Shop

Personlighedsanalyse
august 10, 2018
Master SoulKey Session. Personlig session á 180 min.
august 16, 2018
Show all

SoulKey Uddannelse – Aarhus efterår 2021

(1 kundeanmeldelse)

8,995.00 DKK

Bliv uddannet SoulKey terapeut med ISAHt certificering i Aarhus efterår 2021

SoulKey terapi er en spirituel, dyb form for hypnotisk terapi, der både kan indeholde regression til tidligere liv (sjælerejser), besøg i livet mellem livene, healing, afklaring, kontakt med åndelig vejledere og guider, afdøde, skytsånder og skytsengle og meget mere.

SoulKey er livsændrende sessioner, der kan give afklaring og forløsning på nogle af de store udfordringer og spørgsmål, vi går med i livet. Hvis du gerne vil facilitere denne transformation for dine klienter, så er SoulKey uddannelsen måske noget for dig.

Uddannelsen til SoulKey-terapeut er en transformerende og healende proces, hvor du selv får dybere indsigt i dig selv og livet, fordi uddannelsen er kombineret teori og praksis, så du får hands-on erfaring og oplever på egen krop, hvad SoulKey kan. Og først og fremmest bliver du uddannet til at føre dine klienter igennem en smuk, rørende, vigtig oplevelse, hvor du vejleder dem i at finde de svar, de mangler.

Uddannelsesform

Uddannelsen er kombineret teori, casehistorier og praktiske øvelser. Under de praktiske øvelser træner I som elever teknikkerne på hinanden, hvilket også giver mulighed for dybe indsigter, forløsning og store oplevelser for dig som elev under uddannelsen. Der undervises i små hold på op til 6 elever, så der er god tid og plads til alle. Undervisningsformen bygger på accelerated learning-teori, som betyder, at du lærer rigtig meget på kort tid, fordi teori, eksempler, øvelser og spørgsmål/svar-sessioner bliver sat sammen på en effektiv måde, så du som elev bliver holdt opmærksom og nysgerrig og får prøvet din nye læring af undervejs. Dertil kommer et forberedende onlinekursus, læsning af manual og øvelser med prøvekaniner hjemme mellem uddannelsesweekenderne. I stedet for eksamen bliver du superviseret under hele uddannelsen, så du får dit diplom på baggrund af den forståelse og kunnen, du har demonstreret i løbet af øvelserne hele uddannelsen igennem. Hvis der er noget forståelsesmæssigt eller praktisk, der mangler i indlæringen, samler vi op på det undervejs, og som færdiguddannet terapeut er du også velkommen til løbende at stille spørgsmål til Julie og dine kolleger på et internt forum, hvis du støder på udfordringer med dine klienter.

Adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose eller traumeforløsende terapi af anden art, vil SoulKey uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer. Det vigtigste for at blive en god SoulKey terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig. Derudover skal du være mentalt og psykisk sund og stabil med en god jordforbindelse. Ved tilmelding får du et tilmeldingsskema til download, som skal udfyldes og sendes til Julie Mariel.

Pris

Uddannelsen koster 12.495,-

Early-bird tilbud: 8.995,-   —>  Du sparer 3.500 kr ved tilmelding senest en måned før studiestart.

Det vil sige, at du kan tjene uddannelsens pris hjem på kun ca. 5 betalende klienter ved early bird pris.

Det er muligt at betale i rater. Ved ratebetaling skal første rate betales ved tilmelding og sidste rate betales senest ved start på anden uddannelsesweekend. Kontakt Julie Mariel for at lave en aftale om ratebetaling.

Hjemmearbejde

Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret. Derfor anbefaler jeg, at du tilmelder dig uddannelsen senest 14 dage før uddannelsens start, så du har tid til at forberede dig til uddannelsen ved at gennemgå det indledende onlinekursus, du får adgang til efter tilmelding.

Tid og sted

Uddannelsen tager fem dage fordelt over to weekender med hjemmearbejde inden og imellem weekenderne.

SoulKey Uddannelsen efterår 2021 foregår i Aarhus i to weekender på tidspunkterne:

 • Fredag kl. 16.30-19.
 • Lørdag og søndag kl. 9-17.

 

Datoerne fastlægges efter efterspørgsel og i henhold til gældende restriktioner samt i samarbejde med deltagere, der har forhåndsreserveret plads eller betalt den fulde pris for deltagelse.

Det kommende hold i Aarhus i efteråret 2021 bliver formentlig i oktober-november.

Datoerne for næste hold annonceres her hjemmesiden, når de er klar.

Ønsker du at forhåndsreservere plads på næste hold i Aarhus? En plads forhåndsreserveres ved at betale et depositum på 1500 kr. Kontakt Julie Mariel og for at indbetale depositum.

Ønsker du ikke at forhåndsreservere med depositum, men blot uforpligtende at få besked så snart de nye datoer er klar, kan du skrive dit på interesselisten, så du får direkte besked blandt de første, når nye datoer er klar.

Jeg vil på interesselisten for nye hold

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Julie Mariel på tlf. 28 74 89 21 eller email til kontakt@juliemariel.dk, hvis du har spørgsmål angående uddannelsen.
Se mere om uddannelsen HER.

Se de formelle vilkår og betingelser for tilmelding HER.

6 på lager

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af SoulKey Uddannelse – Aarhus efterår 2021

 1. Kirsten Pedersen

  SoulKey Uddannelsen har været Spot On i forhold til alt hvad det kræver at blive en fagligt og menneskeligt dygtig SoulKey Terapeut.

  Julie er utroligt velforberedt og professionel til fingerspidserne.

  Hun har tydeligvis en masse erfaring på rygraden og ved hvad hun har med at gøre.

  Samtidig er hun det allermest kærlige og indfølende menneske, som har en høj etisk standard og hun har et skarpt, klart og empatisk øje for hver enkelt deltager.

  Hun formår at skabe nogle meget trygge og opløftende rammer omkring undervisningen.

  Jeg har glædet mig som et lille barn, hver eneste undervisningsdag og til at skulle mødes med Julie og resten af gruppen.

  Nu glæder jeg mig til, selv at gå ud i verden og gøre en forskel med SoulKeys transformerende værktøjer.

  SoulKey Uddannelsen har mine varmeste anbefalinger.

  Det har været en meget smuk rejse ❤️

  / Kirsten Pedersen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...