SoulKey Session. Personlig session á 180 min.

(1 customer review)

2,100.00 kr.

SoulKey hypnose er en grundig, 3-timers session, hvor du i hypnotisk trance guides ind til svarene på dine spørgsmål og får udforsket de åndelige planer. SoulKey kan også beskrives som en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og  energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Typiske elementer i en SoulKey session er regression til tidligere liv, besøg i livet mellem livene, møde med åndelige vejledere, afdøde, engle, sjælegruppe og Rådet samt healing.

Du får:

 • 3 timers session med samtale, SoulKey hypnose og healing
 • Lydoptagelse på lydfil til download
 • Skriftlige noter

 

Sådan booker du en SoulKey session:

 1. Du betaler for sessionen ved at købe varen her i webshoppen
 2. Du kontakter Julie Mariel på tlf. 28748921 eller email til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkt for sessionen
 3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionen i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Hvis du ikke ønsker at bruge webshoppen, kan du også starte med at kontakte Julie og derefter betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Når du har fået en SoulKey session har du mulighed for at fortsætte i et forløb med to efterfølgende Master SoulKey sessioner, hvis du ønsker endnu dybere forståelse for din sjæls ophav, erfaringer og fremtidige ønsker.

1 review for SoulKey Session. Personlig session á 180 min.

 1. Milica

  Tusind tak for en fantastisk session i fredags!
  For det første vil jeg gerne takke dig for at være helt igennem empatisk, mild og enormt varm og imødekommende.
  Din personlighed gør at jeg følte mig fuldstændig tryg og sikker igennem hele sessionen. Du er enormt kompetent og professionel og jeg følte mig virkelig godt guidet under hele sessionen.
  Jeg er fuldstændig overvældet af alt det jeg fik lov at se i tidligere liv, imellem livene og at jeg også var så heldig at få et lille kig ind i min fremtid var enormt fedt og virkelig magisk.
  Af hele mit hjerte tusind tak for dig og det du gør!
  Jeg kommer helt sikkert til dig igen med andre ting, du skal hjælpe mig med og jeg vil i den grad sørge for at anbefale dig ❤

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…