SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow

Energien i tiden lige nu, november-december 2020

S.U.R.F. – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow

I denne spirituelle udviklingsgruppe får du sparring og guidning til din personlige udviklingsvej og dine aktuelle processer. Det støtter dig i at finde retning og flow i livet. Vi mødes halvanden time hver anden uge til en gruppesession med healingsmeditation, deling og sparring. Julie Mariel holder feltet for healingen, så du undervejs modtager støtte fra forløbets guider. Du får healing, kanaliserede øvelser og meditationer og clairvoyant sparring på dine livsprocesser. Det præcise indhold på forløbet former sig om deltagernes livsprocesser. Derfor er der kun fastsat et overordnet emne for hver gang.

Du følges med en gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og dele jeres erfaringer undervejs. Det er aldrig tilfældigt hvem der melder sig i sådanne grupper, så jeres processer vil også relatere sig til hinanden, så I kan få noget ud af hinandens oplevelser, spørgsmål og svar. Sessionerne optages på lydfiler, så du kan genhøre dem, eller lytte til dem, hvis du er forhindret nogle af datoerne. Er du forhindret, kan du sende et spørgsmål på forhånd til Julie, som hun giver sparring på lydfilen.

Guiderne om forløbet:

”Vi ønsker at tale til folk om vigtigheden af at lytte til sit inderste og udleve denne hjertets visdom i retfærdig handling og tale. Vi ønsker at frisætte mennesker for karma og forløse deres potentiale gennem ophøjning til større kontakt med deres sande selv. Simpelthen at gøre det rigtige, retfærdige og gode, det modige og brave. Det som synes umuligt for den blinde, men eneste mulighed for den sandfærdige. Vi ønsker at støtte ascensionen gennem healing og flowstøtte til deltagerne og kærlige ord med på vejen.”

– Saint Germain og Lady Portia, kanaliseret af Julie Mariel

Guiderne om modul 2:

Modul to er en videreførelse men kan også sagtens inddrage nye deltagere. Vi møder mennesker hvor de er og giver dem inspiration fra alkymiens og shamanismens verdner. Inspiration der tager udgangspunkt i kærlig livsvisdom og kan anvendes i det dagligdags. Men som også forstærker sjælskontakten med et kosmisk bidrag til følge. Således forstærkes den enkeltes evne til at træde ind på sin egen sti med guidning fra de indre planer til at gå fremad og sprede sit lys i verden.

De fem temaer på modul 2 er:

  1. Vibration – hvordan balancerer og højner du din personlige vibration?
  2. Klarføling – brug dine sansninger bevidst
  3. Skelneevne – hvor kommer impulserne fra?
  4. Inspiration – at tage bevidst imod indstrømningerne
  5. Fødslen af en ny tid og bevidsthed – visioner og ændrede værenstilstande

Datoer på modul 2: 1/12, 15/12, 5/1, 19/1, 2/2 – Hveranden tirsdag kl. 16.30-18.00, fem gange.

Sted: Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov.

Restriktioner: Vi overholder gældende afstandskrav og der er håndsprit til rådighed. På grund af afstandskravene er der kun plads til 6 deltagere.

Deltagerbegrænsning: Max. 6 personer – Der er på den måde tid til at alle bliver hørt og får personlig sparring.

Pris: Hele modulet á 5 gange halvanden time inkl. lydfiler koster 1250,- for hele modulet.

Tilmelding: Enten via shoppen eller ved at betale deltagergebyret (1250 kr) til Mobilepay nr. 15901.

Facebook: Se begivenheden på facebook HER.

Træthed, retningsskift og manifestation af bademåtter

Healingsmeditation til støtte for kærlige relationer trods uenigheder