Tilbage

Tydelige tegn fra naturen

Jeg går i mine egne tanker, og vil lige en tur ud i haven for at få lidt frisk luft.

Som jeg går ud, filosoferer jeg lidt over det her med 5G-strålingen, der desværre ser ud til at være på vej.

Jeg tænker lidt over, hvilke planer det er bedst at arbejde på for at sikre menneskers helbred, og overvejer om det er kampen værd at kæmpe imod 5G, eller om det er uundgåeligt.

Imens jeg har disse tanker, får jeg en inspiration til at gå hen og sætte mig på en lille gynge i haven, vi aldrig bruger.

Jeg sætter mig på gyngen lidt, men kan ikke rigtig komme til at gynge uden at mit ben støder imod en smuk tulipan under gyngen, og den vil jeg jo ikke beskadige ??

Det får mig til at kigge ned, og da ser jeg med det samme naturens og mine guiders budskab til mig: advarselstegnet for strålingsfare☢️ -smukt afbilledet i en tulipan, der skulle ses fra præcist den vinkel for at blive til det symbol – og den viste sig for mig, netop som jeg gik og spurgte ind til spørgsmålet om stråling ?

Smukt eksempel på ydre guidning og direkte varsler fra naturen + et vigtigt opråb om at det er nødvendigt at sige fra over for strålingen, for det er en reel helbredstrussel for mennesker, dyr og økosystemet som helhed ? 

Aho!