Shop

Meditation – Frihed og Glæde 4
september 21, 2018
Meditation – Frihed og Glæde 5
oktober 9, 2018
Show all

Spiritualitet i Praksis

995.00 DKK


Kender du det, at spiritualitet kommer til at være en interesse, du læser om, ser på TV eller på nettet, frem for noget du aktivt bruger i dagligdagen? Det gør jeg. Sådan havde jeg det længe. I virkeligheden var spiritualiteten der hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvad det var, jeg fornemmede, og hvad jeg kunne bruge det til.
 
Spiritualitet er spændende, opløftende og magisk – men det er mest værd, hvis det omsættes til praksis i livet. Derfor har jeg lavet dette onlineforløb, for at støtte dig, der gerne vil have spiritualiteten ind i din hverdag, så du kan støtte dig til den, når livet er udfordrende, og glæde dig over den hver dag.

Forløbet er derfor skabt til dig, der interesserer dig for spiritualitet, men måske er tøvende med at få ideerne omsat til praksis, eller dig der gerne vil have flere teknikker og måder at bruge din spiritualitet på, eller blive bedre til at bruge det, du allerede kan. I dette forløb mødes vi online 10 gange (hvoraf første gang er et gratis webinar), hvor du får konkrete øvelser og mulighed for at stille spørgsmål, så spiritualiteten bliver en naturligt integreret del af dit liv. Du udvikler din intuition undervejs og støttes i selv at finde svarene i dig og finde din egen spirituelle vej.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Det eneste praktiske krav er, at du har en computer, tablet eller telefon med internetforbindelse.

Når du har købt forløbet her i shoppen, får du en pdf-fil til download. I pdf’en finder du instruktioner om det videre forløb og tilmeldingslinks til webinarerne. Du kan følge med i webinarerne online eller se dem efterfølgende på replay. Der er også knyttet en facebookgruppe til forløbet, hvori du kan sparre med andre deltagere. Du finder linket til facebookgruppen i pdf’en.

Se al info om kurset HER.

Varekategorier: , , . Tags: , .
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spiritualitet i Praksis”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...