Tilbage

Beretning fra Portal Journey til Nordjylland om ’Besættelsen’

I søndags var vi på den fjerde af fem Portal Journeys i den række, vi kalder ”bygningsserien”. Energiarbejdet foregik på Gjøl i Nordjylland og havde temaet ’besættelsen’. Vi var 17 deltagere – en hund inkluderet J

Energiarbejdet var ledet af ærkeenglen Metatron, som havde givet inspirationen til arbejdet og lod sig kanalisere af Rie undervejs. Vi mødtes ved Gjøl kirke, der tog sig smukt ud i solskinnet. Samlet gik vi til Tyskerbakken langs en mark, hvor der har ligget et stort flakbatteri kaldet ” Schwere Flakbatteri Göhl” – et bunkeranlæg til forsvar af Aalborg Lufthavn.

Energien hang tung over marken og omkring en nærliggende minkfarm i begyndelsen, og der poppede billeder ind fra både besættelsestiden, men også tidligere tiders bekymringer – helt tilbage fra vikingetiden var der indtryk oppe at vende. Vi sad i det smukke skovbryn ved Tyskerbakken og lavede et todelt energiarbejde. Først byggede energien sig op, og vores stjerneportchakraer og kronechakraer gjorde klar til energiindstrømning, og i anden del blev en masse højfrekvent lys sendt ind til rensning og hævning af frekvensen i os og på stedet.

Dyrene arbejdede smukt med. En sommerfugl, der lige var kommet ud af sin puppe flaksede omkring min notesblok. Sommerfuglelarver kravlede op ad flere af deltagerne. Hunden gik over og lagde sig ved en deltager, lige da han gennemgik en hård del af sin proces. Fuglene sang højlydt med fra trætoppene. Og minkene rakte telepatisk ud og bad om også at få del i healingen. Skyerne gled stille mere og mere bort, så solen til sidst strålede fra en helt skyfri himmel med store, flot oplyste skyer i det fjerne.

Rie så energien flyde fra stedet ud i jordens energilinjer og at bunkers, der tidligere har holdt tung energi fra besættelsestiden nu har fået en rensning og støtte til i stedet at kunne huse den højfrekvente energi fra indstrømningen, vi arbejdede med. Det viste sig at ’frygt’ var et centralt emne, som energien arbejdede med både i form af frygt aflejret fra fortiden og aktuel frygt i den kollektive bevidsthed. Fly fra flyvestationen i nærheden kom drønende hen over himlen ind i mellem og gav os mulighed for at teste vores nedarvede og karmiske nervesystemsreaktioner på lyden af fly, der bryder lydmuren. Der blev guidet en visionsrejse tilbage til besættelsestiden, hvor frygtscenariet blev sat på pause, så healingsenergien kunne strømme ind og forvandle frygt til kærlig medmenneskelighed og samhørighed.

Jeg fik vist gennem klarsyn hvordan mennesker og jorden ligesom blomster er indrettet til naturligt at rette sig imod lysindstrømningen og har indbyggede anlæg for at tage imod den kosmiske bevidsthedsindstrømning og optage den i cellerne. Jeg så også hvordan vi kærligt vækkes af vores guider, engle og højere selv, som børn, der vågner en morgen til morgensol og en kærlig moder, der har våget opmærksomt over os, mens vi har sovet. Da går det op for os, at den virkelig, vi er vågnet fra, var en drøm, og at virkeligheden er kærlighed, enhed og ekspansion af bevidsthed.

Tak for en spændende og god dag i jeres selskab! Vi glæder os til næste Portal Journey i Sydjylland d. 26. september.

Kærligst Julie