Shop

Afklaringsforløb
June 30, 2018
SoulKey Uddannelse – Aarhus april 2023
September 28, 2022
Show all

Personlighedsanalyse

1,500.00 kr.

NEO-Pi-3 personlighedstest med tilbagemelding på 90 minutter. inkl. lydfil og oversigtsark.

Tilbagemeldingen har fokus på dine spørgsmål som fx “hvor ligger mine største talenter?”, “hvordan får jeg et arbejde, jeg har det godt med?” og “hvordan bliver jeg en bedre leder?”

Testen er Hogrefe forlagets personlighedstest, der er anbefalet af Dansk Psykologforening.

Måske kender du testen fra ansættelsessamtaler, hvor den også bruges. Men i sådan en samtale fylder tilbagemeldingen på testen typisk kun ca. 10 minutter. Her får du en grundig tilbagemelding ud fra dit fokus, og vi tager analysen som udgangspunkt for sparring på de udfordringer og valg, du står med i livet her og nu. Hvis du ønsker det, kan sparringen tilsættes klarsyn og healing, så du også får den spirituelle vinkel med.

Sådan booker du en personlighedsanalyse:

  1. Du betaler for sessionen ved at købe varen her i webshoppen
  2. Du kontakter Julie Mariel på tlf. 28748921 eller email til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkt for sessionen
  3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionen i Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov. I mailen får du et link til at udfylde testen. Dette skal gøres hjemmefra senest 2 dage inden din session. Afsæt en uforstyrret time til at udfylde testen.

Hvis du ikke ønsker at bruge webshoppen, kan du også starte med at kontakte Julie og derefter betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Description

Læs mere: https://juliemariel.dk/personlighedstest/

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Personlighedsanalyse”

Your email address will not be published.

You may also like…