Shop

Meditation – Sjælskontakt & Selvfølelse 1
februar 20, 2018
Meditation – Frihed og Glæde 4
september 21, 2018
Show all

Meditation – Frihed og Glæde 5

75.00 DKK

Frihed og Glæde 5 – Frihed i ånden

Den femte og sidste meditation i rækken “Frihed & Glæde” omhandler frihed i ånden, og dykker ind i, hvordan vi kan opleve frihed, når vi træffer valg. Meditationen indeholder grounding og en indre rejse, der udfolder oplevelsen af frihed i den indre verden. Til sidst integrerer du en større del af alt hvad du er, så du står stærkere i dig selv og bedre kan træffe valg ud fra frihed og glæde.

Uddrag fra meditationen:

“Dualiteten er tæt forbundet med friheden, fordi friheden er den naturlige konsekvens af at være i livet, og i det vi griber friheden – når vi tager handsken op og siger ‘ja tak’ til livet, der opstår livsglæden og glæden over at kunne udfolde os, udtrykke os i livet. Frit som maleren med det blanke lærred.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Anmeldelser 0

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditation – Frihed og Glæde 5”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...