Tilbage

Hvor kommer lykken fra?

 Hvor kommer lykken fra? ?
Lige før da jeg gik ud i køkkenet blev jeg ramt af en dyb LYKKEFØLELSE.
Det var ikke noget bestemt, der udløste det.
Jeg skulle bare ud og have et æble og en kop kaffe.
Men jeg kan godt mærke, at den har stået på spring den seneste tid.
Hvor kommer den mon fra❓
Der er en masse ydre omstændigheder, der er dejlige:
? Jeg er flyttet sammen med min søde kæreste et dejligt sted i Aarhus. Vi var på en skøn date for nylig, som han havde arrangeret som fødselsdagsgave til mig. Det er et skønt sted at være i livet at være 33.
? Rie og jeg har spændende projekter foran os:? Danmarks Outdoorfestival og Portal Journey til Bosnien i september.
? Jeg skriver på min bog og arbejder på et andet projekt om børn der husker tidligere liv.
? Solen skinner, og jeg arbejder hjemmefra i dag, så jeg har mulighed for at sidde i haven og nyde det, mens jeg forbereder workshop til på mandag i København.
…Så jeg føler mig som en rigtig Fætter Højben! ?
Det er selvfølgelig ikke fordi alt i livet er nemt og ubesværet:
? Listen af ting, der skal gøres, kan synes uendelig lang.
? Der er en langtidssygemelding i nærmeste familie.
? Jeg har selv måtte frekventere lægehuset lidt rigeligt på det seneste (ikke noget alvorligt, men en brækket tå mv.)
…og flere andre udfordringer, men det er til at have med at gøre, når der kærlighed og taknemmelighed nok og styr på det basale.
De ydre omstændigheder gør det dog ikke alene – det er jo en kendt sag i disse kredse ?
En af de seneste små forløsninger, jeg har mærket, var et skift i identifikationen, hvor jeg fik et gran mindre identifikation med personligheden og et gran mere med det højere selv.
Det sætter menneskedelen fri for præstationspres, fordi det står til rådighed for det højere selvs projekter.
Jeg skal som menneske selvfølgelig stadig gøre arbejdet, men det lettede alligevel en tand i solar plexus at indse det på et dybere plan end før, at jeg derfor kan tage mig mindre af andre menneskers vurdering af mig og det, jeg sender ud ?
Når jeg sidder og mærker efter, hvad der har ført til denne situation og denne lykkefølelse, står det klart for mig, at det vigtigste er, at jeg har fulgt min mavefornemmelse, min INTUITION, det der giver den største boblen af glæde i maven:
? I stedet for at lade frygten bremse mig, så jeg skulle tage til takke med et lønmodtagerjob, som jeg ikke ville brænde særligt for, valgte jeg for snart fem år siden at arbejde med det, jeg brænder for.
? I stedet for at blive i et ikke-optimalt parforhold, har jeg flere gange måtte rykke rødderne op og starte på en frisk.
? I stedet for at blive boende i den lejlighed, jeg allerede havde på permanent kontrakt, valgte vi at rykke rødderne op og flytte ud i et midlertidigt sted, hvor der er mere natur, ro og plads.
? I stedet for at putte mig med mine spirituelle perspektiver, vælger jeg at stå frem og stå ved, hvad jeg oplever og tror, om det så er på TV, Youtube, her eller ude i mødet med mennesker.
Jeg tror disse VALG, som kræver mod og en dyb indånding, er det der gør, at jeg føler mig levende og at jeg kan sidde her nu med benene oppe i haven i solen med en dejlig lykkefølelse i maven. Valg hvor jeg følger sjælens inspiration frem for traditioner, andres meninger eller det, der er nemmest ❤️
Der er selvfølgelig ting, vi har med os, som kan gøre det nemmere eller sværere at tage sådanne spring, men vi kan alle arbejde med de ressourcer, vi har, og komme så langt, vi nu kan i denne omgang. Heldigvis er vi alle FORSKELLIGE, og vores sjæle sætter forskellige mål for os på livets pensum ?
Nu vil jeg gå i gang med at planlægge mere detaljeret, hvad vi skal arbejde med i workshoppen SJÆLENS VEJ på mandag. Hvor var det rart, at livet og inspirationen selv lige viste mig godt på vej, ved at servere disse tanker om at følge sjælens vej til lykke og flow ?
Jeg glæder mig til at se jer på mandag, som kommer med ?
Og jeg håber, at I der læste med, kunne genkende noget eller lade jer inspirere ❤️
Kærligst,
Julie
(Foto: Dominik Falenski – fra en anden dag med bogskrivning i haven)