Shop

Meditation – Frihed og Glæde 3
September 10, 2018
Meditation – Frihed og Glæde 1
August 10, 2018
Show all

Meditation – Frihed og Glæde 2

75.00 kr.

Frihed og Glæde 2 – Tanker

I denne meditation ser vi på de overbevisninger, vi har med os fra barndommen og ændrer dem til det, der giver os den største følelse af frihed og glæde. Vi giver slip på fastlåst energi, så vi bliver bedre til at høre, hvad sjælen vil.

Det er en meget velegnet meditation til folk, der har haft en hård opvækst.

 

Uddrag:

“..vi har allesammen vores begrænsninger som i sin oprindelse er konstrueret af sindets fantastiske evne til at beskytte os, beskytte os imod den frygt som kan være for overvældende at håndtere i sin direkte form, og for at undgå at mærke frygten i sin rene form har vi konstrueret mange vaner og mønstre, holdninger der kan være stivnede og forældede, men stadig bliver holdt ved lige med det formål at skabe tryghed for os selv. Men ligesåstille som vi går hen ad livets vej, bliver det tid til at aflægge flere og flere af de stivnede tankeformer, af de gamle mønstre og vaner, de idéer, koncepter som har holdt os i en usynlig spændetrøje. Og første trin på denne rejse er at blive opmærksom på, hvor det er i tankefeltet at vi begrænser os selv i vores frihed. En begrænsning som lægger en dæmper på glæden fordi glæden i allerhøjeste grad udfoldes i samhørighed med frihedsfølelsen.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 1

1 review for Meditation – Frihed og Glæde 2

 1. Deltager på ‘Frihed & Glæde’ og ‘Elsk dig selv’

  Jeg synes meditationsforløbene er helt fantastiske, og det er utroligt hvordan du kombinerer dem med healing.
  Man føler både det går dybt ind når man ‘falder væk’, så er det som om det synker helt ned i underbevidstheden.
  men også når man bevidst fanger det hele, da der er en masse vise budskaber i den guiding du giver.
  Under alle omstændigheder føler man sig på samme tid afslappet og fyldt med ny energi efter sessionerne.

  Jeg lyttede endnu en gang til den sidste [Frihed & Glæde 2], og var så i stand til at høre det hele. Da det gik op for mig hvad jeg havde skrevet i sandet skulle jeg sådan græde, fordi jeg blev bevidst om hvad det er jeg bærer rundt på i mig. de transformerede budskaber gav bare så meget mening. Jeg føler at denne teknik er et praktisk redskab man kan bruge til en hver tid, for at bringe de tankemønstrer op som gemmer sig i os og styrer os.

  Her er et eksempel
  “nothing lasts forever” bliver til:
  “the surface of life is ever transforming, it never stands still. The core however is permanent and unchangeable. Your essence is always safe.”

  Tak for denne kæmpe værdi, Julie.

  – Deltager på ‘Frihed & Glæde’ og ‘Elsk dig selv’

Add a review

Your email address will not be published.

You may also like…