Shop

Meditation – Frihed og Glæde 5
oktober 9, 2018
Omfavn din Sjælsoprindelse 1 – Plejaderne
januar 2, 2019
Show all

Meditationsrækken Frihed & Glæde – Alle 5 meditationer

295.00 DKK


Meditationsrække med temaet:
FRIHED & GLÆDE
– Se dit liv med friske øjne

Dette meditationsforløb er båret af frihedens og glædens vibrationer. Vi leger med tankerne, og ser hvordan mulighederne for indre og ydre frihed viser sig.
Glæden ved at kunne skabe frit igennem fantasi og indre perspektiv på livet viser dig nye handlemuligheder og løfter dig op til en større lethed og nye oplevelser af livet.
Se på livet med friske, klare øjne, når du guides igennem tankeeksperimenter og visualiseringer, imens du modtager healing. Intet tages for givet af den frie sjæl, der skaber ud fra glæden. Alle muligheder er åbne.
Under meditationerne modtager du healing, der støtter dig i at finde følelsen og frekvensen af glæde og frihed og støtte til at rydde de blokeringer, der fastholder dig i handlings- og tankemønstre, der ikke længere gavner dig.

Meditationsrækken består af 5 meditationer hver af ca. en times varighed. De kan lyttes individuelt, men har også en naturlig progression, som gør det oplagt at lytte dem i rækkefølge fra nr. 1 til nr. 5. Hvis du falder i søvn undervejs, hvilket healingen kan medvirke til, er det anbefalelsesværdigt at tage meditationen igen, inden du går videre til næste meditation i rækken. Man falder nemt i søvn under meditationerne, hvis healingen og temaet er meget relevant, så healingen går ekstra kraftfuldt og dybt til værks. Derfor kan der være grund til at høre meditationen igen, så forståelsen også lander ind, ved at du hører ordene med din vågne bevidsthed næste gang, du gennemfører meditationen.

Fordi der er healing på lydfilerne, som du modtager, når blot du holder intentionen om at tage imod healingen, er det vigtigt, at du ikke laver andet imens, som kræver din fulde opmærksomhed, som fx at køre i bil. Sørg også for at drikke godt med vand efter meditationen, fordi healingen sætter udrensning i gang i dit system.

Meditationerne er optaget i en live-meditationsgruppe, så derfor kan der forekomme små lyde i baggrunden. Du kan bruge lydene til at mærke, at du er en del af et fællesskab, der mediterer for en fælles sag.

Når du har købt disse lydfiler, kan du downloade dem direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filerne offline lige så mange gange, du vil.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditationsrækken Frihed & Glæde – Alle 5 meditationer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *