (krop, sind, sjæl) og anerkender virkeligheden af dine oplevelser i andre dimensioner og renser og hjælper dit energisystem tilbage i balance.
Du kan få det antal sessioner, der er nødvendige, og booker blot én session ad gangen. Jeg anbefaler som udgangspunkt, at du starter med én session med healing og klarsyn á en times varighed. Du får 100 kr rabat pr. session fra 3. session.