Priser

Priser

Session Varighed Pris Inklusiv
Hypnoterapi 90 minutter 1250 kr Evt. kort lydoptagelse med suggestioner til selvhypnose
Healing med klarsyn 60 min. 900 kr Evt. lydoptagelse
Forløb af flere sessioner

(Ved booking af 3. session inden for 3 mdr. og følgende sessioner med maks. 1 måneds mellemrum)

60 min. – 90 min Spar 100 kr pr session.

Hypnoterapi 1150 kr

Healing med klarsyn 800 kr

Evt. lydoptagelse
SoulKey sesssion

eller Master SoulKey session

180 min. 2100 kr Skriftlige noter, lydoptagelse
Synergihealing

Med Julie Mariel og Rie Jespersen

60 min. med 2 healere 1200 kr Evt. lydfil
Personlighedstest 90 min. 1500 kr lydfil og oversigtsark
Afklaringsforløb:

 • 90 min.
 • 180 min.
 • 90 min.
3900 kr

(Spar 950 kr i forhold til booking af sessionerne enkeltvis)

lydfiler, oversigtsark, noter og kort selvhypnoselydfil
 

 

* Forløbsrabatprisen á 800 kr gælder for personlige sessioner med healing og vejledning á 1 times varighed. Kombineres hypnoterapi som sessionstype med forløbet er rabatten tilsvarende 100 kr pr session, og en hypnoterapisession á 90 minutter koster derfor 1150 kr som del af et forløb fra tredje session.

Til studerende tilbydes 10 % studierabat mod forvisning af gyldigt studiekort. Studierabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Desuden tilbydes 10 % rabat til kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister. Denne rabat kan ligeledes ikke kombineres med andre rabatter.

For erhvervskunder er de angivne priser eksklusiv moms.

Jeg prioriterer at runde de personlige sessioner godt af. Derfor sker det, at sessionerne kan gå ud over den tid, der er sat af. Sæt derfor god tid af på din parkering eller din hjemtransport.

[blockquote author=”Olga Gurkina efter Soul Key”]Jeg følte mig rigtigt godt tilpas efter sessionen. Udhvilet og mere afklaret. Nogle spørgsmål/situationer som almindeligvis gør mig ængstelige, syntes at have mindre magt over mig. Jeg følte mig også styrket og mere forbundet til min essens.[/blockquote][blockquote author=”Administrerende direktør i jysk virksomhed med 50 ansatte efter husrensning af virksomheden”]Efter vores virksomhed var flyttet til en ny adresse, oplevede vi mange tekniske problemer med IT-systemet, alarmer der gik uden grund, og nedsat trivsel og tung stemning i huset, på trods af at virksomheden ellers kører godt. Nogle havde også en fornemmelse af, at der gik nogen på gangen om aftenen, når der ikke var nogen mennesker til stede. Efter at have forsøgt at løse problemerne med teknikerne, og have konstateret, at der ikke var nogen tekniske fejl at komme efter, bad vi Julie Mariel om at se, om der var noget “overnaturligt” på spil.
Hun lavede en energetisk rensning af ejendommen, sendte flere afdødes sjæle herfra, healede os som indehaver og lagde god energi ind i rummene. Efter hendes to besøg er oplevelsen af spøgelser på gangene stoppet, vi har ingen pludselige alarmer, og stemningen på stedet er blevet lettere, så vi alle trives bedre.
Så selvom jeg ellers ikke plejer at beskæftige mig med den åndelige verden, må jeg konkludere, at det var en god investering at få Julie Mariel på besøg og der findes meget mere mellem himmel og jord, end man forestiller sig.[/blockquote]

BOOKING

For spørgsmål eller booking af tid, kontakt Julie Mariel

Telefon        +45 28 74 89 21

Email           kontakt@juliemariel.dk

Facebook    facebook.com/juliemariel.dk/

For betaling vælg følgende muligheder:

 • MobilePay på nummeret 15901
 • Kontant ved sessionen
 • bankoverførsel til reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817
 • Køb sessionen i shoppen og betal med kreditkort eller PayPal

Sessioner foregår:

 • Tirsdage i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C
 • Onsdage og fredage på Egå Havvej 21, 8250 Egå
 • Online efter aftale
 • I København efter aftale. Her foregår behandlingerne på Azeleagangen 26, 2300 Kbh S. Skriv dig på LISTEN HER, hvis du vil have besked, når jeg har ledige tider i København.