Shop

Afklaringsforløb
juni 30, 2018
Session: Healing/hypnoterapi/klarsyn/samtale – 60 min
juli 26, 2018
Show all

Soul Key Session

2,100.00 DKK

Soul Key hypnose er en grundig, 3-timers session, hvor du i hypnotisk trance guides ind til svarene på dine spørgsmål og får udforsket de åndelige planer.

Typiske elementer i en Soul Key session er regression til tidligere liv, besøg i livet mellem livene, møde med åndelige vejledere, afdøde, engle, sjælegruppe og Rådet samt healing.

Du får:

  • 3 timers session med samtale, soul key hypnose og healing
  • Lydoptagelse på lydfil til download
  • Skriftlige noter
Beskrivelse

Hvad er Soul Key?

Soul Key er en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og  energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soul Key Session”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...