Shop

SoulKey Uddannelse 2021
oktober 1, 2020
Show all

Planteånder og urtete

100.00 DKK

Langt tilbage i tiden og overalt i verden har planter været brugt som midler til helbredelse. I vores moderne tid, hvor flertallet er gået fra animistisk tro over organiseret religion til videnskabelig materialisme, har videnskaben lært at udtrække de aktive ingredienser i planterne og sågar fremstille nogle af disse gennem kemiske processer. I denne udvikling har vi fået effektive midler, men også tabt en del af helhedsforståelsen af, hvad planterne egentlig giver.

Kom denne aften og hør antropolog og moderne shaman Julie Mariel fortælle om, hvordan planterne traditionelt er blevet oplevet som levende, besjælede væsner, der bringer deres helbredende egenskaber og visdom til mennesker – når vi bare formår at lytte, og hvordan vi kan genlære at tage imod planternes gaver.

Der vil undervejs på aftenen blive serveret smagsprøver på urtete og demonstreret naturlig planterøgelse som guidede, meditative øvelser i at sanse planterne på en dybere måde.

Julie har skrevet antropologispeciale om brugen af plantemedicinen Ayahuasca, der er et kraftigt hallucinogen. Denne aften er teen der serveres dog IKKE Ayahuasca og har ingen bevidsthedsændrende effekt, og aftenen her omhandler planters bevidsthed og helbredende effekt som helhed, så alle kan trygt være med.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at reservere en plads på begivenheden her OG betale på én af følgende måder:

1. Ved at købe varen, du kigger på her

2. Eller send billetprisen på 100 kr til Mobilepay nr. 15901.

OBS: Pga. afstandskrav er der plads til maks. 10 deltagere.

 

Tid og sted: 12. november kl. 19-21 i Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov, Aarhus.

Der er gratis parkering langs villavejen.

6 på lager

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Planteånder og urtete”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *