Shop

SURF spirituel udviklingsgruppe retning og flow Julie Mariel
SURF – Spirituel Udviklingsgruppe: Retning og Flow (modul 2)
oktober 1, 2020
Planteånder og urtete
oktober 13, 2020
Show all

SoulKey Uddannelse 2021

12,495.00 DKK 8,995.00 DKK

OBS: Uddannelsen 2020 er nu afsluttet, så næste chance for at hoppe på er i 2021. Datoen kommer senere! Skriv dig gerne på interesselisten, hvis du vil have besked, når den er fastlagt.

Bliv uddannet SoulKey terapeut med ISAHt certificering

SoulKey terapi er en spirituel, dyb form for hypnotisk terapi, der både kan indeholde regression til tidligere liv (sjælerejser), besøg i livet mellem livene, healing, afklaring, kontakt med åndelig vejledere og guider, afdøde, skytsånder og skytsengle og meget mere.

SoulKey er livsændrende sessioner, der kan give afklaring og forløsning på nogle af de store udfordringer og spørgsmål, vi går med i livet. Hvis du gerne vil facilitere denne transformation for dine klienter, så er SoulKey uddannelsen måske noget for dig.

Uddannelsen til SoulKey-terapeut er en transformerende og healende proces, hvor du selv får dybere indsigt i dig selv og livet, fordi uddannelsen er kombineret teori og praksis, så du får hands-on erfaring og oplever på egen krop, hvad Soul Key kan. Og først og fremmest bliver du uddannet til at føre dine klienter igennem en smuk, rørende, vigtig oplevelse, hvor du vejleder dem i at finde de svar, de mangler.

Uddannelsesform

Uddannelsen er kombineret teori, casehistorier og praktiske øvelser. Under de praktiske øvelser træner I som elever teknikkerne på hinanden, hvilket også giver mulighed for dybe indsigter, forløsning og store oplevelser for dig som elev under uddannelsen. Der undervises i små hold på op til 6 elever, så der er god tid og plads til alle. Undervisningsformen bygger på accelerated learning-teori, som betyder, at du lærer rigtig meget på kort tid, fordi teori, eksempler, øvelser og spørgsmål/svar-sessioner bliver sat sammen på en effektiv måde, så du som elev bliver holdt opmærksom og nysgerrig og får prøvet din nye læring af undervejs. I stedet for eksamen bliver du superviseret under hele uddannelsen, så du får dit diplom på baggrund af den forståelse og kunnen, du har demonstreret i løbet af øvelserne hele uddannelsen igennem. Hvis der er noget forståelsesmæssigt eller praktisk, der mangler i indlæringen, samler vi op på det undervejs, og som færdiguddannet terapeut er du også velkommen til løbende at stille spørgsmål til Julie og dine kolleger på et internt forum, hvis du støder på udfordringer med dine klienter.

Adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose eller traumeforløsende terapi af anden art, vil SoulKey uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer. Det vigtigste for at blive en god SoulKey terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig.

Pris

Uddannelsen koster 12.495,-

Early-bird tilbud: 8.995,-

Det vil sige, at du kan tjene uddannelsens pris hjem på kun ca. syv betalende klienter ved fuld pris for uddannelse og klienter.

Det er muligt at betale i rater. Ved ratebetaling skal sidste rate betales senest inden uddannelsens afslutning. Kontakt Julie Mariel for at lave en aftale om ratebetaling.

Hjemmearbejde

Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret. Derfor anbefaler jeg, at du tilmelder dig uddannelsen senest 14 dage før uddannelsens start, så du har tid til at forberede dig til uddannelsen ved at gennemgå det indledende onlinekursus, du får adgang til efter tilmelding.

Tid og sted

Uddannelsen tager fem dage fordelt over to weekender med hjemmearbejde inden og imellem weekenderne.

SoulKey Uddannelsen 2021 bliver placeret ved Aarhus på:

  • To weekender fredag til søndag
  • Fredagene kl. 16.30-19
  • Lørdage og søndage kl. 9-17

De præcise datoer kommer senere.

Skriv dig på interesselisten her, hvis du vil have direkte besked, når datoerne for næste hold er klar.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Julie Mariel på tlf. 28 74 89 21 eller email til kontakt@juliemariel.dk, hvis du har spørgsmål angående uddannelsen.
Se mere om uddannelsen HER.

Se de formelle vilkår og betingelser for tilmelding HER.

1 på lager

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SoulKey Uddannelse 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...