Shop

Spiritualitet i Praksis – videokursus
October 3, 2018
Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker. Videokursus
August 26, 2019
Show all

Visdom fra Amazonas – Videokursus

750.00 kr.

Visdom fra Amazonas

– Et transformerende onlinekursus med Ny Tids Shamanisme

Ayahuasca (også kendt som Daime) er en plantemedicin, der stammer fra indianerne i Amazonas, og har bevidsthedsudvidende, psykedelisk effekt. Medicinen og ritualerne, der omgiver den, vokser i popularitet verden over, og folk langt uden for Amazonas bliver interesserede i den visdom, plantemedicinen giver adgang til.

Måske skyldes populariteten at verdens tilstand er kritisk og vi mennesker bliver pressede til at yde og være på konstant, og mange oplever mangel på mening, og at tingene er ude af balance. Her kan Ayahuasca være en vej til den hårdt tiltrængte indre balance og fred, som vi så også kan give videre til vores omverden.

Men at gennemgå sådan et ritual kan, ud over at være spændende og smukt, være en voldsom oplevelse. Det kan involvere fysisk udrensning (opkast mv.) og mange voldsomme oplevelser i de indre verdner. Nogle mennesker får en masse godt ud af at få det på denne ekstreme måde. Andre foretrækker måske en lidt mildere skole.

Hvis du hører til den sidste gruppe, der gerne vil videre med din personlige og spirituelle udvikling på vejen mod større balance og oplevelse af mening, og gerne vil udfolde medicinens visdom på en mere tryg måde, så er dette onlinekursus et ædrueligt alternativ. Det skaber lige som ayahuascaceremonierne en dyb, transformerende indre proces, der er baseret på visdommen fra ’Rainha da Floresta’ (Junglens dronning), som planteånden i bryggen kaldes.

På dette kursus er formen ædru, ny tids shamanisme, altså rent energiarbejde med mundtlig formidling, healing og meditation, og det foregår som onlinekursus, så du kan sidde hjemme i dine trygge og behagelige rammer og tage kurset.

Kurset består af fem lektioner med temaerne:

  1. Motivation og mål for forandring
  2. Hjerteåbning og nærvær
  3. At opløse blokeringer
  4. Accept, taknemmelighed og tilfredshed
  5. Forståelse og kreativitet

 

De fem temaer er udvalgt på basis af studier af, hvad mange lærer af Ayahuasca/ Daime. Hver lektion består af to dele, og du modtager fjernhealing hele vejen igennem. I første del formidler Julie Mariel en kort præsentation af emnet krydret med historier fra plantemedicinens verden. Anden del af lektionerne er en guidet healingsmeditation, hvor du finder svar fra din indre guidning, og forløser og transformerer dine indre tilstande. Du kan derfor tage de udfordringer eller livstemaer, der er aktuelle for dig lige nu, med ind i kurset og få støtte til dine personlige processer.

Tid: Du modtager videoer og lydfiler fra hele forløbet, der er afholdt, så du kan tage kurset i dit eget tempo. Du kan stille spørgsmål på mail til Julie på kontakt@juliemariel.dk og sparre med andre kursister i facebookgruppen for kurset.

Sted: Lige hvor det passer dig. Du får adgang til videostreaming på Youtube og download af lydfilerne fra Dropbox.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Visdom fra Amazonas – Videokursus”

Your email address will not be published.