Priser

Priser

Session Varighed Pris Inklusiv
Hypnoterapi & vejledning 90 minutter 1250 kr Evt. kort lydoptagelse med suggestioner til selvhypnose
Healing og vejledning 60 min. 900 kr Evt. lydoptagelse
Forløb af flere sessioner

(Ved booking af 3. session inden for 3 mdr. og følgende sessioner med maks. 1 måneds mellemrum)

60 min. pr. session fra 3. session 800 kr pr. session fra 3. session* Evt. lydoptagelse
Soul Key Hypnose sesssion

eller Master Soul Key session

180 min. 2100 kr Skriftlige noter, lydoptagelse
Synergihealing

Med Julie Mariel og Rie Jespersen

60 min. med 2 healere 1200 kr Evt. lydfil
Personlighedstest 90 min. 1500 kr lydfil og oversigtsark
Afklaringsforløb:

  • 90 min.
  • 180 min.
  • 90 min.
3900 kr

(Spar 950 kr i forhold til booking af sessionerne enkeltvis)

lydfiler, oversigtsark, noter og kort selvhypnoselydfil
 

 

* Forløbsrabatprisen á 800 kr gælder for personlige sessioner med healing og vejledning á 1 times varighed. Kombineres hypnoterapi som sessionstype med forløbet er rabatten tilsvarende 100 kr pr session, og en hypnoterapisession á 90 minutter koster derfor 1150 kr som del af et forløb fra tredje session.

Til studerende tilbydes 10 % studierabat mod forvisning af gyldigt studiekort. Studierabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Desuden tilbydes 10 % rabat til kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister. Denne rabat kan ligeledes ikke kombineres med andre rabatter.

For erhvervskunder er de angivne priser eksklusiv moms.

Jeg prioriterer at runde de personlige sessioner godt af. Derfor sker det, at sessionerne kan gå ud over den tid, der er sat af. Sæt derfor god tid af på din parkering eller din hjemtransport.

Jeg følte mig rigtigt godt tilpas efter sessionen. Udhvilet og mere afklaret. Nogle spørgsmål/situationer som almindeligvis gør mig ængstelige, syntes at have mindre magt over mig. Jeg følte mig også styrket og mere forbundet til min essens.

Olga Gurkina efter Soul Key

Efter vores virksomhed var flyttet til en ny adresse, oplevede vi mange tekniske problemer med IT-systemet, alarmer der gik uden grund, og nedsat trivsel og tung stemning i huset, på trods af at virksomheden ellers kører godt. Nogle havde også en fornemmelse af, at der gik nogen på gangen om aftenen, når der ikke var nogen mennesker til stede. Efter at have forsøgt at løse problemerne med teknikerne, og have konstateret, at der ikke var nogen tekniske fejl at komme efter, bad vi Julie Mariel om at se, om der var noget “overnaturligt” på spil.
Hun lavede en energetisk rensning af ejendommen, sendte flere afdødes sjæle herfra, healede os som indehaver og lagde god energi ind i rummene. Efter hendes to besøg er oplevelsen af spøgelser på gangene stoppet, vi har ingen pludselige alarmer, og stemningen på stedet er blevet lettere, så vi alle trives bedre.
Så selvom jeg ellers ikke plejer at beskæftige mig med den åndelige verden, må jeg konkludere, at det var en god investering at få Julie Mariel på besøg og der findes meget mere mellem himmel og jord, end man forestiller sig.

Administrerende direktør i jysk virksomhed med 50 ansatte efter husrensning af virksomheden

BOOKING

For spørgsmål eller booking af tid, kontakt Julie Mariel

Telefon        +45 28 74 89 21

Email           kontakt@juliemariel.dk

Facebook    facebook.com/juliemariel.dk/

Betaling foregår på reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817

eller ved at købe sessionen i shoppen

eller på MobilePay på nummeret 15901

eller kontant ved sessionen

Sessioner foregår primært tirsdage i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C eller online efter aftale.