Meditationsrækken Sjælskontakt & Selvfølelse – Alle 5 meditationer

295.00 kr.

Temaet Sjælskontakt & Selvfølelse

Meditationsrækken støtter dig i at opbygge en større sjælskontakt og dybere selvfølelse og støtter derudover op om de aktuelle emner, deltagerne bringer ind i feltet. 

Guiderne præsenterede forløbet således under første meditation:

“Kontakten med sjælen, dette arbejde om at øge sjælskontakten, og lade sjælen få en større stemme at tale med er fokus for det her meditationsforløb. Et forløb hvor vi i samarbejde med guider, engle, sjæle og mennesker, øger den indstrømning, som helt naturligt er i jer. Den indstrøming af impulser og inspiration, som opløfter jer alle. Opfordrer jer til at følge passionen og glæden, følge mavefornemmelsen. Følge den lille stemme indeni som siger, at du godt kan, og at du skal gå efter det, du drømmer om. Fordi dine drømme ikke er tilfældige, men er placeret i dig lige netop med det formål at få dig til at udføre dem, gøre dem til virkelighed.”

Derudover gav guiderne denne introduktion til forløbet:

“Når kontakten til sjælen og vores væsens højere aspekter styrkes, øges samtidig selvfølelsen og selvagtelsen, idet at vi får større føling med den indstrømning, der vejleder os gennem intuitionen og ledsager og guider os i livet.
Når intuitionen og mavefornemmelsen får lov at demonstrere sin validitet, idet den følges, gøres det samtidig klart, at vi kun kan følge denne fantastiske vejledning og møde synkronicitet på synkronicitet, fordi vi er en uadskillelig del af et intelligent univers.
Med denne indsigt opstår også et øget indtryk af vores unikke og værdifulde natur – en indsigt der dybest set fordrer, at vi begynder at agte os selv højere og dermed tænke, føle og handle med større selvkærlighed og omsorg for os selv og vores omverden.”

Meditationsrækken består af 5 meditationer hver af ca. en times varighed. De kan lyttes individuelt, men har også en naturlig progression, som gør det oplagt at lytte dem i rækkefølge fra nr. 1 til nr. 5.

Der er healing på lydfilerne, som du modtager, når blot du holder intentionen om at tage imod healingen. Derfor er det vigtigt, at du ikke laver andet imens, som kræver din fulde opmærksomhed, som fx at køre i bil. Sørg også for at drikke godt med vand efter meditationen, fordi healingen sætter udrensning igang i dit system.

Meditationerne er optaget i en meditationsgruppe, så derfor kan der forekomme små lyde i baggrunden. Du kan bruge lydene til at mærke, at du er en del af et fællesskab, der mediterer for en fælles sag.

 

Når du har købt disse lydfiler, kan du downloade dem direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filerne offline lige så mange gange, du vil.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditationsrækken Sjælskontakt & Selvfølelse – Alle 5 meditationer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…