Shop

Bogen De Bosniske Pyramider
januar 8, 2020
Synergihealing. Personlig session á 60 min. med to healere
april 23, 2020
Show all

Clearingshealing. Personlig session á 120 min. med to healere

1,800.00 DKK

Personlig clearingshealing er til dig, der er hårdt angrebet af negativ energi eller besat af negative energivæsner. Du bliver renset for den negative energi og healet, så dit energisystem kommer tilbage i balance, så du kan mærke dig selv på en god måde igen. Du bliver healet og til sidst opgraderet med ny energi med hjælp fra åndelig side.

Her arbejder jeg sammen med en kollega, der har et stærkt ydre klarsyn og derfor ser de negative væsner meget tydeligt. Jeg sanser selv energien primært gennem klarføling og indre klarsyn, og jeg har stærke kompetencer inden for at holde feltet højfrekvent og sende healing, så vores kompetencer supplerer hinanden, så det giver en stor værdi at samarbejde. Min kollega kigger med via Skype og jeg lægger hænder på klienten, når det er nødvendigt. Du får 120 minutters healing med to healere.

Sådan booker du healingen:

  1. Betal sessionen ved at købe varen her i webshoppen.
  2. Kontakt Julie på kontakt@juliemariel.dk eller sms til 28748921 for at aftale tidspunktet for healingen.
  3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionen i Behandlerhuset Rislundvej 12, 8240 Risskov.

Hvis du ikke ønsker at booke gennem webshoppen, kan du kontakte Julie og i stedet betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Hvis vi på forhånd vurderer, at det er nok med en times healing, kan du også få 60 minutters personlig clearingshealing til 1200 kr. Vi foretager vurderingen ud fra et foto af dig + evt. samtale.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clearingshealing. Personlig session á 120 min. med to healere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...