Tilbage

Beretning fra Portal Journey til Dybbøl med temaet ’Fremtiden’

Lørdag d. 26.09.20 var vi af sted på afslutningen af Bygningsserien, hvor vi har besøgt fem steder i Danmark og lavet energiarbejde, der hæver energien i energibanerne i landet. Serien af energiarbejde tog udgangspunkt i Ries visioner af energi, der løber mellem bygningsværker og ruiner, der holder på energien. Det har været med til at holde et tungt netværk, hvor energien har lagt op til dominans fra magthavernes side og begrænset frihed til befolkningen. Med energiarbejdet i serien her har vi renset og lettet energien på disse fem nedslagspunkter for at øge frihedsgraden hos folket. De fem ganges energiarbejde er gået til: Moesgård, Kronborg, Rydhave, Gjøl og nu Dybbøl banke. På den måde har nedslagspunkterne dannet et kors over landet og vi er kommet godt ud og har løftet energien i yderpunkterne.

Samspil med tiden og andre energiarbejdere

Vores oplevelse er, at energien er lettet meget, og at arbejdet kun er blevet mere relevant undervejs med de stramninger og frihedsbegrænsninger, der er kommet fra myndighederne i løbet af den periode, vi har været i gang. Det har også vist sig, at arbejdet har spillet sammen med Marianne Lane og Rebekka Lassesens arbejde. De afsluttede to serier af energiarbejde i dagene omkring vores arbejde, og pga. rejserestriktionerne endte de med at lave energiarbejde på Lolland, mens vi var i Dybbøl.

Rie og jeg besøgte Dybbøl i juli 2020 uden at vide, at det ville blive der, vi skulle lave det sidste energiarbejde i denne serie. Vi var på familieferie og besluttede os spontant for at kigge forbi Dybbøl, nu hvor vi alligevel var i Sønderborg. Vi blev begge overraskede over, hvor berørte vi blev over at mærke energien på stedet. Vi er ikke de store patrioter, og personligt er jeg typen, der nok hellere ville desertere i protest mod krig end at slås for at have den ene frem for den anden statsmagt over mig. Så derfor havde jeg ikke forestillet mig, at det ville ramme mig så meget at besøge Dybbøl. Men da jeg stod der, trillede tårerne spontant, mens jeg gik rundt og så på mindestenene og mærkede energien fra de følelsesudladninger, der har sat aftryk på stedet.

Man kunne forestille sig, at sådan en krigsplads ville huse mange meget tunge energier og måske mange afdøde, men det var heldigvis ikke mit indtryk. Det var tungt, men ikke så tungt, som det kunne have været. Så det var min opfattelse, at der allerede er blevet lavet noget godt energiarbejde af andre, dygtige folk, der har sendt afdøde over. Det fik jeg bekræftet i går, da en bekendt kommenterede på mit billede fra Dybbøl og fortalte, at han kender nogen, der har været der for at hjælpe afdøde over i lyset.

Da vi besøgte Dybbøl i juli, var det som sagt uden at vide, om det ville blive der vores sidste energiarbejde skulle foregå. Det viste sig først, da vi havde lavet det næstsidste energiarbejde, som foregik på Gjøl. Da det viste sig, at det var Dybbøl, føltes det helt rigtigt.

Druider og kosmisk energiindstrømning

Vi kom derned i lørdags med en skøn gruppe af 13 veloplagte deltagere, hvoraf flere havde mærket energien arbejde op til dagens projekt. Vi gik ind på Kongeskansen, en stor skanseruin, der nu ligger dækket af græsbevoksning. Vi fandt et centralt, men diskret sted og dannede kredsen, som blev raslet og røget sammen. Guiderne fra det Guidede Felt, der i dagens anledning havde de keltiske druider i spidsen, satte os i gang med en proces hvor vores energi blev gjort ”klar” – som både i parat og gennemsigtig. Frekvensen steg stødt, og flere fik billeder af, at vores energifelt blev koblet op på lyskilder i universet og energien strømmede ind på skansen og ud omkring os. Der kom billeder ind af krystaller, DNA, druider og keltiske guder og dansende, smuktklædte kvinder. Der lå en støtte til at finde mere ind til vores ægte jeg og udtrykke os mere direkte der fra.

Vi blev opfordret til at synge vores toner ud, så det gjorde vi, hvilket gav et smukt lydtæppe af toner, som satte frekvensen helt i vejret og åbnede for muligheden for at et par enkelte afdødes sjæle kunne bruge åbningen til at finde rette vej hjem. Energien støttede os alle i at kigge ind i vores fremtid og se nogle af de potentialer og muligheder, der ligger der. Således fik vi chancen for at forholde os til, hvad vi ønsker at gå efter i fremtiden og se, hvordan vi bliver klar til at manifestere og tage imod det, vi ønsker at skabe.

Således klare, helede og opløftede rundede vi dagen af med smil og gå-på-mod, klar til at indtage fremtiden som dem, vi virkelig er med mod på at udfolde os frit og samskabe en lysende fremtid.