Sale!

SoulKey Uddannelse – Aarhus april 2023

8,995.00 kr.

En uddannelse i regressionsterapi og meget mere…!

SoulKey terapi er en spirituel, dyb form for hypnotisk terapi. Med SoulKey oplever klienterne livsændrende sessioner, der hjælper dem til afklaring af store spørgsmål og forløsning af tunge byrder.

Hvis du gerne vil facilitere denne transformation for dine klienter, så er SoulKey uddannelsen skabt til dig.

 

SoulKey Terapi rummer:

💜 Regression til tidligere liv (sjælerejser)

💜 Livet mellem livene (mellemlivsstadiet)

💜 Healing

💜 Kontakt med åndelige vejledere, guider, afdøde, skytsånder og skytsengle m.fl.

 

Uddannelsen til SoulKey-terapeut er en transformerende og healende proces, hvor du selv får dybere indsigt i dig selv og livet, fordi uddannelsen er kombineret teori og praksis, så du får hands-on erfaring og oplever på egen krop, hvad SoulKey kan. Og først og fremmest bliver du uddannet til at føre dine klienter igennem en smuk, rørende, vigtig oplevelse, hvor du vejleder dem i at finde de svar, de mangler.

 

Certificering

Når du har gennemført uddannelsen tilfredsstillende bliver du ISAHt certificeret SoulKey Terapeut.

Uddannelsesform

Uddannelsen er kombineret teori, casehistorier og praktiske øvelser. Under de praktiske øvelser træner I som elever teknikkerne på hinanden, hvilket også giver mulighed for dybe indsigter, forløsning og store oplevelser for dig som elev under uddannelsen. Der undervises i små hold, så der er god tid og plads til alle.

Undervisningsformen bygger på accelerated learning-teori, som betyder, at du lærer rigtig meget på kort tid, fordi teori, eksempler, øvelser, supervision og spørgsmål/svar-sessioner bliver sat sammen på en effektiv måde, så du som elev bliver holdt opmærksom og nysgerrig og får prøvet din nye læring af undervejs.

I stedet for eksamen bliver du superviseret under hele uddannelsen, så du får dit diplom på baggrund af den forståelse og kunnen, du har demonstreret i løbet af øvelserne hele uddannelsen igennem. Hvis der er noget forståelsesmæssigt eller praktisk, der mangler i indlæringen, samler vi op på det undervejs.

Som færdiguddannet terapeut er du også velkommen til løbende at stille spørgsmål til Julie og dine kolleger på et internt forum, hvis du støder på udfordringer med dine klienter. Der bliver løbende holdt opfølgende webinarer for uddannede terapeuter.

 

Adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen uddannelsesmæssige forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose, hypnoterapi eller traumeforløsende terapi af anden art, vil SoulKey uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer.

Det vigtigste for at blive en god SoulKey terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig. Derudover skal du være mentalt og psykisk sund og stabil med en god jordforbindelse.

Ved tilmelding vil du blive bedt om at udfylde et tilmeldingsskema, hvor du beskriver din motivation for at blive uddannet. Julie Mariel forbeholder sig retten til at godkende eller afvise elever ud fra en vurdering om, om de lever op til adgangskravene.

Jeg anbefaler,  at du selv prøver en SoulKey session som klient enten hos mig eller en anden SoulKey Terapeut inden uddannelsens start, så du får prøvet effekten af værktøjerne, inden du lærer teorien bag at kende.

Hjemmearbejde

Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret. Derfor anbefaler jeg, at du tilmelder dig uddannelsen senest 14 dage før uddannelsens start, så du har tid til at forberede dig til uddannelsen ved at gennemgå det indledende onlinekursus, du får adgang til efter tilmelding.

Hjemmearbejdet består af:

  • Gennemførelse af et forberedende videokursus af ca. 1 dags varighed.
  • Læsning af manual på ca. 50 sider.
  • Øvelser med sessioner på mindst tre prøvekaniner mellem første og andet modul.
  • 10 Øvesessioner til intropris efter endt uddannelse.

 

Tid og sted

Uddannelsen tager seks dage fordelt over to weekender med hjemmearbejde inden og imellem og efter weekenderne.

Uddannelsen afholdes i Aarhus, Shaman Works, Gammel Munkegade 21, st., 8000 Aarhus C.

 

Modul 1: 

Fredag d. 14. april kl. 16.30-19.30

Lørdag d. 15. april. kl. 9-17

Søndag d. 16. april kl. 9-17

Modul 2:

Fredag d. 12. maj kl. 10-17

Lørdag d. 13. maj kl. 9-17

Søndag d. 14. maj kl. 9-17

Læs den fulde beskrivelse af uddannelsen HER

Early Bird-rabatten gælder til og med tirsdag d. 07/03/23.

 

Hvordan køber jeg adgang?

Klik på “Add to cart”. Hvis siden ikke automatisk går videre til kassen, kan du gå op til menuen “Shop” og klikke på “kurv”. Så kommer du til kassen, hvor du kan gennemføre betalingen.
Når du har gennemført købet, downloader du tilmeldingsskemaet og sender det på mail til mig.

Hvis du har tekniske problemer, kan du ringe på tlf. 28748921, eller betale på reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817 og skrive din emailadresse og kursusnavnet i kommentarfeltet, så sender jeg faktura og tilmeldingsskema til dig manuelt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SoulKey Uddannelse – Aarhus april 2023”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…