Shop

Meditation – Indre Ro 4
January 14, 2018
Show all

Meditation – Indre Ro 5

75.00 kr.

Indre Ro 5 – Styrke i bøjelighed og tillid

Denne meditation indeholder hjertehealing, der styrker dig og bringer indre ro, tillid og livskraft.

Du kommer på en indre rejse, hvor du svømmer i et healende hav og kommer til en magisk ø, hvor du finder en grotte med krystaller bag et vandfald.

Uddrag af meditationen:

“Når vi ønsker at opnå denne indre styrke som er så vigtig og væsentlig for vores trivsel i livet. Så handler denne styrke ikke kun om at være hård som et bræt, men også smidig som en pilekvist, som et træ der blødt bøjer i vinden. Som ikke gør modstand og stritter imod, men som blidt vipper på plads igen når vindstødet er ovre. Dette gælder ikke kun at følge årets gang i accept og glæde. Men også livets gang, livets cyclus, alle de overgange vi ikke kan flygte fra og som vi naturligt er en del af. Som hver gang afslutter en fase i livet og åbner op for noget nyt og spændende. Det ukendte er jo som bekendt ofte det der skaber frygt og derfor kan vi gå og grue for de nye livsafsnit der kommer. Vi kan måske se tilbage med vemodigihed og melankoli på at skulle afslutte eller have afsluttet et livsafsnit. Men dybest set ønsker ingen vel at gå i en stagneret tilstand hvor alt altid er det samme. hvor der ingen udvikling sker. For at det overhovedet er liv, livet består jo netop i udvikling, vækst, i at planterne gror, visner hen og gror op på ny. Og når vi læner os ind i tilliden til at selvom kroppen forgår så lever sjælen og fortsætter som et frø fra en plante der spirrer igen på et nyt sted i en ny form. Således er der dybest set ingen grund til tristhed over denne forgængelighed over denne – tidernes forandring. Men blot grund til læne sig ind i tingenes udvikling og forundres og betages over den symfoni der udspiller sig.”

 

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Indre Ro 5”

Your email address will not be published.

You may also like…