Velkommen til de Bosniske Pyramider!

OBS: Turen er nu udsolgt. Skriv dig på vores nyhedsbrev for at høre om fremtidige rejser. Klik HER.

Det er os en stor glæde endelig at kunne åbne for tilmelding til vores rejser til De Bosniske Pyramider, Visoko 2022!

Vi glæder os selv umådeligt meget til at komme af sted igen, selvom vi har været der mange gange før. Vi elsker at komme ned og mærke energien på pyramiderne, i tunnellerne og i dalen. Vi elsker at fordybe os meditativt og mærke, hvad energien gør ved os. Og vi elsker vejret, menneskene, maden, vandet, naturen og alt det andet, der følger med på rejserne til pyramidedalen.

Den glæde vil vi gerne dele med jer endnu en gang, så I også kan blive healet og fyldt op med god energi fra pyramiderne og samtidig få en masse fantastiske oplevelser sammen med en skøn gruppe af åbne og kærlige mennesker.

Vores tur i juli-august er særligt rettet mod jer, der har været med på en Portal Journey til Bosnien før og gerne vil derned igen til endnu flere eventyr. Vi har lavet et særligt program, hvor vi springer de arkæologiske rundvisninger over på steder, vi har set før og i stedet koncentrerer os om nye steder og om meditation og energiarbejde. Vi har Karina Bundgaard med som ekstra guide, der er med til at facilitere energiarbejdet og bidrager med klarsyn og meditationsguidning. Der bliver mulighed for en hel del vandring, men bliver det for meget for dig, kan du altid tage en taxi. Gennemsnitstemperaturen på denne tid ligger på 27 grader i dagtimerne, så det er med andre ord dejlig varmt sommervejr. Du kan følges med os på rejsen fra Billund til Sarajevo og tilbage igen.

Programmet for Visoko for Viderekommende-turen i juli-august er som følger:

Fredag d. 29. juli: Vi mødes i Billund Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor vi bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind på fransiskanerklostret. Der er tid til at lande og spise frokost på egen hånd. Derefter er der velkomst og intro på klostret. Om aftenen er der fælles middag på restaurant Most.

Lørdag d. 30. juli: Vi vandrer til Dragepyramidens top, hvor vi først har tid til at mærke energien på egen hånd og derefter samles til fælles energiarbejde. På vejen tilbage til byen er der mulighed for en dukkert i floden syd for byen, hvis vandstanden og flodens renhed tillader det. Eftermiddagen er fri med tid til frokost på egen hånd, og til at gøre det, du gerne vil. Vi booker bord på en restaurant i byen til fælles aftensmad.

Søndag d. 31. juli: Vi kører til stenkuglerne i Zavidovici. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterim hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

Mandag d. 1. august: Vi kører ud til Ravnetunellerne, hvor vi laver meditation og energiarbejde i tunnellerne. Herefter spiser vi frokost lavet af en lokal kvindeforening. Herefter vandrer vi via højderyggen om til Solpyramidens top. Her laver vi energiarbejde på toppen. Bagefter får vi kaffe/te og snacks hos Sanela på plateauet. Vi vandrer ned til restaurant RossoNero og spiser aftensmad.

Tirsdag d. 2. august: Vi vandrer langs højderyggen op til Månepyramidens plateau. Her starter vi med en lettere frokost hos Senad, hvorefter vi laver meditation og energiarbejde på toppen af Månepyramiden. Vi slutter dagen med en stor, lækker middag som Senad laver til os over åben ild. Der er bålhygge, stjernehimmel, hjemmelavet blommevin og overnatning i telte på plateauet.

Onsdag d. 3. august: Vi spiser en let morgenmad på plateauet. Herefter vandrer vi hjem til klostret. Programmet er åbent, så du kan slappe af og gøre de ting, du selv vil, fx tage i tunnellerne igen. Vi mødes på restaurant No. 1 til aftensmad.

Torsdag d. 4. august: Vi går på opdagelse i naturen omkring pyramidedalen med en urtekyndig guide, der vil fortælle os om de planter og svampe, de laver naturmedicin af. Det er en halvdagstur, så du har igen noget programfri tid, hvor du kan besøge eller genbesøge det, der trækker i dig eller hygge dig med de andre deltagere. Vi slutter af med fælles middag på Restaurant Most.

Fredag d. 5. august: Vi står tidligt op og bliver hentet med transferbusserne, der kører til Sarajevo lufthavn. Herfra går flyet til Billund, hvor vi ankommer tidligt på formiddagen.

OBS: Der tages forbehold for ændringer og fejl i programmet.

Praktisk Information

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I JULI-AUGUST 2022?

Turen i juli 2022 er en ”Visoko for Viderekomne-tur”. Den er specielt tilrettelagt for gengangere. Som en ekstra bonus er Karina Bundgaard med som med-shaman. Der bliver mindre fokus på arkæologi og mere på energiarbejde og natur. Der bliver op til 9 km vandring og 348 højdemeters stigning per dag, men bliver det for meget for dig, kan du altid tage en taxi. Turen foregår i den varmeste del af sæsonen, hvilket gør at vi kan overnatte på Månepyramiden. Du kan følges med os på rejsen fra Billund til Sarajevo og tilbage igen. Du booker som sædvanligt selv flybilletten, så du kan forlænge dit ophold og kombinere det med at være frivillig på udgravningerne, hvis du vil.

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

Når du har været der før, ved du hvor skønt der er i Visoko, og hvad energien kan gøre ved dig. Kom med igen for at få endnu et boost af pyramideenergi og healing i tunnellerne og for at fordybe dig i spændende meditation og energiarbejde sammen med en fantastisk flok lysarbejdere. Simpelthen den bedste måde at holde ferie på, hvis du spørger os 🙂

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: 5.700 kr.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

🌸 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

🌸 Tre lækre frokoster, 1 gang morgenmad, 1 gang aftensmad og 1 gang eftermiddagskaffe

🌸 Alle entréomkostninger

🌸 Overnatning i telt på Månepyramiden

🌸 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

🌸 Rie og Julie står til rådighed og er klar til at svare på spørgsmål både før og under rejsen

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
  • Transport til og fra Sarajevo (vi anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Billund til Sarajevo 29/7 og retur 5/8. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen. Wizz Air har meget billige priser. Priser pr vej pr person ligger lige nu (17/02/22) fra 179 Kr uden bagage til 677 Kr med bagage for fleksibel billet)
  • Overnatning på klostret (vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret dernede. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager)
  • Rejseforsikring (flere forsikringsselskaber tilbyder nu også dækning i forbindelse med Corona)
  • Morgenmad på klostret til 25 Euros per person for hele ugen (betales kontant på klostret)
  • 4 gange frokost og 6 gange aftensmad.
  • Transport til og fra Zavidovici samt lufthavnstransfer til ca. 47 Euro pr. deltager for de tre ture i alt (vi arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren).

 

TILMELDING

OBS: Turen er nu udsolgt. Skriv dig på vores nyhedsbrev for at høre om fremtidige rejser. Klik HER.

  • Du tilmelder dig ved at udfylde DETTE TILMELDINGSSKEMA og sende det til kontakt@riejespersen.dk.
  • Du modtager en bekræftelse fra os på, om der er plads til dig på turen.
  • I bekræftelsen står der, hvordan du betaler. Når du har betalt, er du sikret din plads.
  • Herefter modtager du vores informationsmateriale, og du kan booke din transport til og fra Bosnien.
FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/