Shop

Healing og vejledning. Personlig session á 60 min.
august 16, 2018
Show all

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow. Modul 3

1,400.00 DKK

SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow

I denne spirituelle udviklingsgruppe får du sparring og guidning til din personlige udviklingsvej og dine aktuelle processer. Det støtter dig i at finde retning og flow i livet.

📆 Vi mødes halvanden time hver anden uge til en gruppesession med healingsmeditation, delinger og clairvoyant sparring.

🌟 Julie Mariel holder feltet for healingen, så du undervejs modtager energetisk støtte fra forløbets guider til at få indre oplevelser undervejs.

💖 Du får healing, kanaliserede øvelser og meditationer og clairvoyant sparring på dine livsprocesser.

🌊 Det præcise indhold på forløbet former sig om deltagernes livsprocesser. Derfor er der kun fastsat et overordnet emne for hver gang.

👫 Du følges med en gruppe, hvor I kan sparre med hinanden og dele jeres erfaringer undervejs. Det er aldrig tilfældigt, hvem der melder sig i sådanne grupper, så jeres processer vil også relatere sig til hinanden, så I kan få noget ud af hinandens oplevelser, spørgsmål og svar.

🎵 Sessionerne optages på lydfiler, så du kan genhøre dem, eller lytte til dem, hvis du er forhindret nogle af datoerne. Er du forhindret, kan du sende et spørgsmål på forhånd til Julie, som hun giver sparring på lydfilen.

 

Guiderne om forløbet:

”Vi ønsker at tale til folk om vigtigheden af at lytte til sit inderste og udleve denne hjertets visdom i retfærdig handling og tale. Vi ønsker at frisætte mennesker for karma og forløse deres potentiale gennem ophøjning til større kontakt med deres sande selv. Simpelthen at gøre det rigtige, retfærdige og gode, det modige og brave. Det som synes umuligt for den blinde, men eneste mulighed for den sandfærdige. Vi ønsker at støtte ascensionen gennem healing og flowstøtte til deltagerne og kærlige ord med på vejen.”

– Saint Germain og Lady Portia, kanaliseret af Julie Mariel

Modul 3:

Omfavn livets bølgegang

Sensitive, spirituelt orienterede mennesker kan nemt gå hen og blive lidt skeptiske over for tilværelsen. Vi ser med forundring på livets hårdhed og de taktiske spil, der kører, og kan måske blive ramt at lyst til at melde os ud af spillet og isolere os.

Dette forløb støtter dig som sensitiv, spirituel og lysarbejder i at kunne omfavne livet i højere grad. Healingen og guidningen leder bidrager til at du kan finde din måde at opleve et mere vedholdende JA til livet med alle dets udfordringer i det indre og ydre liv.

Dette JA til livet hjælper til bedre at kunne skabe trivsel, retning og flow i dit liv og dermed styrke det lys, du stråler ud i verden.

 

De fem temaer på modul 3 er:

  1. Fred med din vej ind i livet
  2. Tillid til fundamentet du står på
  3. Hjertevejens udfoldelse
  4. Livsmod til at indtage din plads
  5. Dine visioner og dit bidrag til verden

 

Sted: Shamanworks, Gammel Munkegade 21, st. tv., 8000 Aarhus C.

Tid: To timer hver anden onsdag kl. 16.30-18.30, fem gange. Datoer: 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11.

Deltagerbegrænsning: Max. 8 personer – Der er på den måde tid til at alle bliver hørt og får personlig sparring.

Forudsætninger for deltagelse: Alle kan være med, blot de føler sig tiltrukket af gruppen. Du behøver ikke at have deltaget på modul 1 eller 2.

Tilmelding: Holdet er nu fyldt, så tilmeldingen er lukket.

Pris: 1400,- for alle fem gange inkl. lydfil, vand, kaffe og te.

 

Ikke på lager

Kategori:
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning & Flow. Modul 3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *