SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow

(OBS: I videoen siger jeg, at S.U.R.F ligger om onsdagen (som meditationerne indtil nu har gjort), men dette forløb foregår om tirsdagen!)

S.U.R.F. – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow

I denne spirituelle udviklingsgruppe får du sparring og guidning til din personlige udviklingsvej og dine aktuelle processer. Det støtter dig i at finde retning og flow i livet. Vi mødes halvanden time hver anden uge til en gruppesession med healingsmeditation, deling og sparring. Julie Mariel holder feltet for healingen, så du undervejs modtager støtte fra forløbets guider. Du får healing, kanaliserede øvelser og meditationer og clairvoyant sparring på dine livsprocesser. Det præcise indhold på forløbet former sig om deltagernes livsprocesser. Derfor er der kun fastsat et overordnet emne for hver gang.

Du følges med en gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og dele jeres erfaringer undervejs. Det er aldrig tilfældigt hvem der melder sig i sådanne grupper, så jeres processer vil også relatere sig til hinanden, så I kan få noget ud af hinandens oplevelser, spørgsmål og svar. Sessionerne optages på lydfiler, så du kan genhøre dem, eller lytte til dem, hvis du er forhindret nogle af datoerne. Er du forhindret, kan du sende et spørgsmål på forhånd til Julie, som hun giver sparring på lydfilen.

Guiderne om forløbet:

”Vi ønsker at tale til folk om vigtigheden af at lytte til sit inderste og udleve denne hjertets visdom i retfærdig handling og tale. Vi ønsker at frisætte mennesker for karma og forløse deres potentiale gennem ophøjning til større kontakt med deres sande selv. Simpelthen at gøre det rigtige, retfærdige og gode, det modige og brave. Det som synes umuligt for den blinde, men eneste mulighed for den sandfærdige. Vi ønsker at støtte ascensionen gennem healing og flowstøtte til deltagerne og kærlige ord med på vejen.”

– Saint Germain og Lady Portia, kanaliseret af Julie Mariel

 

Emner på modul 1:

  1. Mål og drømme
  2. Fundament og rødder
  3. Hjertets vished
  4. Styrken fra smerten
  5. Samarbejde

 

Datoer på modul 1: 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11 – Hveranden tirsdag kl. 16.30-18.00, fem gange.

(Datoer på modul 2: 1/12, 15/12, 5/1, 19/1, 2/2.)

Sted: Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov.

Deltagerbegrænsning: Max. 10 personer.

Pris: Hele modulet á 5 gange halvanden time inkl. lydfiler koster 1250,- for hele modulet.

Tilmelding: Enten via shoppen eller ved at betale deltagergebyret (1250 kr eller 995 kr afhængigt af tilmeldingsdatoen) til Mobilepay nr. 15901.

Facebook: Se begivenheden på facebook HER.