Tilbage

Manifestation og sandsynlighed

Hvem havde troet cykellåse ville blive et tilbagevendende tema for mine spirituelle oplevelser? 🙂

Forleden da jeg var ude at gå en aftentur med Rie fandt jeg en splinterny kabellås, der lå sammen med nogle ting, der var sat ud på gaden til fri afhentning, som der er skik for her i området. Sådan en spirallås var en af tingene fra min ”manifestationsliste” – en slags huskeseddel over ting jeg mangler, som jeg ved, dukker op, når jeg holder fokus på det. Vi har allerede modtaget bl.a. skab, kommode, malertape, knivblok, gardiner, kurve mm til vores nye lejlighed gennem manifestation.

Og nu var det så spirallåsens tur til at dukke op. Den eneste lille udfordring var, at låsen, jeg havde fundet, var låst og der var indstillet en kode.

Min veninde grinede lidt af mig, da jeg tog den op, og vi gik videre mens hun regnede lidt på hvor mange kombinationsmuligheder, der var, og hvor lang tid det ville tage at prøve dem alle efter.

Men jeg sagde ”guiderne har jo før hjulpet mig med at få en cykellås op, så det skal de nok gøre igen”.

Så mens vi gik, gik jeg og drejede på låsen og prøvede at åbne den.

Jeg tror ikke vi nåede mere en 100 meter ned ad gaden før det sagde ”klik” og jeg havde ramt den rigtige talkombination.

Var det så ren tilfældighed, manifestation, synkronicitet eller guidekontakt? Du må vurdere, hvad det er i din verden 🙂

I min verden var det endnu en bekræftelse på, at hvad vi fokuserer på i vores indre, viser sig i vores ydre verden.

Jeg ønskede en spirallås, og jeg fandt den. Jeg var overbevist om, at jeg let kunne finde koden, og det kunne jeg så også nærmest før jeg var begyndt at prøve.

Hvis jeg havde været overbevist om, at det ville tage alt for lang tid at prøve, ville jeg slet ikke have givet det et forsøg. Det er da værd at huske på, når vi overvejer at kaste os ud i projekter – store som små 🙂

– Julie Mariel

PS. Undrer du dig over, at jeg skrev, at cykellåse var et tilbagevendende tema? Se blogindlægget ”Hjælpen er altid lige ved hånden” fra april 2017.