Shop

Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker. Videokursus
August 26, 2019
Afklaringsforløb
June 30, 2018
Show all

Synergihealing. Personlig session á 60 min. med to healere

(2 customer reviews)

1,200.00 kr.

En kraftfuld healing på 60 minutter med 2 healere.

Når man arbejder med spirituel energi er 1 + 1 ikke altid bare 2. Der skabes en synergieffekt, når flere går sammen med en fælles intention, så 1 + 1 giver 3 eller mere. Jeg har naturligvis en stærk forbindelse med min tvillingesøster og kollega, Rie Jespersen, der også er udlært Ny Tids Shaman og arbejder med healing og hypnoterapi mm. Denne forbindelse benytter vi, når vi healer sammen. Det gør, at vi kan skabe endnu mere kraftfulde resultater, når vi samarbejder om at heale. Så hvis du gerne vil have en ekstra virkningsfuld healing, kan du vælge en synergihealing. Vi benytter begge klarsyn, klarføling og guidekontakt til at sætte ord på de underliggende årsager, vi fornemmer der ligger bag symptomerne, og på hvad vi oplever, der sker i energien under healingen.

Sådan booker du en synergihealingssession:

 1. Betal sessionen her i webshoppen
 2. Kontakt Julie Mariel på tlf. 28748921 eller mail til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkt for sessionen
 3. Herefter modtager du en bekræftelsesemail med praktiske oplysninger. Sessionen foregår i Aarhus medmindre andet aftales.

Hvis du ikke ønsker at booke gennem webshoppen, kan du kontakte Julie og i stedet betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Category:
Reviews 2

2 reviews for Synergihealing. Personlig session á 60 min. med to healere

 1. Line

  I november 2017 modtog jeg en healing på ca. 40 min. af Rie og Julie, hvor de arbejdede sammen om at heale mig. Resultatet af den healing er, hvad jeg vil kalde mirakuløs.
  Jeg har i mange år haft alvorlige problemer med mine nakkehvirvler som simpelthen sad forkert. Røntgenbilleder viste, at de stak udad og udover at skabe problemer i nakken, skabte det også problemer ved den øverste ryghvirvel, fordi den blev presset nedad og indad af de nakkehvirvler, der sad forkert, hvilket resulterede i smerter og hævelser i den øverste del af ryggen og samtidig alvorlige smerter i nakken, som også forplantede sig som slemme langvarige migræner og spændinger. Desuden har jeg i årevis ikke kunne bruge mine hænder og arme som normalt, bl.a. har jeg ikke kunne tegne eller male i ca. 4 år, som jeg ellers plejede at gøre ganske ofte og har gjort hele mit liv. Bare en times tegning gav mig alvorlige smerter og migræne i ca. 14 dage.
  Rie healede mig med Reiki healing og samarbejdede med ikke-fysiske healere og Julie healede mig med Human Power Release healing. Pga. nakken sad jeg op under healingen, og Julie sad foran mig, og Rie var dels bag ved mig og dels ved siden af mig. Jeg er meget følsom over for energier og lysvæsner og kan se og mærke begge dele. Jeg mærkede tydeligt fra starten tilstedeværelsen af lysvæsner og energier, og da jeg på et tidspunkt åbnede mine øjne og ville kigge på Julie, var der så meget energi, der flimrede i luften, at jeg næsten ikke kunne se hende. På et tidspunkt så jeg også med mine indre øjne en stor lysspiral, der drejede omkring hele min krop. Det tog ikke lang tid før at min nakke faktisk begyndte at sige ’knæk knæk knæk’. Den knækkede løs selvom ingen rørte den, og jeg kunne mærke, at noget satte sig på plads. Ganske kort efter healingen opdagede jeg, at jeg kunne se til siden uden at skulle dreje hele min krop med, og jeg kørte en finger ned af nakken og kunne mærke, at knoglerne ikke længere stak ud. Det kunne min mand også mærke. Desuden har min mand bemærket, at hævelsen øverst på min ryg er blevet mindre, og at min kropsholdning er begyndt at blive bedre. Jeg kan selv mærke, at jeg ikke længere behøver at krumme overkroppen sammen pga. smerter. Hvad mere er, så kan jeg faktisk tegne nu igen uden at få migræne, og jeg kan bevæge mig mere frit og bruge mine arme mere end før.
  Derfor betegner jeg denne healing som mirakuløs, fordi mine knogler satte sig på plads, og jeg kan tegne igen efter så mange år.

 2. Jacob Hauge Mathiassen

  Det er utroligt hvor stort udbytte jeg fik af Rie og Julies synergihealing. At blive sådan mødt – både hvor jeg er og det jeg kender, men også i der jeg er på vej hen og det, jeg ikke endnu kan se, er vidunderligt dybt og nærende. Og så er de to skarpe og klartseende med enorm indsigt i både det jordiske, det åndelige og lagene midt i mellem. En gave til mig selv. Og som bilen skal til årligt tjek, vil jeg investere i den her behandling med jævne mellemrum for at blive fintunet til livet og alle de udfordringer og muligheder, der imødegår mig. Tak for en times mindeværdig og helende rejse

Add a review

Your email address will not be published.