Shop

Moderne Fredsridder – Alle fem meditationer
januar 31, 2019
Visdom fra Amazonas – Onlinekursus
marts 29, 2019
Show all

Soul Key Uddannelse – Forår 2020

12,495.00 DKK 7,995.00 DKK

Soul Key er en avanceret og spirituel form for hypnose. Du kan læse mere om sessionerne HER og om uddannelsen til Soul Key terapeut HER.

Som Soul Key terapeut bliver du i stand til at udføre regressionshypnose, også kendt som sjælerejser eller regression til tidligere liv. Du kan også føre dine klienter op at opleve Livet Mellem Livene, hvor de kan tage indsigt og visdom med sig. Sessionerne rummer også healing og kontakt med åndelige guider og afdøde. Alle disse elementer bliver du i stand til at guide dine klienter igennem under dine Soul Key sessioner.

Uddannelsen foregår i foråret 2020. Dato og adresse er endnu ikke fastlagt. Uddannelsen tager fem dage fordelt over to weekender plus hjemmearbejde.

Der vil være hjemmearbejde før og mellem undervisningsdagene, inden du bliver certificeret.

Uddannelsen kræver ingen forkundskaber, men erfaring som behandler er naturligvis en fordel, og hvis du kender til hypnose eller traumeforløsende terapi af anden art, vil Soul Key uddannelsen være en naturlig udvidelse af dine kompetencer. Det vigtigste for at blive en god Soul Key terapeut er, at du er empatisk, åben, tålmodig og venlig.

Du er velkommen til at kontakte Julie Mariel på tlf. 28 74 89 21 eller email til kontakt@juliemariel.dk, hvis du har spørgsmål angående uddannelsen.

Du kan enten tilmelde dig ved at købe uddannelsen her i webshoppen, eller ved at indbetale uddannelsesprisen til reg.nr. 9129 og konto nr. 0003970817.

Du kan også betale uddannelsen i rater. Henvend dig til Julie Mariel for at lave en aftale om ratebetaling. Ved ratebetaling betales der via bankoverførsel.

2 på lager

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soul Key Uddannelse – Forår 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...