Shop

Meditation – Formål 1
January 16, 2018
Meditation – Sjælskontakt & Selvfølelse 4
March 13, 2018
Show all

Meditation – Sjælskontakt & Selvfølelse 5

75.00 kr.

Sjælskontakt & Selvfølelse 5 – Frevensen stiger

Denne meditation afrunder forløbet om sjælskontakt og selvfølelse ved at give dig endnu en styrkelse af din sjælskontakt og øge sjælens indflydelse i dig, mens dit hjerte åbnes, og du mærker din højeste sunde frekvens lige nu.

Denne meditation fokuserer på åbningen af hjertet, og igennem denne åbning, en genforening og sammensmeltning med din sjæl. Du tager en elevator tur op mod sjælsstjernen, og du lader bevidstheden hvile og kommer i kontakt med de højere aspekter af dig selv så du ærbødigt kan erkende din egen storhed.

Uddrag af meditationen:

Jeg er sjælen, jeg er essensen, eksistensen, På tværs af æoner, på tværs af oceaner af tidsaldre, æraer, eksisterer jeg som en uendelig udviklende kilde til evigt foranderligt livsudfoldelsespotentiale, kreativ skaberkraft, livsglæde og udvikling.” (dette var et helt dig, som du kan læse i fuld længde HER).

 

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Sjælskontakt & Selvfølelse 5”

Your email address will not be published.

You may also like…