Tilbage

Hvornår går en profeti i opfyldelse?

Hvornår går en profeti i opfyldelse?

I nogle tilfælde kræver det, at vi vælger at få den til det ?

D. 21/08 2021 er det præcist 700 år siden at den sidste Katharpræst udsagde profetien, at om 700 år vil laurbærbladene igen blive grønne, og gode mennesker vil komme igen.

En ting er at inkarnere ind på det aftalte tidspunkt. Noget andet er at turde stole på sine indre fornemmelser og turde se stort på, hvad andre tænker og stå frem og sige “Hej folkens, jeg er her igen for at være med til at sprede lys i verden”.

Jeg vil gerne stå ved, at jeg tror på, at vi er utroligt mange sjæle, der er inkarneret netop nu med det formål at være med til at løfte jorden til at være et sted med en kærligere og klarere bevidsthed. Nogle der gør det, har været Katharere, andre har levet i andre civilisationer.

Min egen oplevelse er, at jeg var med dengang på Mont Segur for det der nu er 777 år siden (dvs 77 år inden profetien).
Hvem der lige var med hvor, er måske ikke så vigtigt, når man zoomer helt derud eller derind, hvor vi alle er ét. Det vigtige er følelsen, det giver at tænke på, at vi mennesker har mulighed for at dedikere os til en sag over mange liv, og at vi på den måde sammen kan skabe bølger af fremgang.

Nogle går forrest som opfindere, politikere, filosoffer eller forfattere. Andre udvirker deres små mirakler gennem kærligt nærvær og venlighed i dagligdagen. Det skubber alt sammen i samme retning, hvis vi har hjertet og visdommen med.
Stor taknemmelighed til alle jer, der også ønsker at skabe en verden med netop dette: mere hjerte og visdom. Det er skønt at være mange om det.

Lad os få profetien til at gå i opfyldelse – lad laurbærbladene blive grønne igen ?

Foto: Dominik Falenski

Ps. Hvis du er draget af emnet om katharene, kan du købe adgang til videoerne fra vores Worldstory Festival om Katharerne fra juni 2021 på www.worldstoryfestival.com