Soul Key Hypnose

DSC_0259

Hvad er Soul Key?

Soul Key er en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og  energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Hvordan foregår en Soul Key Session?

Hypnosen foregår i mit behandlingslokale i Risskov, Aarhus og tager 3 timer. Du får på forhånd tilsendt et skema, du udfylder, som gør det nemt at finde vores fokus i din session. Hvis du ikke har været hypnotiseret før, kan du også få en lydfil, så du kan prøve tilstanden hjemmefra på forhånd. Vi starter med en indledende og afklarende samtale, og når du er klar, lægger du dig på divanen (eller briksen, hvis du hellere vil ligge flat ned). Jeg guider dig ind i den hypnotiske trance og videre på din rejse ind i den åndelige verden eller tilbage i tiden. Her er vi i dialog, hvor jeg guider dig, og du fortæller, hvad du oplever. Du er hele tiden bevidst om, at du er i hypnose, og kan huske oplevelsen lige som almindelige minder efterfølgende. Du får noter og lydoptagelsen tilsendt efterfølgende.

Kan alle hypnotiseres?

Ja, det kan de. Det kræver ingen særlige forudsætninger. Graden af modtagelighed kan variere afhængigt af hvor vant du er til at bruge din fantasi og meditere, og om du har været hypnotiseret før. Derfor er nogle hurtigere end andre til at komme i trance, og nogle oplever flere detaljer end andre. Men alle kan komme i hypnose med tålmodighed, da det er en naturlig tilstand af kombineret afslappelse og koncentration, som alle har evnerne til at opnå. Man siger at 10 % af befolkningen er lavt hypnotiserbare, så hvis du er blandt disse 10 % kræver det mere tålmodighed, men det kan stadig lade sig gøre, hvis du virkelig ønsker det. Dog kan anti-depressiv medicin og hjerneskader være en hindring.

Hvordan booker jeg en session?

 • Du booker en session ved at købe en Soul Key session i shoppen her på hjemmesiden, og derefter kontakter du mig på kontakt@juliemariel.dk eller tlf. 28 74 89 21 for at aftale et tidspunkt. Sessionen kan ligge mandag til fredag 8-18.
 • Hvis du ikke ønsker at købe sessionen via webshoppen, kan du som alternativ betale med bankoverførsel til reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817 eller på Mobilepay nr. 15901 eller medbringe kontanter til sessionen. Jeg modtager ikke betalingskort.
 • Prisen er 1900 kr inkl. noter og lydoptagelse fra sessionen.
 • Når du har bestilt en tid til Soul Key bedes du udfylde dette skema og enten sende det i en email til mig på kontakt@juliemariel.dk på forhånd eller medbringe en udprintet version til sessionen.
 • Når du har bestilt en tid til Soul Key bedes du lytte til denne øvelydfil hvis ikke du har været hypnotiseret før:

   

Master Soul Key Session

Når du har fået en Soul Key session, har du mulighed for at få en Master Soul Key Session. Master Soul Key er for dig, der har fået noget ud af Soul Key, men føler, at der er mere at komme efter. Det er for dig, der gerne vil have endnu mere sjælskontakt og endnu større spirituelle oplevelser og dybere forståelse af dig selv.

I en Master Soul Key session kommer du op i på et højere frekvensniveau, dvs. et større abstraktionsniveau og ud i de helt store perspektiver. Så i Master Soul Key sessioner er der er endnu flere muligheder og værktøjer.  Her kan du eksempelvis opleve at:

 • Møde din sjæl og forbinde dig dybere med den
 • Få en større forståelse af din sjæls og dit livs formål
 • Modtage healing på højt plan
 • Møde dig selv som du var i et tidligere liv og downloade erfaring fra tidligere liv
 • Få indsigt i din sjæls oprindelse og liv indtil nu
 • Modtage vejledning fra det guddommelige og åndelige vejledere og hjælpere
 • Få indsigt dit Akasha-arkiv, dine karmiske optegnelser og sjælskontrakter – med mulighed for at ændre i kontrakterne
 • Besøg i og fra andre dimensioner og civilisationer
 • Besøg af eller hos andre væsner og entiteter
Soulkey logo

“Jeg fik større indblik i tidligere liv, end jeg havde forventet. Derudover føler jeg mig mere forbundet til min sjæls udvikling og mit formål her på jorden nu. Jeg føler at den åndelige verden er kommet tættere på eller er blevet gjort mere virkelig for mig. Det er et stort skridt på min rejse.”

/Klient efter Soul Key

Jeg står mere i mig selv, mere balance i mit energiniveau. Tror mere på mig selv nu end inden at jeg besøgte Julie. Jeg er mere glad og fyldt med livsenergien end før. Jeg er så taknemlig for denne session og for Julies hjælp. Tak!

/Allan Lassen efter Soul Key

Tilbage til forsiden