Styrk din intuition – videokursus

950.00 kr.

Styrk Din Intuition – videokursus
Beskrivelse:
 • En god evne til at lytte til intuitionen og følge dens vejledning i samklang med den sunde fornuft er essentielt for vores trivsel.

  Lytter du til mavefornemmelsen, den indre stemme, hjertet og intuitionen, er der større sandsynlighed for, at du har det godt.

  Intuitionen er en vigtig komponent, når vi skal træffe store livsvalg, og evner vi at lytte til den, kan vi komme i flow, hvor lykken tilsmiler os.

 • Gør vi det modsatte og ignorerer den, kan det i yderste konsekvens lede til modgang og dårligt helbred.

  Så hvorfor ikke lytte til den?

 • De fleste ønsker at lytte til deres intuition, men gennem opvæksten aflærer mange denne naturlige evne.

  Når vi så bliver bevidste om, at vi ønsker at lytte til den igen, kan det være svært at genkende, hvad der er hvad og fange dens signaler.

 • Dette kursus er til dig, der gerne vil styrke din evne til at lytte til dit eget indre og handle på det i praksis for at skabe mere glæde og flow i hverdagen og for at gå den vej i livet, der er den  rigtigste for dig.
 • Kurset rummer fem moduler med konkrete eksempler, øvelser og opmærksomhedstræning til at praktisere indtil næste gang.

  På den måde bliver du klædt på i både teori og praksis til at gå ud i livet med en styrket intuition, som du kan forstå og tør lytte til.

 • Hvordan køber jeg adgang?

  Klik på “Add to cart”. Hvis siden ikke automatisk går videre til kassen, kan du gå op til menuen “Shop” og klikke på “kurv”. Så kommer du til kassen, hvor du kan gennemføre betalingen.
  Hvis du har brug for teknisk support kan du sende en mail til kontakt@juliemariel.dk

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Styrk din intuition – videokursus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *