Shop

Nyt meditationsforløb Find din meditationsform med Julie Mariel
Find din meditationsform
juli 1, 2020
Show all

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow (modul 1)

1,250.00 DKK 955.00 DKK

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow (modul 1)

I denne spirituelle udviklingsgruppe får du sparring og guidning til din personlige udviklingsvej og dine aktuelle processer. Det støtter dig i at finde retning og flow i livet. Vi mødes halvanden time hver anden uge til en gruppesession med healingsmeditation, deling og sparring. Julie Mariel holder feltet for healingen, så du undervejs modtager støtte fra forløbets guider. Du får healing, kanaliserede øvelser og meditationer og clairvoyant sparring på dine livsprocesser. Det præcise indhold på forløbet former sig om deltagernes livsprocesser. Derfor er der kun fastsat et overordnet emne for hver gang.

Du følges med en gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og dele jeres erfaringer undervejs. Det er aldrig tilfældigt hvem der melder sig i sådanne grupper, så jeres processer vil også relatere sig til hinanden, så I kan få noget ud af hinandens oplevelser, spørgsmål og svar. Sessionerne optages på lydfiler, så du kan genhøre dem, eller lytte til dem, hvis du er forhindret nogle af datoerne. Er du forhindret, kan du sende et spørgsmål på forhånd til Julie, som hun giver sparring på lydfilen.

Guiderne om forløbet:

”Vi ønsker at tale til folk om vigtigheden af at lytte til sit inderste og udleve denne hjertets visdom i retfærdig handling og tale. Vi ønsker at frisætte mennesker for karma og forløse deres potentiale gennem ophøjning til større kontakt med deres sande selv. Simpelthen at gøre det rigtige, retfærdige og gode, det modige og brave. Det som synes umuligt for den blinde, men eneste mulighed for den sandfærdige. Vi ønsker at støtte ascensionen gennem healing og flowstøtte til deltagerne og kærlige ord med på vejen.”

– Saint Germain og Lady Portia, kanaliseret af Julie Mariel

 

Emner på modul 1:

  1. Mål og drømme
  2. Fundament og rødder
  3. Hjertets vished
  4. Styrken fra smerten
  5. Samarbejde

 

Datoer på modul 1: 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11.

(Datoer på modul 2: 1/12, 15/12, 5/1, 19/1, 2/2.)

Sted: Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov.

Deltagerbegrænsning: Max. 10 personer.

Pris: Hele modul 1: 5 gange halvanden time inkl. lydfiler early bird: 995 kr. Senere tilmelding 1250,- Early bird sidste dato for modul 1: 3/9.

Tilmelding: Enten ved at købe varen her i webshoppen eller ved at betale deltagergebyret (1250 kr eller 995 kr afhængigt af tilmeldingsdatoen) til Mobilepay nr. 15901.

10 på lager

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow (modul 1)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...