Shop

Meditationsrækken Omfavn din Sjælsoprindelse – Alle 5 meditationer
januar 11, 2019
Meditationsrækken Moderne Fredsridder – Alle 5 meditationer
januar 31, 2019
Show all

Meditationsrækken Formål – Alle 5 meditationer

295.00 DKK

Denne meditationsrække støtter dig i at finde ind til dit formål.

Når vi føler formål med det, vi gør, opnår vi en langt større drivkraft og glæde, end hvis vi slider os igennem en dagligdag fuld af gøremål, vi ikke føler fylder os op eller giver mening. Denne meditationsrække støtter os i at blive mere klare over formålet i det vi allerede laver, og hjælper os til gøre mere af det, der giver os en følelse af formål. Meditationerne og healingerne støtter dig i at mærke dit personlige formål, i de små ting, på det større sjælsniveau og som en del af den kollektive helhed.

Meditationsrækken består af 5 meditationer hver af ca. en times varighed. De kan lyttes individuelt, men har også en naturlig progression, som gør det oplagt at lytte dem i rækkefølge fra nr. 1 til nr. 5.

Der er healing på lydfilerne, som du modtager, når blot du holder intentionen om at tage imod healingen. Derfor er det vigtigt, at du ikke laver andet imens, som kræver din fulde opmærksomhed, som fx at køre i bil. Sørg også for at drikke godt med vand efter meditationen, fordi healingen sætter udrensning igang i dit system.

Meditationerne er optaget i en meditationsgruppe, så derfor kan der forekomme små lyde i baggrunden. Du kan bruge lydene til at mærke, at du er en del af et fællesskab, der mediterer for en fælles sag.

Når du har købt disse lydfiler, kan du downloade dem direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filerne offline lige så mange gange, du vil.

Anmeldelser 0

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditationsrækken Formål – Alle 5 meditationer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...