Tilbage

Dreams do come true!

Dreams do come true

For nyligt havde jeg en af de største oplevelser i mit 31-årige liv indtil videre. Oplevelsen var fantastisk både fordi jeg ELSKER delfiner og fordi det var helt utrolig heldigt, at det kunne lade sig gøre at svømme med den, og fordi det kunne lade sig gøre på grund af stor venlighed fra en sød kvinde, jeg lige havde mødt.

Jeg var i Thy for at besøge mine forældre, og der havde været set en delfin i Limfjorden i nærheden flere gange på det seneste. Men da den jo heldigvis er et frit dyr, bevæger den sig rundt, så man aldrig ved, hvor den er. Jeg havde ledt lidt efter våddragter på nettet og ikke lige fundet den rigtige. Jeg ville ellers gerne finde en våddragt, så jeg kunne prøve at tage ud til fjorden og håbe på, at jeg kunne komme til at svømme ud og komme i nærheden af delfinen. Men jeg kunne ikke lige nå at skaffe en passende våddragt til dagen, så jeg endte med at droppe tanken om at svømme med den. Jeg måtte bare tage ud med mine forældre og kigge fra land og håbe at få et glimt af den.

Men da vi kom ud til fjorden, skete der noget uventet

Det blæste en del, så der stod bølger ind over flydebroen i lystbådhavnen. Jeg syntes dog det så sjovt og ufarligt ud at gå derud, for det var inde i afskærmet vand, så jeg ville gerne risikere en bølge for at komme ud og kigge nærmere efter delfinen. Jeg gik derud og så begyndte magien…

Der gik en kvinde med sin hund, og jeg hilste på hende. Hun hilste igen og sagde ”Den er derovre”. Hun pegede ind i havnebassinet hvor rygfinnen af en delfin poppede op igen og igen nær en gammel båd. ”Wow!” udbrød jeg, da jeg fik øje på den. Hun fortalte, at hun ville hjem og hente sin våddragt, så hun kunne komme i vandet og se, om den ville lege i dag. Det røg ud af mig, at jeg også havde ledt efter en våddragt, men forgæves. Jeg nåede slet ikke at tænke over det, før jeg sagde det, så jeg havde ingen forventning om, at det ville føre til noget. Men åben og venlig som kvinden var, tilbød hun, at jeg kunne låne udstyr af hende! JA TAK!

Mens hun var hjemme og hente udstyret stod jeg helt forfjamsket på lystbådehavnen. Skete det virkelig? Nu måtte jeg prøve at holde øje med delfinen. Men væk var den tilsyneladende et øjeblik efter. Skulle jeg nu ned i det kolde vand her sidst i oktober? Og ville delfinen overhovedet være interesseret i at komme tæt på, hvis vi da var så heldige at få øje på den igen?

Rosa, som den flinke kvinde hedder, var hurtigt tilbage, og vi hoppede i dragterne og i vandet. Delfinen var yderst selskabelig og nød at svømme helt hen til os, under os og at cirkulere omkring os. Den holdt øjenkontakt mens den kredsede om os under vandet og kom hen og sagde en lyd med stemmen, som tilsyneladende var en slags ”hej”. Jeg prøvede at svømme et stykke hen i havnebassinet, og den svømmede med og sprang pludseligt op lige ved siden af mig i leg. Den kom endda helt tæt på flere gange og ville gerne aes.

Selvom jeg var fuldstændig overvældet over oplevelsen, var jeg samtidig fuldstændig rolig og sagde ikke særlig meget. Jeg blev helt tunet ind på den fantastiske energi, som dyret udstrålede. De positive forestillinger, mange har om delfiner, stemte fuldstændig med denne her. Så sød, venlig, kærlig, nysgerrig, legesyg den var.

Med til historien om oplevelsen her hører, at jeg med jævne mellemrum har nogle specielle drømme, hvor jeg svømmer med delfiner. Alle disse drømme foregår i den samme ”drømmeverden” og kan også indeholde andre havdyr. Engang drømte jeg om nogle delfiner med meget lange ”næb”, og bagefter troede jeg, at det bare var noget, jeg fandt på. Men senere stødte jeg på billeder af den uddøde kinesiske floddelfin og fik bekræftet at den slags delfiner faktisk findes. Så jeg har et eller andet med delfiner, som jeg stadig ikke til fulde forstår. Men de er i hvert fald en form for kraftdyr/totemdyr for mig.

Efter denne oplevelse er jeg fuld af taknemmelighed, både til delfinen, Rosa og universet for at guide mig til at tage hen til fjorden på præcist det tidspunkt, hvor det var muligt at møde Rosa og låne udstyret af hende. Tænk engang, hvor mange ting, der skulle spille sammen, for at det kunne lade sig gøre. Jeg mødte hende i de 5 minutter, hun var på broen for at se, om delfinen var der. Havde vi kommet mens hun allerede svømmede, ville det være for sent at låne det. Derudover skulle vi komme til at snakke om, at jeg gerne ville svømme med den. Og delfinen skulle selvfølgelig være der. Jeg ser det som et resultat af bøn og velsignelse, der blev til en drøm, der gik i opfyldelse med hjælp fra en venlig kvinde og en sød og nysgerrig delfin.

Hvad kan du bruge denne historie til?

Hvis der er noget, du drømmer om, kan du bede universet om hjælp til at få det til at ske!
Du manifesterer ved at forestille dig levende, at det allerede er, som du drømmer om (du kan finde mere detaljerede vejledninger i manifestation på nettet, fx på RieJespersen.dk)
Gør hvad du kan, for at give dit held en chance – for eksempel at tage derhen, hvor dit held har størst mulige chancer
Vær ikke bange for at snakke med nye mennesker fx på gaden og for at fortælle andre, hvad du drømmer om – det kan åbne vigtige døre!
Hvis du gerne vil svømme med delfiner, så kræver det en (eller to) tykke våddragter, sko, hætte, maske, og at du går i vandet i nærheden af en delfin og lader den komme til dig, frem for at jagte den, for så risikerer du at skræmme den væk. Svøm ikke med delfiner med unger, da kan blive aggressive, hvis de tror, ungen er truet.
Dyr er fantastiske gaver for planeten. Når du møder dyr, kan du tune dig ind på dem og tage imod deres gaver ved at mærke, hvilken tilstand de bringer dig i, og hvordan de inspirerer dig.

Med ønske om at du også får universet med på at manifestere dine drømme

/ Julie Mariel