Shop

Glæden ved at være med det der ER 1 – Nærvær
November 21, 2019
Meditationsrækken Elsk Dig Selv – Alle 5 meditationer
June 8, 2018
Show all

Meditationsrækken Indre Ro – Alle 5 meditationer

295.00 kr.

Denne meditationsrække støtter dig i at finde ind i din indre ro og styrke.

Indre ro og styrke er en naturlig tilstand, vi mærker, når vi er i balance og flow og tager kærligt hånd om de udfordringer livet bringer os. Når vi er bevidste om at mærke vores behov og ønsker og om at støtte os selv i det daglige, blomstrer den indre styrke. Når vi træffer valg, der stemmer overens med vores hjertes ønsker, og når vi finder roen til at lade op, og tillid til livet, vokser den indre ro og styrke, og vi mærker gå-på-mod og livslyst.

Meditationsrækken består af 5 meditationer hver af ca. en times varighed. De kan lyttes individuelt, men har også en naturlig progression, som gør det oplagt at lytte dem i rækkefølge fra nr. 1 til nr. 5.

Der er healing på lydfilerne, som du modtager, når blot du holder intentionen om at tage imod healingen. Derfor er det vigtigt, at du ikke laver andet imens, som kræver din fulde opmærksomhed, som fx at køre i bil. Sørg også for at drikke godt med vand efter meditationen, fordi healingen sætter udrensning igang i dit system.

Meditationerne er optaget i en meditationsgruppe, så derfor kan der forekomme små lyde i baggrunden. Du kan bruge lydene til at mærke, at du er en del af et fællesskab, der mediterer for en fælles sag.

 

Når du har købt disse lydfiler, kan du downloade dem direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filerne offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditationsrækken Indre Ro – Alle 5 meditationer”

Your email address will not be published.

You may also like…