Shop

Meditationsrækken Indre Ro – Alle 5 meditationer
February 10, 2018
Meditationsrækken Sjælskontakt & Selvfølelse – Alle 5 meditationer
March 15, 2018
Show all

Meditationsrækken Elsk Dig Selv – Alle 5 meditationer

(1 customer review)

295.00 kr.

ELSK DIG SELV!

Elsk dig selv! Det må du godt! Her i Danmark vokser vi op med jantelov og en lære om, at vi skal tage os godt af hinanden og elske vores næste som os selv. Det tjener til at balancere egoismen og styrke sammenholdet, så vi husker hinanden, og det kan være godt til en hvis grad.

Problemet opstår, hvis vi fokuserer alt for meget på den næste, ja på alle andre end os selv, så vi helt glemmer at tage os kærligt af os selv. For hvem skal vi så elske den næste lige så meget som? Uden kærligheden til den vi selv er, har vi ikke en solid basis for at elske andre. Og hvis vi opdrages til – og lever for meget efter – devisen om at sætte andre først, og samtidig har bestemte og høje forventninger til os selv, risikerer vi at ende med et lavt selvværd.

Derfor vil vi i denne meditationsrække sætte selvværdet, selvkærligheden og egenomsorgen i centrum. Du får healing, der understøtter og vækker dit selvværd, og du får guidning, der støtter dig i at få mere bevidst selvkærlighed i praksis ind i din hverdag.

Meditationsrækken består af 5 meditationer hver af ca. en times varighed. De kan lyttes individuelt, men har også en naturlig progression, som gør det oplagt at lytte dem i rækkefølge fra nr. 1 til nr. 5.

Der er healing på lydfilerne, som du modtager, når blot du holder intentionen om at tage imod healingen. Derfor er det vigtigt, at du ikke laver andet imens, som kræver din fulde opmærksomhed, som fx at køre i bil. Sørg også for at drikke godt med vand efter meditationen, fordi healingen sætter udrensning igang i dit system.

Meditationerne er optaget i en meditationsgruppe, så derfor kan der forekomme små lyde i baggrunden. Du kan bruge lydene til at mærke, at du er en del af et fællesskab, der mediterer for en fælles sag.

Når du har købt disse lydfiler, kan du downloade dem direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filerne offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 1

1 review for Meditationsrækken Elsk Dig Selv – Alle 5 meditationer

  1. Deltager på forløbet

    Jeg synes meditationsforløbene er helt fantastiske, og det er utroligt hvordan du kombinerer dem med healing.
    Man føler både det går dybt ind når man ‘falder væk’, så er det som om det synker helt ned i underbevidstheden.
    men også når man bevidst fanger det hele, da der er en masse vise budskaber i den guiding du giver.
    Under alle omstændigheder føler man sig på samme tid afslappet og fyldt med ny energi efter sessionerne.

Add a review

Your email address will not be published.

You may also like…